Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum
stevia varmış içinde ya bende tatlı tatlı ne buu diyorum :)
Canım içinde aroma var mı. Merak ettim. Yoksa alayım ben de. Hiç sevmiyorum yeşil çayı. Gerçi içine taze zencefil ve limon koyunca da çok güzel oluyor
aynen canım aramolı açai - ananas stevia içeriği
limonda koydum ben ama yok yine içemedim böyle bu baya lezzetli :)

Gamzecim hoşgeldin aramıza kusura bakma benim kafam gitti ama modumu değiştirmem lazım
İsmim Esra, takım kaptanıyım bende 34 yaşındayım. Burada arkdaşlarımla hedefime ulaştım ve şuan korumaya çalışıyorum :) umarım sende kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın

Dolaplar dolusu kıyafetlerdennn maalesef bende de var her bedennnn ama şimdi onlarınn içine girmek ayrı bir zevk :)

Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.
Hoşbulduk :) Bende de belki şu an yoktur. Ama ilacımı içiyorum zaten kendi başıma uzun süredir diyet işiyle uğraşıyorum ama demek ki tek başına olmuyormuş. İlaç aşırı derecede iştahımı kesiyor şükür :) . Umarım zayıfladıkça her şey düzelecek. Diyetisyene de gittim ona uygun bir diyet verdi.

Ah ah çok memnun oldum :) umarım bende o günleri görebilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Benimde modum çok degişkendir. Çok duygusalım bir günüm bir günümü tutmaz sporu falan çok severim ama bırakınca tam bırakırım

aynen acayip doyurucu oluyor 7 tane yenmeli ama ben 5 de bile çatlıyordum tek tek yiyordum bayıyor bir süre sonra :)
Ben de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirim

Sagol kaptancim artik hedef koydum hergun en az 1 kisa workout

Selam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortaya seni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım

Merak etme biz seni tutarız :)
buranın gücü birazda oradan geliyor yoksa şimdiye kadar içimizden kaç kişi kaçıp gitmişti inan :)) Destekler öneriler motivasyonlar yarışlar devamlı olur merak etme yeterki düzenli katılım ve takibin olsun :)

Menülerimizi hergün aşağıdaki linkten yazıyoruz istersen sende yarın itibariyle başlayabilirsin. Ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli kısa yolu var canım

Not aldım aklıma :) sağlıklı abur cuburları tavsiye edelim bencede böyle herzman donut konuşamayız
Bi pakette 1.4 gr şeker varmış kaptanım içinde de 13 tane galeta var tanesine hiç şeker gibi bir şey oluyor
İnşallah hepimiz saglıkla kilo veririz :) hoşbulduk
Verirsin verirsin ben bu takıma katılalı pazar günü 2 ay olacak 1 ay 2 haftadır da ana listedeyim büyük ihtimalle haftaya da mezunumben zor kilolarda bu başarıyı elde ettimdemem o ki sen de hayli hayli verirsin

Ben de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirim
günü 10 tane ile kapatacaksın yani 21 yerine 10. az geldi bana ben 15 ile bitirmiştim. kalorisinin az olmasını geçtim etkisiz kalmasın ? sonuçta bağırsakları çalıştıracak, lifi daha az almış olacaksın vs . Bilemedim sadece bir düşünce :)) bu saatten sonra oturup 10 tane yiyemezsin zaten ama yarın devam edeceksen bence öğlen 3 tane flan araya sıkıştır derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…