- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.241
afiyet olsun tatlım
bende yedim tavuklu sandiviç ama ekmeği kepekli değildi allahtan daha saat erken
birazdan da pazara yürüycem hem sebze alırım biraz hem yürümüş olurum
evet cnm cıtcıt zor oluo bayıyo tak çıkar tak çıkar..
kaynak yaptrmak istiorm,bonck baya yıpratıo taramsı fln da zor oluo fa micro daha ii didiler onu araştırıorm ,yeni çıkmış bu keratine benziomuş ama daha inceymiş belli olmuoms daha kullanışlıymıs vs vs araştırıorum
emmeeee accık pahalı didi kuaför galiba bana 1000 didi,oladı izmirde yaptırıp gelem bari
1000 lira mı çok be kuzu
kısa saç da iyidir ben kısacık kestirdim geçen hafta
yanmış yıpranmıştı
çok şekilli havalı bi kesimim oldu
ve ben ilk kez bu kadar kısa saç kullanıyorum
kökü ben de nasılsa uzar
kız 36 beden en son 10 yaşında falandım herhalde
40 beden olsam yeter
48 bedenden 44 bedene düştüm çok şükür
42 bedende oluyo ama beli kavuşmuyo sağolsun
ben de iş çıkıışı yürücem artık en azından haftanın 3 günü
40 dk falan yapıyo ama tempolu iyi ter attırır bana
kızlar ya ben sauna eşofman almak istiyorum
kullanan var mı aranızda
hangi marka önerirsiniz
netten alcam
thai tavuk yedim öğlende.lakin bide süpangle hediye göndermişler.koydum karşıma seyrediyorum.kara kaşlı kara gözlü muazzam güzel bişeysin sen supangle.
ıııyggggkkkkk nasıl yiyorsun ton balığını pöfffffffafiyet olsun canım
ben de ton balıklı salata söyledim
bende ton balıklı salata yidiiiiiimmmmmm
sonrasında da cewahire kaçtım gene, 38 beden bi etek daha aldııım geldiiimmmm
rengin bi adı yok yahu ilginc bişeee
wala kuzum bana uygun ve işinin ehli biri lazımcok mu şey istiyorum ki
ben şu pınarın dediği yere bakiiim bi, yakın ne de olsa, olmadı senin mahallene gelirim wallaaa
walla cok ii olur canım ya, annem gelsin bi, pazar günü döncek zatenondan sonra senin için de uygunsa iş cıkışında beraber de gidebilirizz ben zati netten araştırdım bi de mail attım dedim büleee büleeee ne kdr hesap cıkarırsınız
walla kociş de sen önüne ne korsan onu yemiyo muyapcan diyet usulü light tatlıları koycan önüne, sıkıyosa yemesin
benim sewgili de akşam yemeklerini artık hep ewde yada dışarda yiyo ben rejime başladığımdan beri, cocuk 4 kilo aldı 1bucuk ayda
makarnayı falan kesti şimdi yemiyomuşbir de bu cocuk 190küsür boyunda, 77 kilo ondaki özen biraz da bende olaydı zamanında ahhh ahhhhhhh
kaptanım diğer seçenekleri deniyim, istediğim gibi olmassa kıyarım paraya gelirim orayaaaa
amaaan ye gitsin bebişim, pilav yemiyon, ketcap mayones ekmek makarna yemiyon ya yanında sen ona bak
ben önceden ekmeğin baş kısmını keser, arasına pilav ( evet ekmek arası pilaw yerdim :26: ) kızartılmış nuggetlar bol mayonze ketcap we köri koyar yanında 1 litre kolayla yerdim onuuahhh ahhhhh
bebekim bence 2 ögün müsli fln cok dengesizx olur, normal yeme düzenine dönünce yag depolarsın direkt, bence kahvaltını yap paşalar gibi, akşam ögününü öle yap
yok canım.. illaki bi sağlık sorunu da olması gerekmiyor zaten.. her insan her gün içmeli diyor.. zaten ilacın üstünde antiromatizmal yazınca anladım..
