- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.221
kızlar yanımda yemek yok ne yiyeyim akıl verin hemen çabuk çabukk
Anne kime denir, Baba kimdir?
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; elindekileri karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak ararken bütün dolabı yerle bir edene sonra da kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenemeyen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten ısrar etme çocuğa' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane çatal koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü çocuğun ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Bütün gece horlayarak uykuyu haram edene baba, bütün gece dürtmelerinden hiç uyuyamadım sözüne mağruz kalana da anne denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını zamanında verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
* Israrla...5 çocuk istiyorum bak sana ne kadar yardımcı oluyorum benim gibi kocayı bulmuşsun aaaaa diyene baba, bu cümlelere şaşkın şaşkın ağzı açık bakan tipe anne adayı denir.
Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum ne istiyorsanız alıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
gece bekçisi geldi haaanımm,
kimsecikler kalmamış yine ben gelene kadar.
bugün yediklerimi şöyle bir toparlıyayım.
sabah
nesfit
öğlen
çorba
4 köfte
2 kaşık pilav
salata
ara
yarım kase nesfit
akşam
eve geç geldim. fırında türlümden hala vardı. annem evde olmayınca yemek düzeni de olmuyor. biraz ısıtıp türlüden yedim. az önce de 1 yeşil elma yedim..
akşamüstü gittim kavitasyon ve pasif jimnastiğe. daha doğrusu gittik. tam ben bürodan çıkacakkem nişanlım geldi.. ben çıkıyorum dedim. dur dedi gideriz bi kahve içelim. o kahvesini ben yeşilçayımı içtik. gittik. giderken yolda meraklı meraklı neresi burası, neymiş o, nası oluyomuş vs vs 100 tane soru sordu. neyse ben indim arabadan, girdim içeri. o da peşimden geldi. güzellik merkezine birlikte gitmiş olduk. sağolsun başımda bekledi
gelelim asıl mevzuya. yatıyorsun, abla geliyor, ilk uygulama çın çın çın ses çıkaran bir zımbırtı. ikincisi bu selülit masajı yapılan ucu topuzlu bişi var ya. onunla titreşimli bi masaj. üçüncüsü vakum yapıyor. bunlar bittikten sonra pasif jimnastik 20 dk. o da karın bölgesi için ab shaper mıydı ne elektrik akımıyla kasların kasılmasını sağlayan bi alet vardı. aynı teknik. istediğin bölgeye takılıyor, kaslarını 2.5 saniyelik kasılmalarla çalıştırıyor. ikinci seansım haftaya salı. 10 seans almıştım. bakalım neler olacak. ben üst bacaklarıma yaptırdım. eve gelince ölçtüm. 2. seanstan sonra incelme durumunu yazıcam..
azcık da muhabbet anlatayım size. annem düğün için denizliye gitti. kına yapıldı, cumartesi düğün oldu. kız tarafı denizlide oğlan tarafı da karamanda. iki düğün olacaktı. oğlan tarafı binbir suratla gelin almış, kayınvalide kayınpeder dahil düğün salonunda yabancı gibi oturmuş, takıya kalkıp bir iğne takmamış veeee düğün salonun parasını siz vereceksiniz demiş kız tarafına. düğün sonunda bir kavga çıkmış, düğün dağılmış. yapılan binbir harekete karşı kız da vazgeçmiş. düğün nikah iptal olmuş. nasıl üzüldüm anlatamam. gelin ata binmiş ya nasip demiş lafı ne kadar doğruymuş. ferihanımın ve benim başımda. allah korusun. düşünemiyorum bile. herşey hazır. ev eşya. gelinliği giyip evden çıkıyorsun da neler oluyor. aklım almıyor vallahi. allah kimsenin başına vermesin. kızın annesiyle konuşabildim. kız feci durumda. düşünüyorum da ne büyük bir hayal kırıklığı... aman aman herkeslerden uzak olsun..
annem de nerde üşüttüyse düğüne gitti, düğünün ertesi günü yatak döşek hasta. boğazı şişmiş, ateşi çıkmış. yatıyor şimdi orda. yalnız uçakla da gelemem diyor. bakalım yarın daha iyi olmassa, binsin gelsin. aklım orda kendim burda. çıkamadım ben bu işin içinden..
yakışır ama makyaj ister hep,oda sende sorun olmadığı için güzel bi renk ama kuaför tututurabilirmi senin saçına o daha önemli işte ?
