- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.761
Bu birazda aslında evli ve çocuklu olmayı "bahane" olarak kullananlardan kaynaklanıyor. Benimde çalıştığım yerde varlar. Ne hikmetse mesela çocukları ile alakalı aslında 30 dk bile sonra yapılabilecek avm alışverişi için "30 dk erken çıkabilir miyim"ler öyle çoğalıyo ki suistimal noktasına gelebiliyo yada mesela aynı görevi yaptığım diğer arkadaşımın çocukları var. İşyerimiz ona 10 15 dk uzaklıkta bana ise 1-1,5 saat uzaklıkta ve acil gidilmesi gereken bir durum olduğunda "bekar olsam giderim ne güzel iş yok güç yok" diyerek işi bana iteleme mantığında olunca (halbuki annesi yanında yada eşi yanında yani bir şekilde 15-20 dk gidip gelme şansı olabilecek zamanlarda) böyle böyle bir sürü örnek var tabiiki. Bu sadece benim denk geldiklerim tabiiki. Muhtemelen işverende sanıyo ki çocuklu diye sürekli izin alır bekarın işi gücü yok gelsin gitsin acil iş olsa arayıp ulaşabilelim, yok eşi akşam telefona bakmasını istemiyo yok çocuktan vakit olmuyo durumları olmasın 7/24 çalışan elimizin altında olsun diye düşünüyolar. Off ne dolmuşum beeDoğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlarolumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım
Kız ağzından yel alsınBence şuan bile "ahh biraz fazlam var ondan diyet yapıyorum" desen yine sana gıcık olabilirizYalnız böyle diye diye bi bakıyomuşuz sen kilo alma topiklerinde geziyosun öyle bir psikolojiye sokuyomuşuz seni
O ne biçim laf kuzum
Kız ağzından yel alsınşu anda fazlam var demiyorum başta hedefimi bi gazla 51 yaptığım için mezun olmaya çalışıyorum diyorum yoksa ben bu kilolarfa hep koruma kafasındaydım
Ben 50 51 52 53 53 55 kiloları hep gördüm yaşadım geçirdimşaka diyorum canım
Aslında böylece en uygun kiloyuda yaşayıp bulabilirsin kendinde
Ay bize de gelsene
Evdekiler dur durak bilmiyor
Insallah canim. Cok sagolunMenülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?
yaaa burcuuuuu seviyorumm seni
bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyordmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne
Eki Görüntüle 2780297
canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti
bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin
yiine burcuuuuu
bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardır@balpamuk
Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap
Teşekkür ederim DeryacımSen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz
gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor
Ben 50 51 52 53 53 55 kiloları hep gördüm yaşadım geçirdimbana en uygunun 53 54 arası olduğuna kaanat getirdim ama yapıyoruz bi delilik hayırlısı artık
Evet evet ama yazın ben 53.0 görüp o gün çok dikkat etmeme rağmen 52.9 göremedim o günden sonra dedim zeynep zeynepp şimdi göremediysen ne zamanAaa bak belkide böyle düşündüğün için şuan bünyende kitledi kendini inmicem inmicem diyo
Sen mezun olduğunda senin şerefineEvet evet ama yazın ben 53.0 görüp o gün çok dikkat etmeme rağmen 52.9 göremedim o günden sonra dedim zeynep zeynepp şimdi göremediysen ne zamanbaşlamışken devamı gelir diye düşünerek gaza gelip 51 dedim hedefe
Hahahaah tamamSen mezun olduğunda senin şerefineHedef60kgolmak bir donut bende bi dilim san sebastian yicem (bahaneye bak)
Ortim bugün sendeniz10 Şubat Çarşamba
12.00
3 günkurusu, 2 ceviz, 8 badem, 1 tk tahin, 2 dilim mayasız tam buğday ekmeği
Ara
8 kaşık haşlanmış bezelye, badem sütlü Türk kahvesi, 1 elma
18.30
1 tabak Brüksel lahanası, salata
Su:2lt devam
Spor: 2 yapıldı
(leslie 2 mil+2000 adım 65 puan)
Oğlumu uyuyunca bir posta daha yapacağım
Tempus @emnis @_Reyyan Nikinik
