Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.821
Tamamdir canim ortimsin gozum uzerindeCanim bu hafta 3 gun ust uste spor yapinca bgun yapamadim yarin devame dicem artik surekli spor yapmaya calisicam
Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor10 subat
3 kasik gevrek
3 kasik yogurt bu ara asıri sardim buna
Yesil cay
Arada
sutlu nescafe
1 kare bitter
Aksam
1.5 kepce Tavuk suyu corbasi sehriyesi azinda azı
1 parca tavuk gogsu
2 kasik yogurt
Arada
turk kahvesi
2 catal kazan dibi (gorumcemdeydik bugun)
Su 2.5 lt
1 form cay
Spor yok
Cherry Mom Nikinik Mehfam
Canım var ama inanki yapamam 2 kızm var biri 3.5 yaşında diğeri 10 aylık evi temizleyip yemek yaparsam şükrediyorum
Evet canım içtikten sonra inanılmaz bir sancı başlamıştı sanırım bağırsakları harekete geçirdiİçtikten sonramı ağrıdı canım yoksa gaz sancısı falan mı. Öyleyse suyu sıcağa yakın içebilirsin çok iyi gelir. Ayaklarına da bir sıcak su torbası.
Peki ama spor
İki milcik leslie yapıvereydin orticim
Şimdi bana yediklerim biraz çok gibi geliyor da o yüzden bu yazdığını "vay be ne yemişsin, hepimizi doyururdu bu menü" diye okuyorum
Öyle değil de nolur
Gunaydin kaptanim ya 15 dakika chloe biraz da yuruyus yapinca tamamlamis olurum diye dusundumNurcum ya spor programını atlama Chloe 20 dakika yapsaydın +100 puan alacaktın hemde programı tamamlamış olacaktın
Menüleri baya azalttın sorun oluyor mu ?Eki Görüntüle 2780499
Canim gunaydinDüzenli olarak spor programlarına katilmayan arkadaslarAmor-a birsevgi ya da az katılan arkadaslar azaydidem Monica_ seyrekyagmur gecerli mazeretleriniz yoksa ve katilirsaniz sevinirim verilecek kilolarınız da buna üzülür eminim
Bir deBegonya2 canim senin spor programımız hakkinda bi bilgin var mi
Aman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamanaEksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorum
Geçmiş olsun canım. Ben zaten spor yapmışsın diye söylemiştim. Anladım.Evet canım içtikten sonra inanılmaz bir sancı başlamıştı sanırım bağırsakları harekete geçirdi
İş çıkışı biraz yürüdüm sadece spor yapamadım leslie aklımdaydı aslında sancı üşüme derken yapamadım ve halsizdim
Yok canım ya senin yediklerinde hiçbişey yok nasıl doyuyorsun şaşırıyorum
Çok iyi csnım gözüm aydın. Yarına biraz daha gider inşallah. Ben bugün tartılmadım. Yarına sürpriz olsunGünaydın kızlar şükür geçen haftaya göre -100 geldim bu sabah:)
İyiyim canım teşekkürler ❤Geçmiş olsun canım. Ben zaten spor yapmışsın diye söylemiştim. Anladım.
Nasıl oldun daha iyi misin.
Ya aslında menü baya doyurucu. Gündüz biraz acıkıyorum ama gece hiç acıkmıyorum. O da beni mutlu ediyor.
Geçen hafta ben de öyleydim canım. Gece acıkınca sinirim oynuyor. Yemek yiyemeyince de evdekileri yiyorumİyiyim canım teşekkürler ❤
Çok sevindim adına gece acıkmadığın için
Sabahı zor ediyorum bazen
Donmeye gerek yok ben hep ordayim hala nasil oldugunu anlamadim
Kirilma noktamdi. Ve o +3 ne zor vermistim ya
Aynen en güzeliAman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamana
Oh iyi yapmışsın cnmGünaydınlar herkeseeebugün erkenden kalktım dinlenme günüm olduğu için yatakta keyif yapıyorum birazdan da kalkıp saçlarımı yapayım bari yarın sabahtan arkadaşlarla buluşacağım foto falan derdine evde paspal paspal dolaşıyorum biraz süslenio püsleneyim keyfim yerine gelsin dedim
benim 163 boy 60 küsürrlerde kilo :)) 61 gibi oynak bişiBu arada senin boy kilo kaçtı kaptanımmmm
didemcim tartı işinde sorun yok değil mi ? annenden tartıldın mı ? fark var mı ?Hadi bakalim insallah hersey istedigin gibi olur
Tamamdir kaptanim bu hafta erteledim gunu birlik cuma gunu gidip geleblirim
Menun cok guzel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?