Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anne kime denir, Baba kimdir?

* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; elindekileri karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak ararken bütün dolabı yerle bir edene sonra da kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenemeyen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten ısrar etme çocuğa' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane çatal koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü çocuğun ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Bütün gece horlayarak uykuyu haram edene baba, bütün gece dürtmelerinden hiç uyuyamadım sözüne mağruz kalana da anne denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını zamanında verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
* Israrla...5 çocuk istiyorum bak sana ne kadar yardımcı oluyorum benim gibi kocayı bulmuşsun aaaaa diyene baba, bu cümlelere şaşkın şaşkın ağzı açık bakan tipe anne adayı denir.
Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum ne istiyorsanız alıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

vazgeçtim çocuk yapmaktan
benim kocam çok beceriksiz ne zaman bana yardım etmeye kalksa daha
çıkılmaz hale getirir herşeyi
mazallah çocuk bakmaya kalkarsa ne olur tahmin bile edemiyorum

günaydın bacılarrr,abowwww öğlen olmuşşş:26:

hadi hayırlısı anacım inş. süper sonuçlar alasın emi:) ii bişiyse biz de yapak

aman aman allah kimseye yaşatmasın ya,çok zor durum ama hayırlısı böyledir belki

okut cnm walla huzur doluo evin içi
ben oğlanın mevlütünü okutmamıştm sünneti de yaptrym ikisi bir çıksn aradan die,ikisi için okuttum işte
evde de bi okunsn ddm hem,hç okunmamaıştı

ooh oh şimdiden gözn aydn kuzu,çok kaçırma ama calorileri midene oturmasn soona

adet günüm yaklaşıyorr
burnuma şerbetli tatlı kokuları geliyor
çikolata istiyorumm
çikolatalı pastalar istiyorum baklavalar istiyorummm

kız dur dime aklımıza karpuz kabuu düşürüon bak

her sabah iki tane bebek aspirini içince geçiyo..

yani benimki öyle geçti..

mehmet öz'ün tavsiyesi

hadi yaaa
kocişe her sbh bi kutu içiriim ben ya anca ayılır

bebişim o cremole midir nedir onun yerine light puding alıp light sütle yapsaydıın yaaaaa

meyveli yoğrt da yapablrsnz kzlar böle durumlarda ben yapıom,süper oluo feci kesiyo zaten,bal koyuyorm içine bi tk fln

ben önceden ekmeğin baş kısmını keser, arasına pilav ( evet ekmek arası pilaw yerdim :26: ) kızartılmış nuggetlar bol mayonze ketcap we köri koyar yanında 1 litre kolayla yerdim onuu ahhh ahhhhh

anammmmmmm

kız bi sor bakalım emzirenler de içicekmiymiştokanırmıymış

bu arada akşam biraz çerez bi avuç fln patlamış mısır 4-5 de erik yidim mlsf,misafirlik işte fix ısrarlar fln..

selamlıque

alın size eğlence ben bayıldım buna süper

süpermiş valla,kahve içmeden kahve falı :))

süpermiş çok güldümmm

ton balıklı sandviç yiyebilirsin canım
hem hafif hem besleyici

tavuklu yiyorum şimdi kuzu :))

sbh:
3yk müsli
3yk k-flakes
yarm yağlı sütle

daha da bişi yimedm,oğlanı emzrp bişiler yiyim bari..

kuzucanlar bi iki gündür baya yogunum arada girip yazmaya çalışıyorum ama kusuruma bakmayın
topluca yine akşam yazarım ihmal etmem öperim

kızlar micro kaynak yaptrmayı düşünüorum da bilen duyan eden bi fikri olan tavsiye eden etmeyen varmıdır aceppp???

kızlar micro kaynak yaptrmayı düşünüorum da bilen duyan eden bi fikri olan tavsiye eden etmeyen varmıdır aceppp???

o ne kız saç kaynağı mı
kullanan arkadaşlarım avrdı ama micro mu bilmem
saçlarının yıpranıp koptuğunu söylüyolardı
taramak falan zor oluyomuş
bakıma kuaföre gidiyolardı

o ne kız saç kaynağı mı
kullanan arkadaşlarım avrdı ama micro mu bilmem
saçlarının yıpranıp koptuğunu söylüyolardı
taramak falan zor oluyomuş
bakıma kuaföre gidiyolardı

evet cnm cıtcıt zor oluo bayıyo tak çıkar tak çıkar..
kaynak yaptrmak istiorm,bonck baya yıpratıo taramsı fln da zor oluo fa micro daha ii didiler onu araştırıorm ,yeni çıkmış bu keratine benziomuş ama daha inceymiş belli olmuoms daha kullanışlıymıs vs vs araştırıorum
emmeeee accık pahalı didi kuaför galiba bana 1000 didi,oladı izmirde yaptırıp gelem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…