bak yarın kitaptan not çıkarıp yazayım buraya ama sağlıklı insanında içmesi gerekiyormuş
aynen katılıyorum akşam müsli yemeye dayanabilmek için sabahki öğünlerin mutlaka seni tatmin etmesi gerekiyor.. benim en sevdiğim şeydir sade omlet.. o yüzden her sabah sade omlet yicem.. yanında beyaz peynir.. zeytini de yağının hatrına yiyorum (her öğünde sağlıklı yağ tüketilmeli az da olsa) süt de tok tutuyo bi de sabah bi kişiye çay demlenmiyo sallama çayı da ben içemiyorum.. öyle belirledim kahvaltımı.. akşam oturdum düşündüm uyumadan önce hayvan gibi yedikten sonraki pişmanlık evresinde kocişim de yoktu maça gitmişti.. dedim olmuyo olmuyo yani neredeyse 10 günü geçti..
menü belirlerken aldım mehmet özü karşımasayfalarını karıştırdım dedim ben ne seviyorum yumurta kahvaltıda yumurta olsun.. öğlen akşamdan kalma yemeği yiyeyim yemek yoksa ne seviyorum ben tavuk.. tavuk ayrıca acaip tok tutuyo..
e ara haftasonu ara öğünümde dondurma veya çikolata ile de tatmin edicem kendimi (tabi düşük kalorili olanlarla magnumla da değil yani)
okudum düşündüm okudum düşündüm uyudum sonra aspirin içemediğim için
şu ana kadar yediklerim
sabah kalkınca: elma sirkesi
kahvaltı: menemen(içindekiler: biber,domates, üçgen light peynir, dereotu, maydonoz, yumurta, yağsı z tavada hmmm mis oldu), 2 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir
şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum
bugünkü menüüüüm
Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında pınar beyaz light
Ara
yarım avuç leblebi
sekersiz yesil çay
öğle
ton balıklı salata
ara
1 ısırık çikolatalı kbar
Şekersiz yeşil çay
Akşam
1 tane haşlanmış yumurta
3 yk yogurt
1 domates
1 yeşil biber
5 tane acı biber turşusuuuu
bugün de kaçamak olmıcak, sözzzzz
tamam canım sen ne zaman istersen gideriz bir akşam iş çıkışı alırız fiyat sana hemde o resmin çıktısını al yanına muhakkak resimden göstermen iyi olur .
yedim valla nuggetleri bende anlattığın gibiydim offf offf bazen şöyle düşünüyorumda şimdi diyet diye kuş gibi yiyorum meğer ne çok yermişim bu mide nasıl dayanmış bana
tamam canım sözünü dileyip sabah normal kahvaltı öğle evden getirdiğim yemek akşamda müsli yiyeceğim .
sevalim bende romatoid artrid var ama içsem sorun olurmu bilemedim şimdi belki iyi gelir onada ne bileyim şimdi tam bahar zamanı bu havalar benim ellerimde kollarımda ağrı yapıyor onada belki faydası olur .
çok güzel böyle bir diyet mönüsü hazırlaman dengelemen daha kolay olur sevdiklerinide yemiş olursun .
elma sirkesi içebilenleri çok çok tebrik ediyorum ben asla içemem .
ohhh afiyet olsun canım müsliyi bıraktın sanırım .
kullanan var mı aranızda
hangi marka önerirsiniz
netten alcam
1000 lira mı çok be kuzu
kısa saç da iyidir ben kısacık kestirdim geçen hafta
yanmış yıpranmıştı
çok şekilli havalı bi kesimim oldu
ve ben ilk kez bu kadar kısa saç kullanıyorum
kökü ben de nasılsa uzar
sevalim bende romatoid artrid var ama içsem sorun olurmu bilemedim şimdi belki iyi gelir onada ne bileyim şimdi tam bahar zamanı bu havalar benim ellerimde kollarımda ağrı yapıyor onada belki faydası olur .
kullanan var mı aranızda
hangi marka önerirsiniz
netten alcam
hiç bilmiyorum be kuzu gerek varmı ki bence çokta lazım değil gibi be ne dersin ?
ne bileyim bence de alıp kullanmam kesin
isterim isterimm resim isterimmmmmmm
sauna eşofmanı zulüm yaaaa hele ki yaz geldi.onun yerine L-carnitine kullan.bütün sporcular kullanır.ben senelerce kullandım.spordan önce bi kapak içiyorsun kuzu çevirme gibi oluyosun.çok işe yarıyor terleme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?