- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.781
Dur bakalım ay yarın bile olmadı ; )Sagolasin canim ama bu 3. Haftam olacak. Cuma eksi gelmek icin persembe ac kaliyorum cuma eksi geliyorum azicik yiyince bile yine artiya dönüyor haftaicinde yine basa sariyorum.yine oyle olacak yine cuma eksi görmek icin yarin ac kalacagim oyle gozukuyor
Beni ancak hurma yogurt paklar sanirim sabah tartilayim ona gorekarar verecegimDur bakalım ay yarın bile olmadı ; )
Haftaya hangi diyeti planlıyorsun cnm?
100 grama eksi diyorsak neden olmasinAma şöyle düşün bence her cuma bir önceki cumaya göre eksi gördüğüne göre demekki yinede gidiyo
Sagol canim
Ben bide şimdi regl oldum umarım Cuma ya kadar şişlik kalmazDibim düştü
Gıdalardan almayı dene canım olmazsa,değerlerine baktır mutlaka
Ah ah benim desabah kahvaltıya gelecek arkadaşım, akşam giderler muhtemelen. İşin kötüsü hala artidayim, acayip bir iştahım var ne olursa olsun sürekli yiyesim geliyor.Bunu daha önce de yaşamıştım sporla telafi etmeye çalışacağım,10000 i tamamladım 1000 zıplayıp yatacağım inşallah menümü de öyle paylaşırım canım
Bir dokunup bin ah işitmek dediklerisana da çok çok kolay gelsin canım benim Gazaniz mübarek olsun şimdiden
Akşam yemeğini mümkün olduğunda erken koymaya çalışacağım, tavuk çorbası, fırında köfte patates ve yine kerevizve salata
Tamam kuzum, 3 öğün yapınca içini bayıyor o yüzden yoğurtların 1ini hurmalı 1ini kabaklı 1ini tavuk haşlamalı yapabilirsin kuzumBeni ancak hurma yogurt paklar sanirim sabah tartilayim ona gorekarar verecegim
Yeşil çay yada başka bir ödem atıcı içmeye çalış cnım bir miktar etkileyebilir ne kdar etkisi düşerse kârdırBen bide şimdi regl oldum umarım Cuma ya kadar şişlik kalmaz
Ortim cok da dikkatli az yemissun. Sasirdim odemine. Ama sen dikkat et ve spor yap biraz da verirsin. Bu kadar dikkatli yeneye muhakkakBu hafta ben de çok korkuyorum çünkü regl oldum deyip olamadım aslında ve aç yatmama rağmen sabahları yüzüm göÜm şiş kalkıyorum. Bu sabah tartıldım +1 çıktım ben de.SP gibi yapmaya çalışıyorum ve ödem çayı içiyorum ama umarım işe yarar.
Tabi o sislik yapar canim.Bugün yulaf kepeği aldım onun için Derya’cım. Ama regl olmaya çalışıp olamamanın azizliğindeyim.
Tamam canım.Ben deneyince yazarım kuzum
aslında kendin yapsaydın keşke kolaymış,bademleri geceden ıslatıyosun,sabah kabuğunu soyup suyla bızzt
Canım diyetisyenin kapısında beklerken çaktırma bari diyetisyen sırası beklediğiniAy ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım
İçtikten sonramı ağrıdı canım yoksa gaz sancısı falan mı. Öyleyse suyu sıcağa yakın içebilirsin çok iyi gelir. Ayaklarına da bir sıcak su torbası.Kızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyoreglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum
10.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kuru incir
1 kk peynir
Yeşil çay
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle
Kabak sote (yağsız, baharatlı)
Ara sade kahve, ananas çayı
Akşam
5 yk taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Yeşillik
Maydanozlu limonlu su
Su 3 lt
3800 adım 38 p.
Cherry Mom @_Reyyan belmayne Nikinik
Tabi canım olmaz mı. Sadece kilo vermek değil ki spor ve yeme tarzını değiştirmek de vücudu forma sokuyor. Fark etmen çok güzelDaha dur ne kilo verdin ki diyebilirsiniz belki ama nedense göbeğimde bir süzülme, hafif bir yolculuk hazırlığı sanki bavulunu toplamışta gidecekmiş izlenimi seziyorum, bu kadarı bile aşırı mutlu ediyo beni
Orada tabak fotosu vardı ondan alıntışamışsındır belki canımEvet canım çalışıyorumsen?toplantı mi gün yapalım bence ama Cherry Mom duyar spor günü yapalım
Ayy niye alintiladim hatırlayamadım
Ben onları bile özledim
Dün tüm gün disardaydim ben de
Beni de ekleyin sefillere
Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın
Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz
Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım var
Çok geçmiş olsun canım
Demir eksikliği olabilir tatlim
Oyy kuzum tebrik ederim. Ya sıkma canını diyeceğim benim de sıkılıyor canım öyle duraklama olunca. Ama bu iş böyle canım. Bir duracak bir ilerleyecek. Biz sabredikçe direnç kırılacak. Valla ben bugün hesapladım da 4 ayı geçti sanırım 15 kilo vermişim. Kimi hızlı verdim kimi gıdım gıdım sinir ola ola. Ama şimdi bakınca gitti mi gitti yani
Benimde yatarken diz kemiklerim birbirini acıtıyorAh canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zaten
Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsin
Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yani
Ben ilk kilo verdiğim zamanlarda yatakta yan yatatken kemiğimin batmasıyla kilo verdiğimi anlamıştımşimdi ise yüzümün üzerinde sert zeminde yatınca leğen kemiklerim batıyor o kadar hoşuma gidiyor ki
Ağzın bal yesin kaptanımO ne biçim laf kuzum
Onca verdiğin kiloyu 1 gün kilon sabit kaldı diye mi sildin aşk olsun tartıyı boşver geçen gün sen demediin mi dışarı çıktığımızda eşim bile inceldiğimi fark etti kıyafetlerle diye ki seni hergün gören insan öyle hemen anlamaz farkı..
