Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Persembe

Hurma yogurt detoksu

2 nescafe(2ser kasik sutle)
1 ananasli yesil cay

Su 3lt
Spor yok

Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
Yarini cok merak ediyorum ortim bakalim ne kadar eksi geliceksin onumuzdeki hafta bende denemek istiyorum ama ben garanti 21 tamamlarim cunku cok seviyorum hurma
Bravo canım şimdi vicdan azabıyla oturmak yerine yarın tadıyla ödül gibi ye
Insallah ole yapicam kaptanim erkenden anneme gitmezsem tabi belki yiyemem esime kalir
İyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah
Iyi geceler kaptanim

Bu senin isteğinle olsa yapar miyiz sence? Yani bir başkasının direktifiyle aç kalmayı susuz kalmayı kim yapar ya da sen yapar mısın Esra? takımda bugün ne oldu ya da evde mi canını sıkan bir şey oldu bilmiyorum ama neden böyle yazdığını anlayamadım ben tartıda ne kadar eksi olursa o kadar iyi olacak takım için diye yazdım ve sordum. Çok düzenli bı hafta değildi benim için her ne kadar sporla desteklesem de geçen haftanın susuzlugundan olan eksiye yetişemedim bı türlü.Yarin için planının sebebi buydu.
Kesinlikle seni suçlamak dağıldı mesajının neresinden böyle bı şey çıkardın bilmiyorum.
Verdiğim herhangi bir rahatsızlık varsa takımdan cikarabilirsin kesinlikle gocunmam.

Canim kaptanimizin sadece senin icin dedigini dusunmuyorum cunku bugun persembe ekstra dikkat etmek gerekirken donutler borekler havada ucusmus kaptanimiz birine guldu gecti ikinciye biraz guldu 3. De yani sende patladi yani tam patladi demiyelimde bunlari yazmayi uygun gordu diyelim kirilcak yada takimdan ckilcak bisey yok aslinda gercekten sen oglene kadr sporunu fln yap bence ole tartil bakarsin yarin fazla cikmazsin bilemezsin evde 10000 bin adimsa atmissin daha ne olsun

Balla ben yemedim ortim patates salatası yaptım kek yaptım birazda buzlukta haşhaşlı vardı çıkardım ama hiç birini yemedim
Komşum lokma getirdi çok severim kahvaltıda yiyecem
Bide kızlarım poğaça istiyor yarın yaparsam yerim diye bakarız falan dedim ama

Teşekkür ederim,bir sorun olduğunu anladım ama nerde olduğunu anlamadım.Mesajimi dönüp dönüp okudum defalarca acaba nerde yanlis anlaşıldım diye.En sonuna gulen yüz koymamisim acaba ondan mı öyle dusundu dedim.(mesajı tuvalette yazdım.Misafir gitti ben hemen telefona sarıldım bugün giremedim diye)Kendi adıma bunu hak etmedigimi düşünüyorum.Tum hafta boyunca menülerde istediğimi yapamasam da kötü de değildi, spor konusunda çocukları uyutup ben gece gece spor yaptım ama bu kendim içindi,birinin zorlanmasına gerek yok.
Zor bir dönemden geçiyorum(bu asla bahane değil,herkesin hayatı güllük gülistanlık değil elbet),aslında çok iradeli olmama ragmen yeme konusunda çok zor tutuyorum kendimi.Neyse çok uzatmaya gerek yok.Cumleten hayırlı geceler

Dedigin gibi canim uzatmaya gerek yok sadece senlik bisey degildi bence tabi yarin kaptanimizda cvp verir zaten hayirli geceler

Evet ortim gördüm menunu maşallahın var, süpersin

S Suskunhanim cidden bende dönüp dönüp mesajıma baktım mesajımda aksine sizi düşünen şeyler var neden aksi şekilde anladın birazda olsa tanıyamadık mı birbirimizi aşkolsun.
Ben artık birine espri harici bir cümle burda kuramayacak mıyım kızlar ? Cidden ne zman ciddi birşey yazsam biri takımdan ayrılmayı teklif ediyor bende ayrılcam zorlamayın beni lütfen
Benim derdim kaçamak yapılması da değil azaydidem tatlım inan gülüyorum kiminin nefsi ağır basıyor kimi yenik düşüyor