tatlım allah kavuştursun en yakın zamanda
allah kabul etsin canım neye niyet okuttuysan.bende evim için istiyorum bu yakınlarda bakalım kısmet
neden tatlım ya daha çok az oldu ama
ayy bende çok merak ediyorum valla.ne olucak görcez hepbirlikte :)
anammmm vukuat olmuş desene.allah sabır versin kızada ailesinede.dediğin çok doğru tatlım.gelin ata binmiş ya nasip demiş işte bak vardır herşeyde bi hayır
dünkü menüüüm
Sabah
1 tane light kaşarlı sandviç
Sekersiz çay
Ara
yarım avuç leblebi
Öğle
Yarım kupa çabuk acılı domates çorbası
1 porsiyon light yogurt
1 kk light kaşar peyniri
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Yarım avuç leblebi
1 çay bardağı tam yaglı süt ( yagsız yoktu )
1 paket maviyeşilin yulaflı bisküvisi ( cok kaçtı biliyorum )
Akşam
1 tane haşlanmış yumurta
1 küçük light ton balığı
2 yk yogurt
5 tane acı biber turşusu
Gece
soda
menü oluşturmada cook sıkıntı yasıyorum kızlaarr, ama neyseki annem geliyo yarım, bana dolma yapcaaaak nohut yemegi yapcaaaakkk
cumaya kadar cook dikkat ederek yicem ama haftasonu annemle gezcezz, akşam vde anne yemeği yiceeem oyzden bu haftasonuu korkun benden
ayda yılda bi annemi bulmuşum war ya kimseyi dinlemeeeeeemmmm
adet günüm yaklaşıyorr
burnuma şerbetli tatlı kokuları geliyor
çikolata istiyorumm
çikolatalı pastalar istiyorum baklavalar istiyorummm
her sabah iki tane bebek aspirini içince geçiyo..
yani benimki öyle geçti..
mehmet öz'ün tavsiyesi
bebişim o cremole midir nedir onun yerine light puding alıp light sütle yapsaydıın yaaaaa
ben önceden ekmeğin baş kısmını keser, arasına pilav ( evet ekmek arası pilaw yerdim :26: ) kızartılmış nuggetlar bol mayonze ketcap we köri koyar yanında 1 litre kolayla yerdim onuuahhh ahhhhh
yok canım.. illaki bi sağlık sorunu da olması gerekmiyor zaten.. her insan her gün içmeli diyor.. zaten ilacın üstünde antiromatizmal yazınca anladım..
bak yarın kitaptan not çıkarıp yazayım buraya ama sağlıklı insanında içmesi gerekiyormuş
anne kime denir, baba kimdir?
* aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye anne; elindekileri karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da baba denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana anne; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak ararken bütün dolabı yerle bir edene sonra da kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana baba denir.
* uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenemeyen kişiye anne; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten ısrar etme çocuğa' diyene de baba denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene anne; iki tane çatal koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de baba denir.
* gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana anne; 'dün gece uykum bölündü çocuğun ağlamalarından' diye şikayet edene de baba denir.
* bütün gece horlayarak uykuyu haram edene baba, bütün gece dürtmelerinden hiç uyuyamadım sözüne mağruz kalana da anne denir.
* çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene anne; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını zamanında verdin mi?' diye sorana baba denir.
* pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana anne; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana baba denir.
* ısrarla...5 çocuk istiyorum bak sana ne kadar yardımcı oluyorum benim gibi kocayı bulmuşsun aaaaa diyene baba, bu cümlelere şaşkın şaşkın ağzı açık bakan tipe anne adayı denir.
Tüm bunları açık açık yazana anne; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum ne istiyorsanız alıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da baba denir.
Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da aşık denir.
ton balıklı sandviç yiyebilirsin canım
hem hafif hem besleyici
süpermiş valla,kahve içmeden kahve falı :))
süpermiş çok güldümmm
tavuklu yiyorum şimdi kuzu :))
afiyet olsun canım
Ben de ton balıklı salata söyledim
afiyet olsun canım
ben de ton balıklı salata söyledim
bende ton balıklı salata yidiiiiiimmmmmm
sonrasında da cewahire kaçtım gene, 38 beden bi etek daha aldııım geldiiimmmm
kızlar micro kaynak yaptrmayı düşünüorum da bilen duyan eden bi fikri olan tavsiye eden etmeyen varmıdır aceppp???
hiç kıskanmadım
36 bedenler olsun sana inşalllahhhh kilo weresiceee seniiiiiiiiii
o ne kız saç kaynağı mı
kullanan arkadaşlarım avrdı ama micro mu bilmem
saçlarının yıpranıp koptuğunu söylüyolardı
taramak falan zor oluyomuş
bakıma kuaföre gidiyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?