- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.861
Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakKızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunukokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Aktarlarda kiraz sapi oluyor canim ben ondan kaynatip iciyorum ne koku ne tat hicbir sey olmuyorKaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum
Sagol kaptancim artik hedef koydum hergun en az 1 kisa workoutEline sağlık canım
ama tabloyu görünce benneyse yaptırımlarımızı yarın akşam açıklarız Nikinik
belmayne @hawar Nikinik yarimuhendis @Suskunhanim Hedef60kgolmak DeryaOnDiet @muhursuzpusula ve canım kendim tebrikler kızlarrr
Ay bak aklımda bulunsun o. Bugün gittim görünce alayım dedim marketten zorla falan içerim artık her gün bitiririm onu. Bu hafta çok ihtiyacım olacak çünküAktarlarda kiraz sapi oluyor canim ben ondan kaynatip iciyorum ne koku ne tat hicbir sey olmuyor
Şifa olsun cnmHurma detoksuna basladimkac gundur kahvaltida boyle doymamistim
Seni alan yandı kız. İki günde sıkılır koyarsın adamı kapıyaAfiyet olsun cnm benim de gözüme çarpıp duruyo girince
belmayne kuzucuk afiyet olsun sıkılmadın he o kahvaltıdan
Var ya buraya yazdım yarım saat sonra başlarbdı uğur getirdiniz valla
Afiyet olsun canım. Etkili olur inşallahHurma detoksuna basladimkac gundur kahvaltida boyle doymamistim
Canım içinde aroma var mı. Merak ettim.Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunukokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Ne alakası var yaaaSeni alan yandı kız. İki günde sıkılır koyarsın adamı kapıya
Dördüncü gün bugün. Ufak değişiklikler yapıyorum ama listeye uymaya çalışıyorum kuzum
:))) Günaydın canımm tmm cuma günü biraz telafi edersinn ama hamurla börek çörekle değil faydalı şeylerle telafi et oralarda eksik kalmasın :)) etini sütünü yoğurdunu yi yavrum yiiii
Hemen okuyorumCanim burdan devam edebiliriz. Ilk sayfayi okuyup aklina takilanlari sorarsan sevinirim bir de orda form var onu doldurursab seni daha yakindan taniriz simdiden hosgeldinKendinin en iyi hali ol
Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakijaSabah:
-Yulaf kepeği ile yapılmış dukan krep
-2 dilim kaşar peyniri
-1 hindi füme
Ara:
-1 avuç kaju
Öğle:
-1 porsiyon kalamar sote
(kızartma değil ve panesiz)
-1 avuç kaju
-2 kare bitter
Spor yine yok bütün gün çalıştım ve bu saatte bilgisayarın başından daha yeni kalktım... Saat 2 den beri bilgisayar başındayım
@_ReyyanCherry Mom Nikinik DeryaOnDiet
Allah rahmet eylesin. Cok kotu cok.Kızlar lojmandan şehit var içim çok buruk apartmanın önünden geldim yasinler okunuyor şimdi 3 şehidimiz varmış toplamda Allah rahmet eylesin
Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı
Çok acıKızlar lojmandan şehit var içim çok buruk apartmanın önünden geldim yasinler okunuyor şimdi 3 şehidimiz varmış toplamda Allah rahmet eylesin
Hoş geldin canım aramıza. Sağlıklı sağlıklı kilolarını verirsin inşallahADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?