Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünden sonra karbonhidratı akşam ogunlerinde sıfırlama ya ne dersin? Süzme yoğurt alayım bugün ve kalan 3 akşami kereviz salatası çorba ile kapatayım,sonra da spor
Var mısın sen de?
Sarımsak da benim de uykum geliyor, artık kokacak kadar az koyarım napiiimmm
Tamam canım bukursan at
Oo edebiyat mi zümre sayılırız Türkçe benim de kendini geliştirmen ne kadar güzel

Evet çok zorlayıcı bu durumlar artık ama geçecek illaki yani umarim

Günaydııınn bugün hava çok güzel, bol bol yürüyeceğim
Günaydın kaçak nerelerdesin sen inan listelerdenn çıkarsak mı gitti herhalde temelli diyecektim
Havalar güzel gidiyor bu fırsatları değerlendirmek lazım yoksa iyice evlere gömüleceğiz

Kızlar üst liste için katılım zorunlu
Namaria nın özel durumu var onu muaf geçebiliriz
Başka bilmediğim özel durumu olan arkadaşım yoksa lütfen listede görmeyelim olur mu
balpamuk DeryaOnDiet sporları es geçmeyin ortaklar haftada 2 3 gün zaman bulmaya çalışın size inanıyoruz

Eline sağlık Nikinik tatlım

Son düzenleme:
cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor

tamam cnm zorlamayalım seni
Hıı anladım canım. Ama güzel gitmiş yani.
Hızlı verip geri de almayan ve ödemin ö sünü bilmeyen bir örnekle yaşıyorum
Aaa zümrecim bir kişi daha bulursak toplantı yapabiliriz
Sen çalışıyor musun canım

Evet çok zorlayıcı bu durumlar artık ama geçecek illaki yani umarim
ben de efkarlıyım bugün cnm sabahki şişliğim de artmış hissediyorum ve dişçiden aradılar az önce.Kanal tedavisi için 3 haftadır bekliyorum ve 2 gün daha ertelendi bugün niyeti bozarsam affedin kızlar
Burcucum senin için gelsin.
Hedef60kgolmak
oyyy afiyet şifa olsun balııım aşırı güzel dur ben de atayım

Yok kuzum bozma niyeti sakın. Çok güzel eksi gördün. Cumaya kadar azıcık sabır.
Teşekkür edrim Canımcım

Vayy hiç aklıma gelmezdi böyle bir birleşim Var sen de bir gurmelik Doktorcum
Hep yazıyodum aslında menülere çoğu kişiye garip geliodu amatatlı isteğini alıyo doyuruyo toast deniyo cnm googleda yüzlerce var valla, sürülen peynirli turplu kekikli mesela, lahana konserven varsa onu koyabilirsin, tabakta yeşillikler vs

Tamam cnm bozmıcam vazgeçtim cumayı bekliyim haklısın Allah razı olsun canım

açlık otu demleyim bari, biraz yürürüm spor yapmıcam

Yarin spor yapacagim canim

Ah burcu tek sıkıntımız diş olsun beyaa çokta şeeyetmee vardır bı hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…