- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.801
Eksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorumMenün de sporun da çok iyi ortimben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu ne yapsam çok kararsızım
O +3 ü bende hiç unutamıyorum nedenseEksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorum
Kaç kilo artı geldiğimi hesaplama matematiğim yetmedi. Sen düz + 3 de @pawlover 300 gr falan değil ha yanlışlık olmasın 3 kilo
Antidepresan iyi gelir inşallah kuzum ,stres kortizol salgılatıyor ve beyaz ekmek,şeker ,makarna vs çok yenince de salgılıyor vücut, böbreğe de göze de zararlı cnm ,tansiyonu da yükseltir, babacığına aynen böyle ilet olur muyok kuzum onlar servisle alıyor ama enson ben ordayken taksiyle yolladılar müşade den sonra. Şeker böbreği yedi şimdi gözü yiyor lazere giriyor devamlı.. Dikkat ediyormuş ama bazen etmiyor bence. Stres yapıyor bi restorant da aşçı basıydı yogun ondan önce kendi lokantalarımız vardı hep çalıştı ama hastalık gelince birden durdu bir de korona dönemi olunca.. Geçende antidepresan verildi işte. Gerçekten kaliteli bi yaşlılık gecirmenin temeli bugünler beslenmemiz spor ve stres kaynakları maddiyat gibi garantilemek lazım ilerisi için hep.
Allah'ım çete oldunuz başımaGece tartısı ekibi online mi tartıldınızmı
Benim çok iç açıcı değil sabahki tartımdan 700 gr fazlayım ama saat 11 de 1 lt su içtim inşaAllah wc çıkarım yatmadan bidaha ozaman sabaha 300 400 gr eksi göreblrm yoksa sabit gelme olasılığım yüksek
Allah'ım çete oldunuz başıma
Ben sabahtan geceye 1 2 kg fark ediyorum ne yiyorum acaba gün içinde danaya giriyorum herhalde
yaa kıyamaam şekersiz dibek kahve yazmıış kuzzuumYapcktm canım ama marulum kalmamış ya
Gün içinde sürekli detoks suları yeşilçay falan iç canım.Misadirin de var amaBen bide şimdi regl oldum umarım Cuma ya kadar şişlik kalmaz
Çok haklısınyok kuzum onlar servisle alıyor ama enson ben ordayken taksiyle yolladılar müşade den sonra. Şeker böbreği yedi şimdi gözü yiyor lazere giriyor devamlı.. Dikkat ediyormuş ama bazen etmiyor bence. Stres yapıyor bi restorant da aşçı basıydı yogun ondan önce kendi lokantalarımız vardı hep çalıştı ama hastalık gelince birden durdu bir de korona dönemi olunca.. Geçende antidepresan verildi işte. Gerçekten kaliteli bi yaşlılık gecirmenin temeli bugünler beslenmemiz spor ve stres kaynakları maddiyat gibi garantilemek lazım ilerisi için hep.
Yarın gece uyandırıp uyandırıp emziorKızım baya emdi 100 gr gittimi acaba
cnm ben de dukan birası içtim 11de,hala şişimGece tartısı ekibi online mi tartıldınızmı
Benim çok iç açıcı değil sabahki tartımdan 700 gr fazlayım ama saat 11 de 1 lt su içtim inşaAllah wc çıkarım yatmadan bidaha ozaman sabaha 300 400 gr eksi göreblrm yoksa sabit gelme olasılığım yüksek
yaaa gerçekten son nokta budur yaaaaKızım baya emdi 100 gr gittimi acaba
yaa kıyamaam şekersiz dibek kahve yazmıış kuzzuumafiyet olsun
Valla bu geceden aklıma geldi ahshshgsYarın gece uyandırıp uyandırıp emzior
Ne sandın kız her wc sonrası bile tartılıyorm acaba kaç gr (afedernz) işedim diyecnm ben de dukan birası içtim 11de,hala şişimtartılmayabilirim kuzum
yaaa gerçekten son nokta budur yaaaaben anca nefes alıp verince çıkan suyu hesaplıyorum zuhahahaha
Canim bu hafta 3 gun ust uste spor yapinca bgun yapamadim yarin devame dicem artik surekli spor yapmaya calisicamDüzenli olarak spor programlarına katilmayan arkadaslarAmor-a birsevgi ya da az katılan arkadaslar azaydidem Monica_ seyrekyagmur gecerli mazeretleriniz yoksa ve katilirsaniz sevinirim verilecek kilolarınız da buna üzülür eminim
Bir deBegonya2 canim senin spor programımız hakkinda bi bilgin var mi
Hadi bakalim insallah hersey istedigin gibi olurYok cnm istediğim kilo civarına düşersem 3000-35000 arası yicem, sonraki 2 cuma 2500 civarı yapcam sonra 2000 1600 diye düşürcem tatlım
Tamamdir kaptanim bu hafta erteledim gunu birlik cuma gunu gidip geleblirimÖyle günlük tartı farklarında bir hesaplama ekleme çıkarma yapmıyoruz canım annenin tartısı oraya gittiğinde bak çok farklı ise bize sıkıntı yaratır. Fazla tartıyorsa bu haftaya sıkıntı eksik tartıyorsa öbür haftaya sıkıntı
Senin dediğin farklar kişi baskülünü değiştirdiğinde oluyor.
Menun cok guzel canim11.00
2 yumurtali lorlu yulafli omlet
Ara
Form cayi
Maden sulu kayisili form
19.00
Ton balikli(80gr) salata
2 wasa
Su 2.5lt
Spor yok
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?