Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaaaaaaaaaaa yarn bizim evlilik yıldönümümüz ama kocam antalya cebir gnlerine gtti sunumu vardı mecburen gtti

pefffffff kaldık oğlumla yaa,babamlara gidiciim o yüzden öğleden snra bu gece orda kalıcm,yarn fln da gelr heralde kociş gerçi belli de olmaz:44:

gelnce de izmire gdcez bu sefer de benm snavım var çnkü

anck haftaya fln kutlcz heralde:26:

he unutmadan bu arada bgn çılgn temzlik gnü,bi de babamlara gdyrm bida giremeyebilirm ben bgn,giredebilirm tabe belli olmaz bana

he bi de kilo oynamıo yine çıldıriciiiiiiiim,nyse kardeşimle akşama spor salonuna gdrz,2 saat fln çalışırım şöle bi

Ben bu sabah kahvaltı yapmadım.canım istemedi evdeyken
iş yerine gelirken simit alırım dedim ama simit bulamadım çok sanşsızım
neyse işte çubuk kraker yedim sonunda yarım paket kadar

ama karnım aç daha

ehehe karı koca arasına giremem.zararlı bişey olmadığına ikna etmen gerekicek.hani marketlerde enerji sıvıları satılıyorya pet şişenin içinde sarı oluyor mavi oluyor.o tarz şişede olan carnitinler var.onlardan alabilirsin.ikna etmesi daha kolay olur ehehe

onlar nerde satılıyo canımmm:44:

sagol kuzucum haklısın zamanı gelince gelicek napalım kısmet

inşallah tatlım.allah yardımcın olsun
allah razı olsun canım sagolasın

kızlar ben kaçanzi,kadın gelck şimdi çocğn çantasını fln hazırlıyım walla el kadar şey kendi hacminin 10 katı takım taklavatı var yaaaa,2 saatte hazırlarım şimdi onları anca,kendnze ii bakın,kaçamak yapmayın,byeeeeeeeeeee

merhaba takımcığım sabahtan beri elektrikler bir gitti resmen uyukladım iş yerinde yeni geldi daha bende ilk iş olarak size koştum nasılsınız inşallah iyisinizdir . ben akşam yemeği olarak müsli yiyemedim anneannem çok güzel sebzeli bulgur pilavı yapmıştı bulgur pilavı ayran salata yedim sonra geç vakit otururken çayla biraz patlamış mısır yedim ama az yağlı az tuzluydu dikkat ettim ona . bu sabahta 3 kaşık nesfit , 2 kaşık müsli 3 kaşık yoğurt ile karıştırdım yedim çok güzel oldu öğle yemeği için yanımda yine bulgur pilavı var geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım takımcığım öpüyorum hepinizi .

canım benim üzülmek yok ne zaman hayırlıyla o zaman gelecek bebeğin hem bol bol dua et en iyisini Allah bilir sen hayırlısını istede muhakkak kavuşursun bebeğine moralini sakın bozma stres herşeyi tetikliyor biliyorsun .

hı hı biliyorum ama insanın elinde olmuyor işte malesef dualarınıza ihtiyacım var

nestle nesfit imi yedim sabah

ya akşama kıymam var da kıymalı ne yapabilirim daha sağlıklı olsun diye
bi tarif verin bakiiim bana

afiyet olsun canım bu ılık su gerçekten işe yarıyor benim annemde ılık su içerek 8 ayda 40 kilo vermişti tabi + spor + diyetle birlikte keşke bende yapabilsem 2 yapıyorum 3 gün unutuyorum :44:

tünaydın kızlar ben geldim bugün geç oldu sabahtan beri elektriklerimiz kesik. anca kavuştuk. perşembe cuma cumartesi pazar yokum gittiğimiz yerde internet ve tartı bulabilirsem bildirimimi yaparım. yapamazsam artık haftaya yaparım. şu ana kadar yediklerim
kahvaltıdan önce:elma sirkesi

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber maydonoz dereotu 1.5 dilim kepekli tost ekmeği 1 tane üçgen light peynir yeşil çay.

arada:türk kahvesi, 1 kuru incir

şimdi beşiberyerde çayımı içiyorum

bi geçmişi okuyayım

kızlar 10 dk öncesii itibariyle 1 ayvalık tostu ve 1 ayran yedim
sabahta yemeğince çok açıkmştım (

bu hafta kesin kilo veremedim bak size diyim ben

düğün yapıp dirseğime kadar burma burma bilezik toplayasım var
sen evlen bi tanede ben takıcam

kızlar 10 dk öncesii itibariyle 1 ayvalık tostu ve 1 ayran yedim
sabahta yemeğince çok açıkmştım (

bu hafta kesin kilo veremedim bak size diyim ben

ohhhh afiyet olsun ama yaramasınnnnn
bayılırım ayvalık tostuna hımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…