Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar ben de bugün bir halsizlik var sormayın. Nikinik canım bu vegan diyetten olabilir mi
Sporumu bile yapamadım henüz
Ilk gun normal canim almilaya da ilk 2-3 gun halsizlik yapmis banada son gunler goz kararmasi falan yapmisti

Perşembe günü süt yeşil çay detoksu uygulamayı düşünüyorum aramızda daha önceden yapmış olan kişiler var mı
Cok niyetlenmistim ama gozum yemedi yapamadim. Ama denemediklerim arasinda aklimda kalmasin diye bu defa ki diyetimde deneyecegim. Belli mi olur zayiflarim bi daha kilo almam yapamam falan aklimda kalmasin. Denersen etkileri ve sonuclari nasil olacak beni de etiketle olur mu.

canım ben dün yaptım
Ama ortim sen dün tek öğün beslendin katı şeyler tükettin yani benim bu bahsettiğim diyette sütü kaynatıp yeşil çayı atıyor demliyorsun gün boyunca 2 saatte bir o sütü içiyorsun ekstradan 2 3 lt suyla beraber tüketiyorsun bu kadar katı bir şey yemiyorsun yani

Olur olur kararlıyım perşembe günü deneyeyim bi dedim 1 güncük zaten sonucunu paylaşırken etiketlerim seni de

cnm 4 kez o karışımdan içtim, 3 kez de ara öğün yaptım. Sedece sıvı çok zor valla

bugün de çok az yemişsin yaa , az yiyince veremiyorum demedin mi sen kız bi de protein yok hani başın filan dönmesin
Vegan yapıyorum ya ben ortim o yüzden böyle oldu diyetisyenim böyle verdi yani cuma günü değişecek listemama ablam benim için detoks sana yaramayabilir çok kilon yok atacak ödemin olmayabilir dedi bi kararsızlaştırdı beni

aynen işte cnm , çok sert bi liste bence. Yani denemeden bilemezsin tabi :)
Canım çok tatlı şeyler istiyor
cnm benim de aşırı istedi bugün donut dolapta duruyor işte kekler filan orda ben burda
ama dayanırsak başarıcaz kuşum, tarçınlı türk kahvesi önerebilirim ya da birkaç kaşık sütlü sade nescafe ya da naneli limonlu yeşil çay bile kesebilir cnm

Çok kararlı bi insanmışım gibi şimdi böyle diyince iyice kararsızlaştımaz önce ne kadar kararlı konuşuyordum

9 subat sali

16:30 2 yumurta biraz kiymali omlet, 2 dilim hellim peyniri, 7 zeytin, 2 dilim ekmek

bugun omad gunuydu bu kadarla kapattim
Aralarda yesil cay ve filtre kahve de ictim

su;3 litre
Spor 7300 adim

Cherry Mom @_Reyyan

Omad yapıyor muydun canım sen ya
Tebrik ederim valla ben hiç cesaret edemedim yapmadım da umarım günü güzelce kapatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…