- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.441
doğrusun aysuncum ,2 gün daha bekleyelim bakalım kuşumAh burcu tek sıkıntımız diş olsun beyaa çokta şeeyetmee vardır bı hayir
Allah kabul etsin canım zihin açıklığı versinHedef60kgolmak ortim niyet bozma yok ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutmayalım ben de birazdab yemeğimi yiyip şu eğitime katılacağım ortim bugün pek aktif olamadım sabah dediğim gibi bi miskinlik var üzerimde gidip namaz kılıp dua edeyim hepimiz için rahatlasın ruhum
Tmm canım bekliyoruzYarin spor yapacagim canim
Allah kabul etsinHedef60kgolmak ortim niyet bozma yok ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutmayalım ben de birazdab yemeğimi yiyip şu eğitime katılacağım ortim bugün pek aktif olamadım sabah dediğim gibi bi miskinlik var üzerimde gidip namaz kılıp dua edeyim hepimiz için rahatlasın ruhum
gerçekten öyle kaptanım ben şimdi ikinci dönemin başlangıcında staj tarzı bir yerler kovalayacağım işi daha iyi öğrenebilmek içinAllah kabul etsin
Kolay gelsin Zeynepcim şimdi üniversite mezunu olmak hiç birşey olmayanın yaşama şansı yok gibio yüzden okuyanın bile üstüne koyabildiği kadar fark koyması lazım ayırt edilebilmesi için eşimin kardeşi bu sene mezun oldu İzmir dokuz Eylül ama gel gör ki iş yok bunalıma girdi çocukcağız :// tezgahtarlık yapacağım diyor
Ağrım yok kaptancım evet geçici dolgu kötü görünüyor bi de o tarafla çiğneyemediğim için canım sıkılıyorHedef60kgolmak canım dişin ağrı mı yapıyor ertelenmesine bu kadar moralin bozuldu yoksa plan program sarktı diye mi canın skıldı ? Birde özelde mi yapıyorsun ? Devlet yapmıyor hâlâ bu işleri değil mi ? Gecici dolgu vs yapıyorlarmış diye biliyorum
Kovala canım erteleme nasıl olsa çalışma hayatına gireceğm deme üşenme . Üniversite mezunu bir insan için evde oturmak çok zor heleki yeni mezunsan hevesini almamış oluyorsun çünkü etrafta açıyor şom ağzınıgerçekten öyle kaptanım ben şimdi ikinci dönemin başlangıcında staj tarzı bir yerler kovalayacağım işi daha iyi öğrenebilmek için
Ağrın yoksa sabret canım birşey kalmamış takma kafanaAğrım yok kaptancım evet geçici dolgu kötü görünüyor bi de o tarafla çiğneyemediğim için canım sıkılıyortşk sorduğun için evet özel bi yerde , bugündü 2 gün sonra gidicem
kaptanım kimse bana ağzını açamaz açanlara cevabımı hiç esirgemeden veririm bu zaman kadar da verdim zaten o yönden dert etmemKovala canım erteleme nasıl olsa çalışma hayatına gireceğm deme üşenme . Üniversite mezunu bir insan için evde oturmak çok zor heleki yeni mezunsan hevesini almamış oluyorsun çünkü etrafta açıyor şom ağzınıumarm herşey gönlünce olur
Menun super ortim cumaya harika geliyosun bencePazartesi
12.00
Yulafli beyaz peynirli 2 yumurtali omlet
3 zeytin
Ara
Form cayi
17.30
1 tabak haslanmis brokoli yogurtlu
2 wasa
Ara
2 kasik sutle nescafe
Su 3lt.
Spor 1-2 yapildi toplam 10069 adim
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
Iyi yapmissin canim oyuzden dakikalarini yazdim normal spor puanina yazilsin diye saol ortimOrtim menun guzel olmus.aksam kahvaltisini ekmeksiz atlatmissin.
Sporlarda 6ve 7yi yazmadim cunku dakikalari eksik bilgin olsun
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | 102 | 257 | 81 | 251 | |||
yarimuhendis | 410 | 265 | 611 | ||||
@nnurc | 225 | 100 | 273 | ||||
thequeensgambit | 60 | 100 | |||||
| 15 | ||||||
balpamuk | 53 | ||||||
@Pain Killer | 235 | ||||||
DeryaOnDiet | |||||||
SanSebastianCheesecake | 190 | 205 | 60 | 340 | |||
| 235 | 145 | |||||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Namaria | 64 | 60 | 36 | ||||
@belmayne | 68 | 260 | 210 | ||||
@hawar | 103 | 130 | 120 | 593 | |||
SSuskunhanim | 310 | 497 | 80 | 611 | |||
@Tempus | 400 | 736 | 350 | 500 | |||
@azaydidem | 153 | 210 | |||||
muhursuzpusula | 260 | ||||||
birsevgi | |||||||
@Amor-a |
Canım yanlış mesajı alıntılanmışımOo Ankara'da güneşli anlaşılanGünaydın kaptanım
Benim sosyal bilgiler bizim yan branş edebiyat sayılıyor
Canım yanlış mesajı alıntılanmışım
Tamam akşam çorba salata ya da yoğurt yapalım
Benim sosyal bilgiler bizim yan branş edebiyat sayılıyor
belmayne Canın biz daha bu gün toplantı yaptık
İnsanın zümresi iyi niyetli paylaşımcı olursa iyi ama bencil olursa kötü
Bizim takım pek sessiz yaw
Napıyosunuz ne var ne yok kızlar
didemmm ne zman annene gidektinnnn teyakkuzda olalımMenun super ortim cumaya harika geliyosun bence
Iyi yapmissin canim oyuzden dakikalarini yazdim normal spor puanina yazilsin diye saol ortim
Lol un puani 15 mi 150 mi
05-11 ŞUBAT GÜNCEL TABLOSU
Kızlar spor programı olan günler cumartesi pazartesi günleri için + puanlar eklenmiştir katılan arkadaşlara teşekkürler ve tebrikler :)
Tabloda haftalık sporu az yada hiç olmayanlardan bugün güzel sporlar bekliyoruz
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 102 257 81 251 yarimuhendis 410 265 611 @nnurc 225 100 273 thequeensgambit 60 100 Begonya2 15 balpamuk 53 @Pain Killer 235 DeryaOnDiet SanSebastianCheesecake 190 205 60 340 Cherry Mom 235 145 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Namaria 64 60 36 @belmayne 68 260 210 @hawar 103 130 120 593 SSuskunhanim 310 497 80 611 @Tempus 400 736 350 500 @azaydidem 153 210 muhursuzpusula 260 birsevgi @Amor-a
15 canım 15 dakika yürüdüm demiş cuma günüLol un puani 15 mi 150 mi
15i gorunce yanlis zannettim15 canım 15 dakika yürüdüm demiş cuma günü
Bugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz.Bizim takım pek sessiz yaw
Napıyosunuz ne var ne yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?