- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.327
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.881
Allah rahmet eylesin. Cok kotu cok.
Amin kızlar Allah ailelerine sabır versin inşallahÇok acı
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin
stevia varmış içinde ya bende tatlı tatlı ne buu diyorum :)Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum
aynen canım aramolı açai - ananas stevia içeriğiCanım içinde aroma var mı. Merak ettim.Yoksa alayım ben de. Hiç sevmiyorum yeşil çayı. Gerçi içine taze zencefil ve limon koyunca da çok güzel oluyor
Amin kuzum ya çokca aminnnCherry Mom Allah ailelerine sabir versin tum asker polislerimizi korusun Rabbim baska aci yasatmasin milletimize
Allah ailelerine sabir versin . Mekanlari cennet olsunKızlar lojmandan şehit var içim çok buruk apartmanın önünden geldim yasinler okunuyor şimdi 3 şehidimiz varmış toplamda Allah rahmet eylesin
Gamzecim hoşgeldin aramızaADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı
Amin hilalcimAllah ailelerine sabir versin . Mekanlari cennet olsun
Not aldım aklıma :) sağlıklı abur cuburları tavsiye edelim bencede böyle herzman donut konuşamayızBen geçenlerde a101 den tam buğdaylı yaprak galeta almıştım çok güzel tavsiye ederim
Hoşbulduk :) Bende de belki şu an yoktur. Ama ilacımı içiyorum zaten kendi başıma uzun süredir diyet işiyle uğraşıyorum ama demek ki tek başına olmuyormuş. İlaç aşırı derecede iştahımı kesiyor şükür :) . Umarım zayıfladıkça her şey düzelecek. Diyetisyene de gittim ona uygun bir diyet verdi.Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.
İnşallah hepimiz saglıkla kilo veririz :) hoşbuldukHoş geldin canım aramıza. Sağlıklı sağlıklı kilolarını verirsin inşallah
aynen acayip doyurucu oluyor 7 tane yenmeli ama ben 5 de bile çatlıyordum tek tek yiyordumHurma detoksuna basladimkac gundur kahvaltida boyle doymamistim
Ah ah çok memnun oldum :) umarım bende o günleri görebilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Benimde modum çok degişkendir. Çok duygusalım bir günüm bir günümü tutmaz sporu falan çok severim ama bırakınca tam bırakırımGamzecim hoşgeldin aramızakusura bakma benim kafam gitti ama modumu değiştirmem lazım
İsmim Esra, takım kaptanıyım bende 34 yaşındayım. Burada arkdaşlarımla hedefime ulaştım ve şuan korumaya çalışıyorum :) umarım sende kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın
Dolaplar dolusu kıyafetlerdennn maalesef bende de var her bedennnnama şimdi onlarınn içine girmek ayrı bir zevk :)
Ben de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirimaynen acayip doyurucu oluyor 7 tane yenmeli ama ben 5 de bile çatlıyordum tek tek yiyordumbayıyor bir süre sonra :)
Sagol kaptancim artik hedef koydum hergun en az 1 kisa workout
KaptancimCherry Mom dunden beri yeni diyet listeme basladim. Oncekine benzer Sadece karbonhidrat orani daha az. Ve hergun 8 dakihh jh alik tabata yapiyorum. Dun ustune ben de ekledim kol, karin topkamda 15e cikardim. Ama hergun artik 8 dakikalik sporum kesin olacak
Merak etme biz seni tutarız :)Ah ah çok memnun oldum :) umarım bende o günleri görebilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Benimde modum çok degişkendir. Çok duygusalım bir günüm bir günümü tutmaz sporu falan çok severim ama bırakınca tam bırakırım
Bi pakette 1.4 gr şeker varmış kaptanım içinde de 13 tane galeta var tanesine hiç şeker gibi bir şey oluyorNot aldım aklıma :) sağlıklı abur cuburları tavsiye edelim bencede böyle herzman donut konuşamayız
Verirsin verirsin ben bu takıma katılalı pazar günü 2 ay olacak 1 ay 2 haftadır da ana listedeyim büyük ihtimalle haftaya da mezunumİnşallah hepimiz saglıkla kilo veririz :) hoşbulduk
günü 10 tane ile kapatacaksın yani 21 yerine 10. az geldi bana ben 15 ile bitirmiştim. kalorisinin az olmasını geçtim etkisiz kalmasın ? sonuçta bağırsakları çalıştıracak, lifi daha az almış olacaksın vs . Bilemedim sadece bir düşünce :)) bu saatten sonra oturup 10 tane yiyemezsin zatenBen de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirim
Ingilizce ogretmeniydim ben de 5 seneKendinin en iyi hali ol senin branşın nedir canım takımda öğretmenlerimiz var toplantı yapacaklarda belmayne S Suskunhanim hawar birsevgi :))) şuan hepside ayrı branş he yakında mini bir okul açabiliriz edebiyat türkçe sosyal bilgiler tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?