Hepimiz kadınız maalesef herşey ödem yapıyor uykusuzluk yorgunluk stres yediğin içtiğin... Tartıya endeksli yaşama lütfen inceliyor musn inceliyorsun doğru yoldayız
Şimdi bana yediklerim biraz çok gibi geliyor da o yüzden bu yazdığını "vay be ne yemişsin, hepimizi doyururdu bu menü" diye okuyorumOrtim bugün sendeniz
Afiyet olsun canim. Sabah ve gunduz gayet iyi ama aksam cok az geldi baba. Yani sadece mercimek corbasi cok besleyici olmamis. En azindan biraz salata yeseydin daha iyj olurdu.Sabah 12. 00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
1 dilim kaşar peynir
Çok az ekmek
Siyah çay
Ara 14.30
Şekersiz dibek kahve
1 kuru incir
Akşam 16.40
1 kase mercimek çorbası
Su henüz 1.5 lt ama devam 2.5 lt olur inşaAllah
@muhursuzpusulaCherry Mom
Diyorum kuzum ama işte evli çocuklu kadın işi suistimal eder diye düşünülüyor maalesef. Babam yazın 1.5 ay kadar hastanede yattı böbrek bitti ama vucudu diyalize tepki veriyor alisamiyor bayılıyor tansiyon yükseliyor işte geçende fenası olmuş oranın nefroloji doktoru da normal nefroloji doktorundan sevk istedi 2 diyaliz 3 e çıkacak kan temizlenmiyormus hala. Hem aklım onda hem iş olaylarında ve bu sürede yememe müdahale edemiyorum ağır yemek yemiyorum ama canım hep çikolata felan istiyor mutluluk hormonu yetersizliği midir hekimim buCanım sen ben yaparım daha önce de çalıştım çocuğa rağmen demişsindir onlar deneyime daha çok bakar diye düşünüyorum
Diyelizde mi fenalaşmış kuzumkalbi ritm bozukluğuna mı girmiş canım şimdi nasıl?
Allah acil şifa versin
Amin kaptanm napalim hayırlısı olandada olmayanda da vardır bı hayırDoğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlarolumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım
Böbrekleri faZla mı çalıştırdı acaba ishal etkisi gib Ozamanda bir karın ağrısı olur ya geçmiş olsun canımKızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyoreglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum
Bu kafa yüzünden onun kilosunda değiliz belkideBen senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim
Ay üzüldüm cnm yaaDiyorum kuzum ama işte evli çocuklu kadın işi suistimal eder diye düşünülüyor maalesef. Babam yazın 1.5 ay kadar hastanede yattı böbrek bitti ama vucudu diyalize tepki veriyor alisamiyor bayılıyor tansiyon yükseliyor işte geçende fenası olmuş oranın nefroloji doktoru da normal nefroloji doktorundan sevk istedi 2 diyaliz 3 e çıkacak kan temizlenmiyormus hala. Hem aklım onda hem iş olaylarında ve bu sürede yememe müdahale edemiyorum ağır yemek yemiyorum ama canım hep çikolata felan istiyor mutluluk hormonu yetersizliği midir hekimim bu
Amin kaptanm napalim hayırlısı olandada olmayanda da vardır bı hayır
Yapcktm canım ama marulum kalmamış yaAfiyet olsun canim. Sabah ve gunduz gayet iyi ama aksam cok az geldi baba. Yani sadece mercimek corbasi cok besleyici olmamis. En azindan biraz salata yeseydin daha iyj olurdu.
yok kuzum onlar servisle alıyor ama enson ben ordayken taksiyle yolladılar müşade den sonra. Şeker böbreği yedi şimdi gözü yiyor lazere giriyor devamlı.. Dikkat ediyormuş ama bazen etmiyor bence. Stres yapıyor bi restorant da aşçı basıydı yogun ondan önce kendi lokantalarımız vardı hep çalıştı ama hastalık gelince birden durdu bir de korona dönemi olunca.. Geçende antidepresan verildi işte. Gerçekten kaliteli bi yaşlılık gecirmenin temeli bugünler beslenmemiz spor ve stres kaynakları maddiyat gibi garantilemek lazım ilerisi için hep.Ay üzüldüm cnm yaapeki beslenmesine dikkat ediyor mu? Şeker hastalığı da böbreğe bela zaten :-(
Bir de stres yapıyor olabilir , annen de yanında gidiyor mu cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?