- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.741
Ilık su içmekten hiç hoşlanmam aslında ama üşüyorum biraz da içsem iyi gelir belki teşekkürler canım benimüstüne normal ılık su içsen cnm?
Ben senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştimAy ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım
Acelemiz yok cnmİnşallah çok yazismamissinizdir duasıyla 26177 den başlıyorum okumayasayfayı yenilemedim göremiyorum son sayfayi
Rica ederim tatlımIlık su içmekten hiç hoşlanmam aslında ama üşüyorum biraz da içsem iyi gelir belki teşekkürler canım benim
Valla kızzzBen senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim
Alakası olur mu işe yarar mı bilmiyorum ama akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı atıp sabahına ilk o kayısıları yiyip suyu içince o günü mutlaka evde geçirKızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyoreglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum
Bi de 50li kilolarda sabitlenince 1 ayda 1.2 kg filan alıyolar biz bir gündeBen senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim
Ayy birde olmayan göbeklerini gösterip "off çok kilo aldım diyete başlamam lazım" demiyolar mıBi de 50li kilolarda sabitlenince 1 ayda 1.2 kg filan alıyolar biz bir gündeçıldırıyorum
Evet canım çalışıyorumHıı anladım canım. Ama güzel gitmiş yani.
Hızlı verip geri de almayan ve ödemin ö sünü bilmeyen bir örnekle yaşıyorum
Aaa zümrecimbir kişi daha bulursak toplantı yapabiliriz
Sen çalışıyor musun canım
Ayy niye alintiladim hatırlayamadım
Ben onları bile özledimOlsun bir tane de kardeş zümreden alırız yeter sayı olur
Hay allahım en özlemediğim de bu toplantılardır yani
Dün tüm gün disardaydim ben deBizim takım pek sessiz yaw
Napıyosunuz ne var ne yok kızlar
Beni de ekleyin sefillereAyy hepiniz sefillere bağlamışsınız niye kendinizi acındırıp duruyorsunuz
Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın@_Reyyan deprem mi olmuş canım hissettiniz mi
S Suskunhanim sende konyadaydın değil mi canım ? Geçmiş olsun
4.7 galiba
Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz09 Ocak salı
Sabah 09:30
2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Nane maydanoz domates
1 ısırık kaşarlı tost
ara
1 elma
1,5 avuç leblebi
1 avuç karışık çerez
Türk kahvesi( bunları ara ara gün içinde yedim)
akşam 17:30
1,5 kase ezogelin
1 tabak salata
ara
2 avuç karışık çerez( bu çok oldu ama fark etmeden götürmüşüm)
45 dk yürüyüş
Toplamda 10600 adım olmuş
3 lt su bolca çay ve ıhlamur
Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım varAy canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var
Çok geçmiş olsun canımBugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin
Demir eksikliği olabilir tatlimTamamen alakasız birşey sorucam ya belki deneyip bir fayda gören önerebilecek olan birileri vardır. Saçlarım eskiden baya kalındı ve hızlı uzardı ama artık yavaşladı ve inceldi. Saçını hızlı uzatma formülü bulan var mı :) Önerebileceği şeyler olan var mı ?
1. Olmusum sevinemedim bugun canim cok sıkkın giden gitti kalan saglar benimdir sanirim benim olmaya da devam edecekKIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞAŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM
TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALANNikinik Namaria Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
Evde kalamıyorum sıkıntı oAlakası olur mu işe yarar mı bilmiyorum ama akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı atıp sabahına ilk o kayısıları yiyip suyu içince o günü mutlaka evde geçir
Birde onunla alakası var mı bilmiyorum ama sabahları içtiğim sirkeli suyun çok faydasını gördüm ödem atma konusunda da bence başarılı
Ayy evet demir eksikliği vardı bende doktor ilaç veriyor ama demir ilacına hassasiyetim var bünyem kaldırmıyoEvet canım çalışıyorumsen?toplantı mi gün yapalım bence ama Cherry Mom duyar spor günü yapalım
Ayy niye alintiladim hatırlayamadım
Ben onları bile özledim
Dün tüm gün disardaydim ben de
Beni de ekleyin sefillere
Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın
Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz
Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım var
Çok geçmiş olsun canım
Demir eksikliği olabilir tatlim
Burnunu tıka iç ve tek dikişte bitirmeye çalış, bir yudum alayım devam edeyim dedi mi gitmiyoEvde kalamıyorum sıkıntı oyoksa 1 kupaya 2 kayısı çayı attımmı hedefe ulaşıyorum
Teşekkürler canım tavsiyen için, ödem atmak için gerekirse sirkeli su içicem
Moral bozma canım haftalardır yüksek oranda kilolar verdin vücut kendini savunmaya almış olabilir sabit gelmeye çalış üzülmeCherry Mom kaptanım evet yeşil çay, kayısı çayı, ananas çayı, bol su içiyorum. Herşey yolunda sporumu da yapıyorum ama olmuyor 100 gr bile eksilmedi
Ah canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zatenBen senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim
Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsinBi de 50li kilolarda sabitlenince 1 ayda 1.2 kg filan alıyolar biz bir gündeçıldırıyorum
Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yaniDaha dur ne kilo verdin ki diyebilirsiniz belki ama nedense göbeğimde bir süzülme, hafif bir yolculuk hazırlığı sanki bavulunu toplamışta gidecekmiş izlenimi seziyorum, bu kadarı bile aşırı mutlu ediyo beni
Doğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlarEmnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya
Ah canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zaten
Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsin
Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yani
Ben ilk kilo verdiğim zamanlarda yatakta yan yatatken kemiğimin batmasıyla kilo verdiğimi anlamıştımşimdi ise yüzümün üzerinde sert zeminde yatınca leğen kemiklerim batıyor o kadar hoşuma gidiyor ki
Tamam canımMoral bozma canım haftalardır yüksek oranda kilolar verdin vücut kendini savunmaya almış olabilir sabit gelmeye çalış üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?