- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.401
Canim tesekkur ederim
Evet kaptanim bozmiycam. Bugun ise ugramam gerekiyor. Uzun zamandir giyemedigim pantolonlarimi denedim biraz zor da olsa oldu cook sevindimMenüde sporda çok iyi nurcum bu hafta cumadan niyeti bozmuştun sanki ama iyi gidiyorsun hiç bozma şuan belliki verme dönemindesin gidiyorken hiç duraklatmamak lazım sonrasında çünkü biz sıksak bile duraklamaya ister istemez giriyor insan
Yeşil çaya devam ediyor musun ?
Nikinik Chloe yapmış onu spor no 6 cardio olarak kabul edebiliriz canım belki öyle saymışsındır ama ekleyeyim dedim
BEn akşam yazacaktım ama kalmış yapmışsın bile dikkat et bileğine canım çok zorlamaOhh süpersin ortimbenim bileğim zorluyor yapsam mı yapmasam mi bilemedim Daha kötü olmasından korkuyorum
Menü benimki gibi karbonhidrat biraz fazla olmuş ama spor çok iyi canımKahvaltı 2 yk lor ile tek yumurtadan omlet, 2tk bal, 2 dlm tb ekmegi
Ara yok
17de dünden kalan yemekler 2 yk pilav, 2 yk patates tavuk, 1 YK kuru fasulye, 1 kepse tavuk çorbası
19 gibi incir (2 tane) ve çiğ badem(sayısını bilmiyorumayiklarkwn kiriklardan attım ağzıma.bi çatal pasta
1,5 lt su, 1 yeşilçay (spor sonrasi)
Spor
11000 adım(1 numara)110+100 puan
1055 zıp(5 numara) 211+150(ikinciye 100+50 veriyorduk değil miCherry Mom ?)
30 dk lesli bosted walk(2 numara ) (90+150)
TOPLAM= 801 PUAN
@_Reyyanhawar @nikinik
Evet ya oğlum bakıcıya alışsın diye yanına gittik 2-3 saat kadın hazırlamış yemeden de bırakmadıCorekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır
Neler kaçırıyorum
Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin
Tarih mi alanın? Ay izlemedimbı ara izlemeliyim galiba
Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorumdizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım
Çok ilginç benimde aşırı uykum geliyorBenim de canım çekti ama kabak mevsimi değil,almamkereviz yapayım bari ama asıl sorun şu ki ben sarımsaklı yoğurt yiyince canım çok fazla tatlı istiyor sonrasında
Ortim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devamyarimuhendis 66.2 cnm yine 500 gr gitmiş sinir oldum ve hafif ödemle uyandım yine ben daha çok bekliyordum o kadar açlığa sinir oldum ya
Regl olana kadar hergün vücut bana karşı çalışacak böyle of
neyse ben normal düzene devam o zaman
sağol aşkımOrtim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devam
ooo canım tebriklerGünaydınlar herkeseben bugün birazcık miskin uyandım benim mesleğimle ilgili bi online eğitime katıldım o bugün başlıyor 2 haftalık bi süreç verimli geçerse sonunda alacağım sertifika bu korona zamanında beni diğer öğrencilerden ayıracak diye düşünüyorum☺☺
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| ||
| 2 | |
| 1-2 | |
| 1-2 | |
| 6 | |
| 5-6-7 | |
S Suskunhanim | 1-2-5 | |
| ||
| 1-2 | |
| ||
| 6 | |
| ||
| 2 | |
| ||
| ||
| 2 | |
| 3 | |
| 1 | |
|
Canım ben çok aç olduğum günler de hiç eksi göremiyorum ancak çok doyduğum günün ertesi günü kesin artıyım dediğimde iyi bi eksi görüyorumsağol aşkımama moralim bozuldu yine ya, o kadar açlık,şıpır şıpır ter, yine aynı sonuç oldu neyse regl döneminden sonra daha çok veririm belki olur mu?
valla dolabımda kekler,saray helvaları,çikolatalar... bayağı bi bakıştıkbatsın bu dünya moduna girmek üzereydim sonra meleğim dürttü gel cnm dedi kahvaltımızı yapalım kapat dolabı yavaşça
ooo canım tebrikler
Ortim menun guzel olmus.aksam kahvaltisini ekmeksiz atlatmissin.8 subat
Sabah
6 kasik menemen
3 tane ince uzun form gliserinlerden
Arada
Nescafe
1 kare bitter
Aksam
Esim uzun zamandir kahvalti yapmadigi icin kahvaltilik hazirladik
2 catl pastirmali yumurta
3 dilim sucuk
1 siyah 2 yesil zeytin
2 kucuk parca eski kasar
1 kepce yesil mercimek corbasi
2 kasik yogurt
Gun icinde
2 form cay
1 yesil cay
Su 2.5 lt
Spor
2-6-7 yapildi ama cardio 10 dk zumbada 5 dk olarak leslie 30 dakika
Cherry Mom Nikinik @_Reyyan
öyle mi diyorsun :)Canım ben çok aç olduğum günler de hiç eksi göremiyorum ancak çok doyduğum günün ertesi günü kesin artıyım dediğimde iyi bi eksi görüyorumsen yine iyi eksi gördün ve bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi kalkar kalmaz suyumu içtim
Hay Allah ya. Güzelce dinlenir canım. Çobucak geçer inşallahCorekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır
Neler kaçırıyorum
Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin
Tarih mi alanın? Ay izlemedimbı ara izlemeliyim galiba
Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorumdizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım
Ay ay burada da tam bahar havasıGünaydıın kızlarrrr güneşli bir günden merhabaaa
Kuzum güzel gitmiş aslında. Neye sinir oldunyarimuhendis 66.2 cnm yine 500 gr gitmiş sinir oldum ve hafif ödemle uyandım yine ben daha çok bekliyordum o kadar açlığa sinir oldum ya
Regl olana kadar hergün vücut bana karşı çalışacak böyle of
neyse ben normal düzene devam o zaman
Dünden beri şiş hissediyorum ve tartıda artı çıkacağımdan emindim o yüzden tartılıp moral bozmak istemedim ama perşembe tartılırım cumayı kestirebilmek içinöyle mi diyorsun :)
bu sabah mı şişlik hissettin cnm?
cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabahKızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder.Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim.
Hay Allah ya. Güzelce dinlenir canım. Çobucak geçer inşallah
Bölümüm edebiyat canım.
O sahneyi bulursam atarım linkini
Ay ay burada da tam bahar havası
Kuzum güzel gitmiş aslında. Neye sinir oldun
tamam cnm zorlamayalım seniDünden beri şiş hissediyorum ve tartıda artı çıkacağımdan emindim o yüzden tartılıp moral bozmak istemedim ama perşembe tartılırım cumayı kestirebilmek için
Bu arada ortim fazla spor yapınca da vücut ödem toplayabiliyor kendimden biliyorum geçen hafta yine onun gazabına uğradımcnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor
tamam cnm zorlamayalım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?