Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum

Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarakben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum
Aktarlarda kiraz sapi oluyor canim ben ondan kaynatip iciyorum ne koku ne tat hicbir sey olmuyor

Afiyet olsun cnm benim de gözüme çarpıp duruyo girince
belmayne kuzucuk afiyet olsun sıkılmadın he o kahvaltıdan
Var ya buraya yazdım yarım saat sonra başlarbdı uğur getirdiniz valla
Seni alan yandı kız. İki günde sıkılır koyarsın adamı kapıya
Dördüncü gün bugün. Ufak değişiklikler yapıyorum ama listeye uymaya çalışıyorum kuzum

Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret
Canım içinde aroma var mı. Merak ettim. Yoksa alayım ben de. Hiç sevmiyorum yeşil çayı. Gerçi içine taze zencefil ve limon koyunca da çok güzel oluyor

Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakija ne dersin?

ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı

Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.

Hoş geldin canım aramıza. Sağlıklı sağlıklı kilolarını verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…