Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun tatlım
bende yedim tavuklu sandiviç ama ekmeği kepekli değildi allahtan daha saat erken
birazdan da pazara yürüycem hem sebze alırım biraz hem yürümüş olurum

ben de iş çıkıışı yürücem artık en azından haftanın 3 günü
40 dk falan yapıyo ama tempolu iyi ter attırır bana
kızlar ya ben sauna eşofman almak istiyorum
kullanan var mı aranızda
hangi marka önerirsiniz
netten alcam

1000 lira mı çok be kuzu
kısa saç da iyidir ben kısacık kestirdim geçen hafta
yanmış yıpranmıştı
çok şekilli havalı bi kesimim oldu
ve ben ilk kez bu kadar kısa saç kullanıyorum
kökü ben de nasılsa uzar

ben kısa kullanamıorm ya biraz terslk var bende şimdide kısa diil aslında umuzlarımdan bi karış fln uzun ama seviorum upuzun saçı,ama evet 1000 bana da çok geldi yaniii
ama kocam ahanda sağa yıldönümü hediyesi tak takıştır sür sürüştür derse hayır dimem

kız 36 beden en son 10 yaşında falandım herhalde
40 beden olsam yeter
48 bedenden 44 bedene düştüm çok şükür
42 bedende oluyo ama beli kavuşmuyo sağolsun

bende hiç 36 beden olduğmu hatırlamıyorum hiç
44 bedendim bende en son.. 44 hafifce bol gelirdi, 42 pörtletirdi... şimdi 38 cuk oturuyo ama bazı modellerde gene 40ım kalıba göre değişiyo yaneee

thai tavuk yedim öğlende.lakin bide süpangle hediye göndermişler.koydum karşıma seyrediyorum.kara kaşlı kara gözlü muazzam güzel bişeysin sen supangle.

afiyet olsun canım
ben de ton balıklı salata söyledim
ıııyggggkkkkk nasıl yiyorsun ton balığını pöfffffff

bende ton balıklı salata yidiiiiiimmmmmm

sonrasında da cewahire kaçtım gene, 38 beden bi etek daha aldııım geldiiimmmm

benim de 40 beden pantalonlarım bol gelmeye başladı artık
ama ben 1 ay daha sabredip öyle alacam 38 bedenleri belkim o zamana 36 olurum 38 bol gelir heheheheheh

Son düzenleme:
saat 11 de 1 salatalık yemiştim . az önce öğle yemeğimi yedim 6 küçük nugget yanında 1 ayran öğleden sonra acıkırsam 1 salatalık hakkım daha var öpüyorum hepinizi yine birkaç sayfa geçmiş okuyayım onları görüşürüz ...

tamam canım sen ne zaman istersen gideriz bir akşam iş çıkışı alırız fiyat sana hemde o resmin çıktısını al yanına muhakkak resimden göstermen iyi olur .

yedim valla nuggetleri bende anlattığın gibiydim offf offf bazen şöyle düşünüyorumda şimdi diyet diye kuş gibi yiyorum meğer ne çok yermişim bu mide nasıl dayanmış bana

Son düzenleme:
bebekim bence 2 ögün müsli fln cok dengesizx olur, normal yeme düzenine dönünce yag depolarsın direkt, bence kahvaltını yap paşalar gibi, akşam ögününü öle yap

tamam canım sözünü dileyip sabah normal kahvaltı öğle evden getirdiğim yemek akşamda müsli yiyeceğim .

sevalim bende romatoid artrid var ama içsem sorun olurmu bilemedim şimdi belki iyi gelir onada ne bileyim şimdi tam bahar zamanı bu havalar benim ellerimde kollarımda ağrı yapıyor onada belki faydası olur .

çok güzel böyle bir diyet mönüsü hazırlaman dengelemen daha kolay olur sevdiklerinide yemiş olursun .

elma sirkesi içebilenleri çok çok tebrik ediyorum ben asla içemem .

ohhh afiyet olsun canım müsliyi bıraktın sanırım .

sebzeli bulgur pilavımı 2 yemek kaşığı light yoğurtla yedim yanında 1 salatalık balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı serdim baya terledim. şimdi de yeşil çayımı içiyorum

netbookumu alırım yanıma bebek ayıpsnnn
işte vücut uyum sağlıyo her şeye, yiyince miden büyüyo kilo alıyon, yemeyince kücülüyoo kilo veriyon, mübarek yaratılmışız vesselamm

afiyet olsun bebişim ama müsliye alıştırmamak lazım vücudu, sonradan farkettim bende, tüm hafta müsli yediğim halde 100 gr werebildim... 1 hafta ye mesela sonra 2 hafta yemek ye normal ki vücut şaşsın, yada haftada 3 gün müsli ye, 4 gün yemek ye, ben şimdi annem gidene kdr yiceem normal yemegmi ekmeksiz, sora bi şok yapcem, müsliyle şaşırtcam vücudu, sonra tekrar yaşasın yemek yimeeeek

hiç bilmiyorum be kuzu gerek varmı ki bence çokta lazım değil gibi be ne dersin ?

isterim isterimm resim isterimmmmmmm

sevalim bende romatoid artrid var ama içsem sorun olurmu bilemedim şimdi belki iyi gelir onada ne bileyim şimdi tam bahar zamanı bu havalar benim ellerimde kollarımda ağrı yapıyor onada belki faydası olur .

Tabiki böyle bi durumu doktoruna danışman lazım

sauna eşofmanı zulüm yaaaa hele ki yaz geldi.onun yerine L-carnitine kullan.bütün sporcular kullanır.ben senelerce kullandım.spordan önce bi kapak içiyorsun kuzu çevirme gibi oluyosun.çok işe yarıyor terleme konusunda

ondan evde var ama düzenli kullanmadım
iyi fikir aslında
kızlar ben çıkıyorum
yarın eşimin ameliyatı olduğu için
gelemicem
takım hepinize emanet
gece belki bi fırsat bulursam uğrarım
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…