Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.461
Allah sabir versin o zman canim aclik saatlerinde zaman su gibi aksinBugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz.diyete adaptasyon surecindeyim ben aralıklı oruca basladim surekli saate bakiyorum ben
İyiyim anama geldim önümde poğaça börek felan var bende yaşamaya çalışıyorum felandoğrusun aysuncum ,2 gün daha bekleyelim bakalım kuşumsen nasılsın bakalım
Allah kabul etsin canım zihin açıklığı versintamam cnm çok seviniriiiz
Garibanİyiyim anama geldim önümde poğaça börek felan var bende yaşamaya çalışıyorum felan
Ayy hepiniz sefillere bağlamışsınız niye kendinizi acındırıp duruyorsunuzBugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz.diyete adaptasyon surecindeyim ben aralıklı oruca basladim surekli saate bakiyorum ben
Ben de cuma günü için donut ve popkek aldımİyiyim anama geldim önümde poğaça börek felan var bende yaşamaya çalışıyorum felan
Ay resmen simdiden kacamaga hazirlaniyorBen de cuma günü için donut ve popkek aldım
Sen de canın çektiyse bi kaba koy eve götür canımİyiyim anama geldim önümde poğaça börek felan var bende yaşamaya çalışıyorum felan
Amin canim aminAllah sabir versin o zman canim aclik saatlerinde zaman su gibi aksin
Bu gün pek sessizdiSessiz mi bugün için mi diyorsun canım yoksa genel görüşün mü ?
Ben yemek yapacağım güç topluyorumbeyin gücü motivasyon sen napıyorsun ?
Lol un puani 15 mi 150 mi
Bende bi ara deneyim diye nşyetlenmiştm aralıklı oruca ama yapamamıştımBugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz.diyete adaptasyon surecindeyim ben aralıklı oruca basladim surekli saate bakiyorum ben
Rejime baslayinca boynum büküluyor benim bi kucuk emrah gibi oluyorum.Ayy hepiniz sefillere bağlamışsınız niye kendinizi acındırıp duruyorsunuz
Ben cok zorlanmiyorum ama istemsizce gercekten oruc tutuyormus modunda saate bakiyorum.
Bende bi ara deneyim diye nşyetlenmiştm aralıklı oruca ama yapamamıştımAllah kolaylık versin canım
Benim de 64.7 filan olmam lazım cnm yoksa sağlıklı kalori almam gerekecek ve ikindi vakti 1 donut yerim mesela kaçamak olarakAy resmen simdiden kacamaga hazirlaniyor
Ben de cuma istedigim kiloya dusmezsem acaba daha neleri kissam diye dusunuyorum
Ben de 1 aydan sonra başlayınca zorlandım cnm bütün gün envai çeşit yiyecek döndü gözümün önündeRejime baslayinca boynum büküluyor benim bi kucuk emrah gibi oluyorum.
Insallah canim. Benim simdilik iyi tartıda iyi bakalim odem falan gitsin bi sonrasi nasil olacak.Ben de 1 aydan sonra başlayınca zorlandım cnm bütün gün envai çeşit yiyecek döndü gözümün önünde
Ama haftaya rahatlarım diye düşünüyorum
Ya hic bilmiyorum yarin yada persembe persembe gidersem annemde tarti var evden cikmadan tartilicam oraya gider gitmez tartilicam aradaki farki cikarak hesap yapabiliriz dimi kaptanim yada mecbur persembe aksami eve gelirimdidemmm ne zman annene gidektinnnn teyakkuzda olalımeksine eksi katacaksın unutma :)
Yaa simdiden cumaya kacamak planliyolaaaaBen de cuma günü için donut ve popkek aldım
Ahh ortim bunlar insanin aklina kacamagi sokuyolaaaa kanmaaAy resmen simdiden kacamaga hazirlaniyor
Ben de cuma istedigim kiloya dusmezsem acaba daha neleri kissam diye dusunuyorum
Yok cnm istediğim kilo civarına düşersem 3000-35000 arası yicem, sonraki 2 cuma 2500 civarı yapcam sonra 2000 1600 diye düşürcem tatlımYa hic bilmiyorum yarin yada persembe persembe gidersem annemde tarti var evden cikmadan tartilicam oraya gider gitmez tartilicam aradaki farki cikarak hesap yapabiliriz dimi kaptanim yada mecbur persembe aksami eve gelirim
Yaa simdiden cumaya kacamak planliyolaaaa
Yaa bence yapma yarina eksi cıkmak varken nedn arti cıkıyim diye dusun ve sakince aldıklarını cocugun varsa cocuguna yoksa esine esinde yoksa anana babana yedir birine yedir ama sen yeme
Ahh ortim bunlar insanin aklina kacamagi sokuyolaaaa kanmaasen aynen devam cumada eksiltmeyi dusun genede sen yoksa gitmiyo bu kilolar
Öyle günlük tartı farklarında bir hesaplama ekleme çıkarma yapmıyoruz canım annenin tartısı oraya gittiğinde bak çok farklı ise bize sıkıntı yaratır. Fazla tartıyorsa bu haftaya sıkıntı eksik tartıyorsa öbür haftaya sıkıntıYa hic bilmiyorum yarin yada persembe persembe gidersem annemde tarti var evden cikmadan tartilicam oraya gider gitmez tartilicam aradaki farki cikarak hesap yapabiliriz dimi kaptanim yada mecbur persembe aksami eve gelirim
İkiside baya ödem yapar canım 100 gram fazla iyi bile :) moral bozmaBu arada bu sabah dünkunden 100 gr fazla ciktim dun baya sporda yaptim ama aksamki kahvaltilik biraz tuzluydu dyete uygun degildi hem spor hem tuzdan odem yapti sanirim insallah yarina dahada eksi gelirim5 bin adim yuruyus yapip geldim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?