• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaaaaaa sesli güldümmm çığlık atarak :KK70: :KK70: :KK70: rofl demek istiyorum bu emoji yetmiyor yaa sen gerçek misin yaaaaa :KK70: :KK70: :KK70:
ama bardağın dolu tarafını gördüğün ve gün içinde dengelemek adına attığım adımları onurlandırdığın için teşekkür ederim,ellerine sağlık demeyi bir borç bilirim :KK25:
bi de cennet mahallesi dizisinde pembenin komiserim yakışıklım demesini hatırladım :KK70: başka bi dizi miydi :KK70: :KK70:
hahaha tartöleti de sözlüğüne katmış oldum

ay ben de diyorum ben böyle konuşmaya nereden alıştım, izlemezdim aslında ama geçenlerde alişanla alakalı bir haberde küçük bi kesit izlemiştim. Ordan kalmış😁😁
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha 🤣🤣🤣
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabb 🤣😅 kiyamam cok tatlisin canim 🤣🙃💞
🤗🤗🤗🤗 sen hep gül canım benim😘
Evet😂😂
Bir de tarhanagiller 😂😂

Ya kahkaha attım yaaa. 😂😂😂😂
gülme kısmına 5 kere falan basmak istedim 😂😂😂

Ayşegül Çoruhlu muydu acaba🤔 onun söylediklerine benziyor. Okumuştum bir ara kitabını. Vücudun alkali dengesi neden önemli çok güzel anlatıyor. Bazı söyledikleri biraz abartılı geliyor ama kitapları güzel

Afiyet olsun kuzu. 😍
❤️❤️❤️🤗🤗🤗 gülmek sana yakışıyor ilk göz ağrım😘 ( görmedim ama eminim)

ya tereyağını karbonhidratsız nasıl yiyecez acaba, salatalığa mı sürelim napalım.😁
Yeni hedef tablosu için eksiklerimiz kızlar dönüş rica ederim

@Amor-a
@birsevgi
balpamuk balpamuk
Pain Killer Pain Killer
Kaptanım unutmuşum kusura bakma🤗🤗
59.2 diyorum 👍

Çok havalı ya. Adeta Danimarka 😍
Ama o fotoyu nasıl çektin. 🤔😂😂

Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptım 😂😂 şok ta indirimdeydi bu arada 🤭🤭
Tek elimi boşa aldım😂😂😂😂
Ortişimle aşırı uyumluyuz😍 bende şoktan aldım😂

Aynen kaptanım bakıyoruz tek tek zıpzıp kaptanla ama alıştı çoğunluk Allah'tan ilk günler gibi zor gelmiyor ama yinede belli bir ekstra mesai tabi 🙈 :)
Zıpzıp ve sen eminim ki titizlikle çalışıyor ve en iyi şekilde yapıyorsunuzdur görevi:) Çok kolay gelsin diyorum😘

Kızlar gunaydiiiinnn🎉🎉🎉🎉
hawar hawar sana ayrıca günaydın🤩eee ne yapıyoruz bugün,planın nedir?sporun dibine vuracak miyiz😂 temizlik devam benim, 10000 adım ile 1000 zıp hedefi koydum kendime ya sen?
Anca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldı
Ben 10.000 adımı mı tamamladım canım bebeği erken uyuşabilirsem birde Leslie yada fitnes partnerim düşünüyorum ama biraz zor gibi
Umarım sende tamamlarsın sporları

1.lerin kadini 😂😂
Ay ne guldum telefon da diyor kalk ne yatiyorsun spor yap diye 🤣🤣
Ay o saatte kolumu kaldiracak halim yoktu ki geri kalan yerlwrimi nasıl kaldirayim😂😂
Vayyyy ayrıcaaa günaydınlarrrr falannnn :KK12: :))
Hah ben de diyordum,kim ah etti diye😅
Her yerim dökülüyor, dün alışverişi bugün tizligi hallettim.kapi,pencere,halı derken tutan hiçbir yerim yok😭adımımı 10bine tamamlarım belki de bu bin zıp i demesem iyiymiş😅

Anca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldı
Ben 10.000 adımı mı tamamladım canım bebeği erken uyuşabilirsem birde Leslie yada fitnes partnerim düşünüyorum ama biraz zor gibi
Umarım sende tamamlarsın sporları
Allah beee😍😍aynı anda girebilmisiz😂ben de sabahtan sonra ilk kez gorebildim, WC de yazıyorum😁😂
6000 adimim, annemleri komşu çağırdı çaya gideceğiz.Erken dönüp tamamlamaya çalışacağım inşallah .
(Her yerim dayak yemişim gibi ağrıyor😭)
Bu arada bebeğin kaç aylık ya da kaç yaşında?

5subat cuma
10 gibi kahvaltı
1 yumurtadan omlet, 2 yk lor baharatlı, yeşillik, 2yk tahin pekmez, 1tk kaymak bal(dün afyondam kaymak almıştım da Allah beni affetsin🙈) 1 dlm tb ekmegi

Aksam 16.00
Etli ekmek 3-4 dilim, yarım bardak gazlı içecek,bıber turşusu

18 gibi
1 lokum(ah Afyon ah)(Allah beni yine affetsin🙊🤲)
2-3 cm kadar cevizli sucuk

1,5 lt su

11300 adım, 1000 zıp 200+110=310 puan
@emnis, hawar hawar ,@_Reyyan
Senin dünkü menüde tam cuma menüsü
Allah affeder mi bilmem ama tartı affetmemiştir🤣🤣
Umarım bu gün toparlamışsındır canım

Allah beee😍😍aynı anda girebilmisiz😂ben de sabahtan sonra ilk kez gorebildim, WC de yazıyorum😁😂
6000 adimim, annemleri komşu çağırdı çaya gideceğiz.Erken dönüp tamamlamaya çalışacağım inşallah .
(Her yerim dayak yemişim gibi ağrıyor😭)
Bu arada bebeğin kaç aylık ya da kaç yaşında?
Ooo bayağı iş yapmışsın ev mis gibi oldu desene
Benim evinde ihtiyacı var bu hafta temizlik yapsam iyi olacak
Bebeğim 10 ayı bitirildi 11 erince aya girdi

Back
X