Evet iş insanda bitiyor anlayana..Bu birazda aslında evli ve çocuklu olmayı "bahane" olarak kullananlardan kaynaklanıyor. Benimde çalıştığım yerde varlar. Ne hikmetse mesela çocukları ile alakalı aslında 30 dk bile sonra yapılabilecek avm alışverişi için "30 dk erken çıkabilir miyim"ler öyle çoğalıyo ki suistimal noktasına gelebiliyo yada mesela aynı görevi yaptığım diğer arkadaşımın çocukları var. İşyerimiz ona 10 15 dk uzaklıkta bana ise 1-1,5 saat uzaklıkta ve acil gidilmesi gereken bir durum olduğunda "bekar olsam giderim ne güzel iş yok güç yok" diyerek işi bana iteleme mantığında olunca (halbuki annesi yanında yada eşi yanında yani bir şekilde 15-20 dk gidip gelme şansı olabilecek zamanlarda) böyle böyle bir sürü örnek var tabiiki. Bu sadece benim denk geldiklerim tabiiki. Muhtemelen işverende sanıyo ki çocuklu diye sürekli izin alır bekarın işi gücü yok gelsin gitsin acil iş olsa arayıp ulaşabilelim, yok eşi akşam telefona bakmasını istemiyo yok çocuktan vakit olmuyo durumları olmasın 7/24 çalışan elimizin altında olsun diye düşünüyolar. Off ne dolmuşum bee
Halbuki düşünseler bekarı da evlisi de çoluklusu da çocuksuzuda aynı mesaide aynı işi zaten yapıyor yapacakta :)))
Kolay gelsin canımKızlar yoğun bir gündü
Yarında yoğun olacak
Bende misafirim geliyor yarın
Birde bir seminere yazılmıştım pazartesi başlamış unutmuşum şimdi videoları izlemeye çalışıyorum yarın sınavım var
O yüzden boş zamanlarımın tümünü oraya ayırmalıyım
S Suskunhanim ortim çok aktif olamayacağım kusura bakma
Ama bu gün yürüyüşümü yaptım
Dibim düştü
Gıdalardan almayı dene canım olmazsa,değerlerine baktır mutlakaAyy evet demir eksikliği vardı bende doktor ilaç veriyor ama demir ilacına hassasiyetim var bünyem kaldırmıyo
Bu arada branşlarımız tamamen alakasız ama bende bilgisayar öğretmeniyim :) gerçi şuan yöneticilik yapıyorum artık eğitim kurumunda :)
Burnunu tıka iç ve tek dikişte bitirmeye çalış, bir yudum alayım devam edeyim dedi mi gitmiyo
Ah ah benim deKızlar yoğun bir gündü
Yarında yoğun olacak
Bende misafirim geliyor yarın
Birde bir seminere yazılmıştım pazartesi başlamış unutmuşum şimdi videoları izlemeye çalışıyorum yarın sınavım var
O yüzden boş zamanlarımın tümünü oraya ayırmalıyım
S Suskunhanim ortim çok aktif olamayacağım kusura bakma
Ama bu gün yürüyüşümü yaptım
Nurcum ya spor programını atlama Chloe 20 dakika yapsaydın +100 puan alacaktın hemde programı tamamlamış olacaktın10 subat carsamba
12:30 2 yumurta, 6 zeytin, 2 kasik humus
15:00 1 elma
18:30 2 kofte ,1 kase lahana corbasi
su 3 litre
Spor: 6500 adim, 15 dakika chloe
Cherry Mom @_Reyyan
Sagolasin canim ama bu 3. Haftam olacak. Cuma eksi gelmek icin persembe ac kaliyorum cuma eksi geliyorum azicik yiyince bile yine artiya dönüyor haftaicinde yine basa sariyorum.yine oyle olacak yine cuma eksi görmek icin yarin ac kalacagim oyle gozukuyorO ne biçim laf kuzum
Onca verdiğin kiloyu 1 gün kilon sabit kaldı diye mi sildin aşk olsun tartıyı boşver geçen gün sen demediin mi dışarı çıktığımızda eşim bile inceldiğimi fark etti kıyafetlerle diye ki seni hergün gören insan öyle hemen anlamaz farkı..
Hepimiz kadınız maalesef herşey ödem yapıyor uykusuzluk yorgunluk stres yediğin içtiğin... Tartıya endeksli yaşama lütfen inceliyor musn inceliyorsun doğru yoldayız
Ama şöyle düşün bence her cuma bir önceki cumaya göre eksi gördüğüne göre demekki yinede gidiyoSagolasin canim ama bu 3. Haftam olacak. Cuma eksi gelmek icin persembe ac kaliyorum cuma eksi geliyorum azicik yiyince bile yine artiya dönüyor haftaicinde yine basa sariyorum.yine oyle olacak yine cuma eksi görmek icin yarin ac kalacagim oyle gozukuyor
OlurrrrSen mezun olduğunda senin şerefineHedef60kgolmak bir donut bende bi dilim san sebastian yicem (bahaneye bak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?