• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada canlar ben 4 gün diyet yaptım ya 3.gün 600 gr gitmişti 4.gün 100 gr ve bir daha baktım yediklerime , 70 gr gibi karbonhidrat almışım ve 50 gr iken güzel veriyorum 60 bile olsa yavaşlıyor 70 ken durma noktasında.
Belki size de faydası olur :KK66:
Cherry Mom Cherry Mom cim kaptanım 10 gr 20 gr bile fark ediyor karbonhidrat :KK53::KK14::ruh:
He sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnn :KK70: e sen resmen bu analizleri yapmak için kendini kurban ettin :cry:bizim için :cry::KK42::KK42::KK42:

Gunaydin kuzlar. Ortim gunaydin balpamuk balpamuk
Derya’cım orti olmuşuz ne güzel!😍 Bu hafta sıkı yapalım. Dün serbest gün yaptıktan sonra bu sabah yüzüm gözüm şiş kalktım valla az karbonhidrat yemeye gelmiyor bu ketodan sonra da...🙈

Çok havalı ya. Adeta Danimarka 😍
Ama o fotoyu nasıl çektin. 🤔😂😂
He sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnn :KK70: e sen resmen bu analizleri yapmak için kendini kurban ettin :cry:bizim için :cry::KK42::KK42::KK42:
Her şey bilim için kaptanım 😂😂
Birde belmayne belmayne ortimin tavsiyesi ile beyaz lahana aldım o biraz ağır geliyor hiç kaçamazdım:KK53:
Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptım 😂😂 şok ta indirimdeydi bu arada 🤭🤭

Hımm bak sen diyince hatırladım bir diyetisyennde demişti hatta bizim @Calypso95 miydi o 👀🤗🤗 canımcım nasılsın 💕
Kaçamak yapılınca ilk gün vücut onu tolere ediyor ama ertesi gün bol su ve protein almak gerekiyormuş 2.gün kaçamağa devam etmezsen kurtarıyormuşsun sende de böyle birşey oldu demekki ✌️aldın benzinini yola devam 🤭🤭🤣
Ya böyle güzel haberler ver canımı ye kaptanım 😂😂

cuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar :rolleyes:
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
@Amor-a Monica_ Monica_ balpamuk balpamuk @DeryaOnDiet @birsevgi @thequeensgambit yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)

Eki Görüntüle 2777432
Yaa kaptanim ben de dun kacamak yapmadim aslinda. Uyuyakaldim. Bugun chloe yapmaya basladim. Chloe hangisine denk geliyor?
Dun yollarini bekledim herkes sarilirken birbirineee :63: canim neden motivasyonun düşecek gibi merak ettim. Tabi ki destek olcam canim hangi ortime olmamisim az kendimi oveyim 😂😎 cok guzel bi hafta geciricez canim inşaAllah 🥳💞

Canim herzaman derim bana hergun persembe 🤣 kacamakli diyet mantigi bana uygun degil canim benim diyetide herseyin saglikli alternatifi var mantigi var birkac kere yazmistim 🥰💞
Canim mrnulerini ne olursa olsun yaz lutfen ben de ona gore destek olabilirim sana bugun spor da yapalim 🥳💞
Canim ortim cuma gunu iyi kilo verince bu hafta veremem diyodum ama bu hafta yine asilcam chloe challenge a basladim
Biraz zormus ama yapabildigim kadariyla artik😂

Back
X