Ben devamlı şu döngüden yoruldum Perşembe günü kaçırdım en son kaça kadar bildirim yapabilirm. O saate kadar susuz kalçam aç kalcam vs.. istiyorum ki sadece Perşembe olması gerektiği gibi menüler kapansın bitsin öğlene kadarda liste oluşsun. Aksi takdirde o stres her cuma benide karşı tarafında yoruyor inanın tek derdim bu. Eğer takımı düşünüp geç bildirim yapıyorsanız yine takımı düşünüp Perşembe biraz özenli menü olsun olmaz mı diyorum

Kız gerçekten takımımız en iyisi olsun istiyor kusursuz olsun diye uğraşıp herkesle ilgileniyor yani kuzum , istediği elimizden gelenin en iyisini yapmamız yani ben de izinden gelince ismimi değiştirdim ,herkes şaka yapınca ben memnunum ismimden ama çıkabilirim demiştim alınıp sonra komik bişey olduğunu fark ettim çünkü burda kimse ciddi olarak bilerek isteyerek kimseyi kırmaz kuzum belki zor bi dönemden geçerken alınganlaşmışsındır hepimiz seni çok seviyoruz ve ben çok gülüyorum komik mesajlarına
Aynen cnm, üst listedeyken yapsam daha sert bi tepki verirdi bana da çünkü gerçekten başarmamızı istiyor
Bu sefer cidden kaçtım yatakta son bir bakayım demiştim iyi geceler ben yine söylüyorum kötü niyetim yoktu S Suskunhanim ama son 3 4 Perşembemize dön bak anlayacaksın beni
İyi geceler kapticim

Bu sefer cidden kaçtım yatakta son bir bakayım demiştim iyi geceler ben yine söylüyorum kötü niyetim yoktu S Suskunhanim ama son 3 4 Perşembemize dön bak anlayacaksın beni
Ama ilk kez en son kaçta bildirim diye sordum ben. Bugün misafirim olduğu için 7-8 gibi yedik yemeği,arkadaşımın eşi o saatte yetisebildi.Borek dışında cis yok, onu da sabah yedim.Kac zamandır simit yemiyorum bugün simit getirmişler buram buram tüttü ama yemedim, tatlı yemedim,kurabiye yemedim,çikolata yemedim kahvelerin yanında(Şunu bunu yemedim diye yazmak istememiştim aslında ama yaptığım fedakarlıkların altını cizeyim dedim).tatil süresince dört dörtlük menüm oldu diyemem ama yememem gereken bir şeyi yediysem gittim zıpladim bunu da çok iyi biliyorsun.
Şimdi tartıldım yatmadan güzel de bı rakam gördüm ama erken kapatssam daha iyisini gorecegime eminim.Her cuma 100 Gr 100 gr dir diye uğraşıyoruz biliyorsun.
Seni sucladigim tek bı cümle de olmadı.İstersen çıkabilirim cümlesi de tüm samimiyetimle söylüyorum trip için falan değildi ya da blöf ya da ne bileyim.Kirdiysam özür dilerim ,kusura bakma.Samimiyetinden de asla şüphem yok,geçen yıldan beri ne kadar iyi organize ettiğini,düştüğümüz noktalarda nasıl topladığını biliyorum Ama hala mesajını hak edecek de bir şey yaptığımı düşünmüyorum gulen yüz koyayım da kızma

Son düzenleme:
Burda bı an benim için yazdığını sandigimdan ben ilk kez soruyorum diye belirttim son mesajda Evet yazan arkadaşları okudum hatırlıyorum,mesela biri Nikinik idi,canım eski ortim(hemen ifşa) ama o garibim de artı gelmemek için ugrasmistidiğerleri kimse çıksın ortaya

Evet okudum ve şaka olduğunu biliyordum çıkma işinin.Ah Sebastian hep senin yüzünden,sen öyle demesen kaptan bana kizmayacaktibı daha çıkacam falan deme
Ayrıca teşekkür ederim
Alinganlasmak mi ben hep alinganim zaten Doğduğun ev kaderindir
Neyse içimdeki psikoloğu ortaya çıkarmadan uyuyayım,yorgunluktan ölüyorum

Siz gidin sabah akşam tartılın tartılın durun sonra gümleyin iyi mi gece tartı ekibi çuvalladı
2 si gitti 1i kaldi
Ben mesaji aldim kaptanim
Insallah canim sabah hafiften bi arti vardi muhakkak inmistir ama ne kadar
Kabak bana patlayacak benim cisim yoktu hepsi ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…