- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.841
Saat kaçta uyuyorlar canım ? yada uyusalarda devamlı uyanma hali oluyor mu? eğer olmuyorsa gördüğüm kadarıyla sende geç yatıyorsun o ara bi yarım saaat bir şey sıkıştırsan çok güzel olurCanım var ama inanki yapamam 2 kızm var biri 3.5 yaşında diğeri 10 aylık evi temizleyip yemek yaparsam şükrediyorum
olmazzz geçersiz artık bir daha zıpla
Olsun ortim bugün sabit geldiysen yarına gider o 200cükGünaydıın
Aynen en güzeli
Oh iyi yapmışsın cnm
Ben dünle aynı geldim bu arada, 66.0 kg :) 200 grcık daha gitse keyfime dicek yok :))
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| ||
| 2 | |
| 1 | |
| 6 | |
| ||
| 7 | |
S Suskunhanim | 1-5 | |
| ||
| 1-2 | |
| ||
| ||
| 7 | |
| ||
| ||
| 4 | |
| 1-3 | |
| ||
| ||
|
Gunaydin kaptanim ya 15 dakika chloe biraz da yuruyus yapinca tamamlamis olurum diye dusundumtabi oyle bisey olmuyor
Bi dahakine dikkat edicem canim
Az yemeye alistim sorun olmuyor ama cok ye diyosan cuma telafi ederimm
Eline sağlık canım
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria belmayne 2 hawar 1 Nikinik 6 Monica_ yarimuhendis 7 S Suskunhanim 1-5 Begonya2 Hedef60kgolmak 1-2 balpamuk Tempus DeryaOnDiet 7 azaydidem Amor-a muhursuzpusula 4 Cherry Mom 1-3 Pain Killer seyrekyagmur birsevgi
İnşallah kuzumOlsun ortim bugün sabit geldiysen yarına gider o 200cük
Olursun olursun ortim artı çıkmadın ona bakİnşallah kuzum
Akşam diyorum ödem gitti heralde rahatım yarın
Bi uyanıyorum vücut gece çalışmış
Regl başlasa da kurtulsam ya
Aynen kaptanım ilk defa böyle bişey yaşadım ama haftaya -2 yapmam lazımTempus eksine sevindim canım artı gittiğine göre artık stres yapma bu hafta duraklama dönemi demekki :)
Gecikti mi kuzum. Olamamak da sıkıntı ya.İnşallah kuzum
Akşam diyorum ödem gitti heralde rahatım yarın
Bi uyanıyorum vücut gece çalışmış
Regl başlasa da kurtulsam ya
Aynen dun kahvaltiyi onla yaptim gayet guzelBen geçenlerde a101 den tam buğdaylı yaprak galeta almıştım çok güzel tavsiye ederim
Ben de bugün 2 tanesinin üzerine fıstık ezmesi sürdüm biraz öyle yaptım kahvaltımıAynen dun kahvaltiyi onla yaptim gayet guzel
Afiyet olsun cnm benim de gözüme çarpıp duruyo girinceBen de bugün 2 tanesinin üzerine fıstık ezmesi sürdüm biraz öyle yaptım kahvaltımı
Anladim canimYapcktm canım ama marulum kalmamış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?