Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım
Ben senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim

İnşallah çok yazismamissinizdir duasıyla 26177 den başlıyorum okumaya sayfayı yenilemedim göremiyorum son sayfayi
Acelemiz yok cnm
Ilık su içmekten hiç hoşlanmam aslında ama üşüyorum biraz da içsem iyi gelir belki teşekkürler canım benim
Rica ederim tatlım ayağın da üşümüş olabilir sıcak tut cnm
Ben senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim
Valla kızzz

Kızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyo reglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum
Alakası olur mu işe yarar mı bilmiyorum ama akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı atıp sabahına ilk o kayısıları yiyip suyu içince o günü mutlaka evde geçir

Birde onunla alakası var mı bilmiyorum ama sabahları içtiğim sirkeli suyun çok faydasını gördüm ödem atma konusunda da bence başarılı

Evet canım çalışıyorumsen?toplantı migün yapalım benceama Cherry Mom duyar spor günü yapalım
Burcucum senin için gelsin.
Hedef60kgolmak
Ayy niye alintiladim hatırlayamadım
Olsun bir tane de kardeş zümreden alırız yeter sayı olur
Hay allahım en özlemediğim de bu toplantılardır yani
Ben onları bile özledim
Bizim takım pek sessiz yaw
Napıyosunuz ne var ne yok kızlar
Dün tüm gün disardaydim ben de
Ayy hepiniz sefillere bağlamışsınız niye kendinizi acındırıp duruyorsunuz
Beni de ekleyin sefillere
@_Reyyan deprem mi olmuş canım hissettiniz mi
S Suskunhanim sende konyadaydın değil mi canım ? Geçmiş olsun
4.7 galiba
Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın
Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz
Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var
Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım var
Çok geçmiş olsun canım
Demir eksikliği olabilir tatlim

1. Olmusum sevinemedim bugun canim cok sıkkın giden gitti kalan saglar benimdir sanirim benim olmaya da devam edecek

Namaria Tempus tebrikler kizlar.

Evde kalamıyorum sıkıntı o yoksa 1 kupaya 2 kayısı çayı attımmı hedefe ulaşıyorum
Teşekkürler canım tavsiyen için, ödem atmak için gerekirse sirkeli su içicem

Ayy evet demir eksikliği vardı bende doktor ilaç veriyor ama demir ilacına hassasiyetim var bünyem kaldırmıyo

Bu arada branşlarımız tamamen alakasız ama bende bilgisayar öğretmeniyim :) gerçi şuan yöneticilik yapıyorum artık eğitim kurumunda :)

Evde kalamıyorum sıkıntı o yoksa 1 kupaya 2 kayısı çayı attımmı hedefe ulaşıyorum
Teşekkürler canım tavsiyen için, ödem atmak için gerekirse sirkeli su içicem
Burnunu tıka iç ve tek dikişte bitirmeye çalış, bir yudum alayım devam edeyim dedi mi gitmiyo

Ah canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zaten
Bi de 50li kilolarda sabitlenince 1 ayda 1.2 kg filan alıyolar biz bir günde çıldırıyorum
Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsin
Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yani
Ben ilk kilo verdiğim zamanlarda yatakta yan yatatken kemiğimin batmasıyla kilo verdiğimi anlamıştımşimdi ise yüzümün üzerinde sert zeminde yatınca leğen kemiklerim batıyor o kadar hoşuma gidiyor ki

Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya
Doğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlar olumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım

Bence şuan bile "ahh biraz fazlam var ondan diyet yapıyorum" desen yine sana gıcık olabiliriz Yalnız böyle diye diye bi bakıyomuşuz sen kilo alma topiklerinde geziyosun öyle bir psikolojiye sokuyomuşuz seni

Kızlar şu üstteki menüler aktif gelmiyor yaa nedennn hiç bişey kullanamıyorum

Eklentiler

• IMG_20210210_215317.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…