Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok güzel menü maşallah. Sporun da çok güzel (nöbetçi ortilik yapayım Namaria )
Canim tesekkur ederim ortim gelene kadar bi suru ortim var burda
Sporu da hic duzenli yapamiyorum ama bu hafta yapicam insallah
Evet kaptanim bozmiycam. Bugun ise ugramam gerekiyor. Uzun zamandir giyemedigim pantolonlarimi denedim biraz zor da olsa oldu cook sevindim onun gaziyla devam
Yaa dun gece ben bi kacamak yaptim. Gece cok aciktim saat 9 da corn flakes bar yedim kalorisi az ama yememem lazimdi onu da itiraf ediyim
Yesil cayi icmiyodum ama simdi hemen yapiyim bi tane

Ohh süpersin ortim benim bileğim zorluyor yapsam mı yapmasam mi bilemedimDaha kötü olmasından korkuyorum
BEn akşam yazacaktım ama kalmış yapmışsın bile dikkat et bileğine canım çok zorlama

Menü benimki gibi karbonhidrat biraz fazla olmuş ama spor çok iyi canım
Birazda suyu arttırırsan süper olacak
Evet ya oğlum bakıcıya alışsın diye yanına gittik 2-3 saat kadın hazırlamış yemeden de bırakmadı
Artık sporla dengelemişimdir umarım
Benim de canım çekti ama kabak mevsimi değil,almam kereviz yapayım bari ama asıl sorun şu ki ben sarımsaklı yoğurt yiyince canım çok fazla tatlı istiyor sonrasında
Çok ilginç benimde aşırı uykum geliyor
Tansiyonum düşüyor sanırım sarmısaklı yoğurt yiyince

Ortim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devam

Ortim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devam
sağol aşkım ama moralim bozuldu yine ya, o kadar açlık,şıpır şıpır ter, yine aynı sonuç oldu neyse regl döneminden sonra daha çok veririm belki olur mu?
valla dolabımda kekler,saray helvaları,çikolatalar... bayağı bi bakıştık batsın bu dünya moduna girmek üzereydim sonra meleğim dürttü gel cnm dedi kahvaltımızı yapalım kapat dolabı yavaşça
ooo canım tebrikler

Canım ben çok aç olduğum günler de hiç eksi göremiyorum ancak çok doyduğum günün ertesi günü kesin artıyım dediğimde iyi bi eksi görüyorumsen yine iyi eksi gördünve bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi kalkar kalmaz suyumu içtim

Ortim menun guzel olmus.aksam kahvaltisini ekmeksiz atlatmissin.
Sporlarda 6ve 7yi yazmadim cunku dakikalari eksik bilgin olsun

öyle mi diyorsun :)
bu sabah mı şişlik hissettin cnm?

Kızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder. Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim.
Hay Allah ya. Güzelce dinlenir canım. Çobucak geçer inşallah

Bölümüm edebiyat canım.
O sahneyi bulursam atarım linkini
Günaydıın kızlarrrr güneşli bir günden merhabaaa
Ay ay burada da tam bahar havası
Kuzum güzel gitmiş aslında. Neye sinir oldun

cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor
Dünden beri şiş hissediyorum ve tartıda artı çıkacağımdan emindim o yüzden tartılıp moral bozmak istemedim ama perşembe tartılırım cumayı kestirebilmek için
tamam cnm zorlamayalım seni

cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor

tamam cnm zorlamayalım seni
Bu arada ortim fazla spor yapınca da vücut ödem toplayabiliyor kendimden biliyorum geçen hafta yine onun gazabına uğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…