Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben cumaya gore sabit ciktim dune gore +200
canım o kadar kötü değil bak hatta hiçbirşey sevindim cnm geçen gün geceden sabaha 200 gr farketti demiştin ya bak 700 gr olmuşş
Eksi göreceksin demiştiimmmm, baklavaları da görmüşsün zaten
yaa bayağı mutlu oldum ama darısı size kızlarrr

Ama dün sirke limonlu su içmedim var ya, bence onun da etkisi oldu artık hiç aksatmam

Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var

Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var
canım sakııın bak beraber sabrediyoruz kuzum cumaya kadar
benim de aşırı var hala,kek yeme isteği özellikle ama düşün zaten ödemliyiz, hormonal bi dönem ve bi de yersek yarına 1 kilo artı görürsek çok üzülürüz cnm
200 gramın fazlasını verirsin sen bugün yeşillik ye bol bi de spor yap kuzum

Merhaba hoşgeldin :) Nikinik sağolsun genel şeyleri anlatmış gibi :) diğer detaylarıda zamanlar öğrenirsin inşallah :)
ismim Esra, 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum. Her şey kilo alma sebebinde saklı canım başlangıçta biraz onları kısarsan bile eminim çok faydasını görürsün.. ekmeği azalt abur cubur akşam değil gündüz olsun haftada 1 2 ye düşür gibi :)

Ay çok sevindim ortimmmmben de zumba yaptım yarım saat kadar tartılmaya giderim birazdanbu arada orti olduğumuz çok belli he benim de karın kaslarım belli olıyor

ı ıhhh kızlar olmuyor böyle günde 3 öğün tartılmanız lazım sabah ve gece az ayolll baskülleri rahat bırakınn bii
Kaptanım ben her gün sabahları tartılırım ama totem yapayım tartılmayayım dedim ama akşamları fena yeme isteği geldi tartılınca olmuyor o yeme isteği

Orticim sen nerelerdesin? Ben senin menünü göremedim? Bugün tembellik ettim yine spor yapamadım. Yarın birlikte yapalım mı?
Pamukcum ortin bu hafta neredeyse hiç menü yazmadı ki :/ DeryaOnDiet kurallar bıdı bıdı yapmak istemiyorum ama herkes ev hayatını yaşamını kendi bilir sende eski üye olarak bunları pek tabi bilip gelmişsindir değil mi en azından menü yazman gerektiğini bilirsin tamam ben sana esneklik yaparım bekar çocuğu olmayan bir üye gibi devamlı burada ol demem ama en azından menü görelim en azından ortağına menü yorumu yap olur mu sıkalım dişimizi ilk haftalar gayet iyi gidiyordunn bu hafta msiafirler mi çok sıktı acaba seni

Sirkeli su caaanndııırrr

Hedef60kgolmak muhursuzpusula 53.7 çıktım cumaya göre 300 eksik ama hala daha bir önceki hafta kilomda değilim 53.5 bu hafta ki hedefim inşallah tutacak

Az kalmış canım bir önceki haftaya gelirsin geçersin bile

Cherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
Hissetmemeniz iyi ama canım sevindim o ayri bir psikolojiye sokuyor adamı çünkü çok geçmiş olsun yinede olmaz inşallah bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…