Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bu hafta 3 gun ust uste spor yapinca bgun yapamadim yarin devame dicem artik surekli spor yapmaya calisicam
Tamamdir canim ortimsin gozum uzerinde
Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor

Evet canım içtikten sonra inanılmaz bir sancı başlamıştı sanırım bağırsakları harekete geçirdi

İş çıkışı biraz yürüdüm sadece spor yapamadım leslie aklımdaydı aslında sancı üşüme derken yapamadım ve halsizdim

Yok canım ya senin yediklerinde hiçbişey yok nasıl doyuyorsun şaşırıyorum

Nurcum ya spor programını atlama Chloe 20 dakika yapsaydın +100 puan alacaktın hemde programı tamamlamış olacaktın

Menüleri baya azalttın sorun oluyor mu ?Eki Görüntüle 2780499
Gunaydin kaptanim ya 15 dakika chloe biraz da yuruyus yapinca tamamlamis olurum diye dusundum tabi oyle bisey olmuyor
Bi dahakine dikkat edicem canim
Az yemeye alistim sorun olmuyor ama cok ye diyosan cuma telafi ederimm

Canim gunaydin ben aslinda son 2 haftadir sporu arttirdim farkediliyordur eskiden hic yapamazdim.
dun benim hatam oldu, chloeyi 20 dakikaya tamamlamadim bu dahakine dikket edecegimm canimcimm tesekkurler uyari icin

Aman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamana

Günaydınlar herkeseeebugün erkenden kalktım dinlenme günüm olduğu için yatakta keyif yapıyorumbirazdan da kalkıp saçlarımı yapayım bari yarın sabahtan arkadaşlarla buluşacağım foto falan derdineevde paspal paspal dolaşıyorum biraz süslenio püsleneyim keyfim yerine gelsin dedim

Geçmiş olsun canım. Ben zaten spor yapmışsın diye söylemiştim. Anladım.
Nasıl oldun daha iyi misin.
Ya aslında menü baya doyurucu. Gündüz biraz acıkıyorum ama gece hiç acıkmıyorum. O da beni mutlu ediyor.

İyiyim canım teşekkürler ❤
Çok sevindim adına gece acıkmadığın için
Sabahı zor ediyorum bazen

Günaydıın
Aman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamana
Aynen en güzeli
Oh iyi yapmışsın cnm
Ben dünle aynı geldim bu arada, 66.0 kg :) 200 grcık daha gitse keyfime dicek yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…