- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.481
Ya düşük kiloda olunca o istekler hiç gitmiyor bizzat ben de aynı şeyleri yaşıyorumYa bugun cok yedim benKiymali borek alip yedim canim asiri cekti. Aksam ama sadece yogurt yedim. Oyle dengelemeye calistim.
Ortişim inanırmısın cumadan bu yana neleri neleri reddettim suyumu içtim sporumu yaptım düzenli bir şekilde ama malesef bende bu sabah cumaya göre +200 geldim. Çok şanssız bir dönemde ortak oldukKızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder.Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim.
Canım hepimiz yaşıozYa düşük kiloda olunca o istekler hiç gitmiyor bizzat ben de aynı şeyleri yaşıyorum
Aynen cnm 6000 adım oldu, ara öğün türk kahvesi kuruyemiş yaptımBen birazdan günün 2. Sporunu yapmaya başlayacağım ortim sen bugün yapmayacaktın sanırım nasıl geçti günün genel olarakHedef60kgolmak
Ben de sabah yumurtasız kahvaltımı yaptım öğle yemeğimde de çorba ve lahana yemeği yedim 2 saat önce de meyve kuru yemiş yedim günğ kapattımCanım hepimiz yaşıoz
Aynen cnm 6000 adım oldu, ara öğün türk kahvesi kuruyemiş yaptım
Birazdan hindi haşlama ve baharatlı yoğurt yicem
Sonra da ödem atıcı çay içmeyi düşünüyorumsen neler yedin bakalım kuzu
Afiyet olsun ortimBen de sabah yumurtasız kahvaltımı yaptım öğle yemeğimde de çorba ve lahana yemeği yedim 2 saat önce de meyve kuru yemiş yedim günğ kapattımama inanır mısın ortim şu anda açlık başladı ama sanki dünyaları yemiş gibi midem gerim gerim gerili
Sporla dengeleyebilirsin hem kalori yakarsin hemde psikolojik olarak rahatlarsin.Ya bugun cok yedim benKiymali borek alip yedim canim asiri cekti. Aksam ama sadece yogurt yedim. Oyle dengelemeye calistim.
Yok ortim türk kahvesi içmedim bugün. Açlık tatlı isteği değil bizzat gerçek açlıkAfiyet olsun ortim
Türk kahvesiyle mi yedin cnm? Üstüne de su içtiysen şişirmesi normal cnm
Açlık derken tatlı mı istiyor?
AA komşu zümremCanım yanlış mesajı alıntılanmışım
Tamam akşam çorba salata ya da yoğurt yapalım
Benim sosyal bilgiler bizim yan branş edebiyat sayılıyor
belmayne Canın biz daha bu gün toplantı yaptık
İnsanın zümresi iyi niyetli paylaşımcı olursa iyi ama bencil olursa kötü
Ayy kuzum yine de biz eksiye odaklanalımOrtişim inanırmısın cumadan bu yana neleri neleri reddettim suyumu içtim sporumu yaptım düzenli bir şekilde ama malesef bende bu sabah cumaya göre +200 geldim. Çok şanssız bir dönemde ortak olduk
Neyse canımız sağolsun inşallah cuma günü en azından sabit geliriz
Canım çay vnerebilirimYok ortim türk kahvesi içmedim bugün. Açlık tatlı isteği değil bizzat gerçek açlık
Aynen öyle belki de bi sürpriz olur hepsi birden giderAyy kuzum yine de biz eksiye odaklanalımaz veren candan artık ne yapalım
Belki de bir sürpriz olur
Harekete geç canım başlayınca bitiyor ve daha iyi hissediyorsun❤Ay kızlar ben de bugün bir halsizlik var sormayın.Nikinik canım bu vegan diyetten olabilir mi
Sporumu bile yapamadım henüz
Ah canım ortimCanım çay vnerebilirimya da türk kahvesi
Ortim dayan dayan azıcık minnacık kaldıBugün menüm
Kahvaltı sade nescafe gold, 1.5 dilim kadar ekşi maya çavdar ekmeği üstüne tahin ve 1 yerli muz,tarçın
Öğlen domates soslu 2 küçük yumurtalı maydanozlu zeytinyağlı omlet , salatalık,1 wasa,baharatlı yeşil zeytin ve sürülen taze peynir
Ara siyah çay
Türk kahvesi + çok az karışım: leblebi badem fındık fıstık
Akşam haşlama hindi göğüs,yoğurt kimyon zerdeçal karabiber acı biber
Ara kiraz saplı zencefilli naneli limonlu yeşil çay yapıcam
3 lt su tamamlarım
6000 adım
Nikinik Mehfam yarimuhendis
İyice başım ağrımaya başladı ortim ve sinirlilik başladı son 2 gün dayan burcuu
Oyy hemennnAh canım ortimtrabzonlu olmama rağmen çayı hiç aramam ama bi acı kahveni alırım
Of yaa geçen haftadan zor geçiyoOrtim dayan dayan azıcık minnacık kaldımenün de çok güzel ortim afiyet olsun
Ya allahım çok tatlısın ortim yaOyy hemennnlıkır lıkır şıkır şıkır fosur fosur hüüüüp hazır aşkım
Of yaa geçen haftadan zor geçiyoama dayanıcam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?