- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.941
Aboo çok zordur kız ilk defa duydumSelam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda
İlacın alışma süresi farklı canım :) ben hala alışamadımBana da aynı ilacı vermiştiiştah kesme konusu mükemmel yaaa :)
Valla bilmiyorum Perşembe günü donut yiyen bir üye varKız yaptım demiş daha nörüyon
yaa tamam sakin olun
Saat 5 gibi yedim ve 4 saatlik açlık sonrası ve gerçekten şişlik hissetmiyorum şu anşimdi 3 gün iki ana 1 ara yapayım yine bari, en iyi o geliyo bana.
Ama söz haftaya esas listedeyim kaptancımmm kaptanların en güzelii
Selam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda
Siz gidin sabah akşam tartılın tartılın durun sonra gümleyin iyi mi gece tartı ekibi çuvalladı
Siz gidin sabah akşam tartılın tartılın durun sonra gümleyin iyi mi gece tartı ekibi çuvalladı
Ya yapmayın yaMisafirim biraz önce gittihiç perşembeye yakışan bır menü değil ama ev içinde 10000 adımı attım,yarın sabahtan önce zıp sonra Leslie yapıp tartilacagim Cherry Mom dilim damagim kuruyana kadar yemem içmem,son bildirim saatimiz kaç?
Amin canımCherry Mom Rabbim rahmetiyle kuşatsın, Peygamber Efendimize komşu eylesin inşaAllah. Ailelerine sabır versin
Bende ilk defa duydum. Duraklamalarda yapilabilir. If yapiyorum ben 16/8 kilo vermem durursa deneyebilirim. Yapabilirsem tabiAboo çok zordur kız ilk defa duydum
Sahursuz oruç gibi bişe sanırm
Aslında nur if yapıyor ama geçen omad gördüm çarşamba yada salı yaptı en son sanırım son 2 haftadır çok güzel kilo veriyorAaa ne kadar suredir yapiyor ki gercekten etkilimi belli bir sure sonra duraklıyormu acabaMonica_
Evet bende onu ariyordum iyi vermis. Arada yapiyor o zaman su grup analizi vardi ya onun linkini atsana bi bulamadim yaAslında nur if yapıyor ama geçen omad gördüm çarşamba yada salı yaptı en son sanırım son 2 haftadır çok güzel kilo veriyor
Gçen hafta 1.3 verdi 62 kg fazla yüksek kilosuda olmadığı için çok iyi bir oran
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları' Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz RaporlarıEvet bende onu ariyordum iyi vermis. Arada yapiyor o zaman su grup analizi vardi ya onun linkini atsana bi bulamadim ya
Yaa deme ole kaptanim ben hala burdayim dimdik ayaktayim aksam gorumcemler pasta alip geldu ama ben kendi dilimimi sabaha biraktim cok gurur duydum kendimleSiz gidin sabah akşam tartılın tartılın durun sonra gümleyin iyi mi gece tartı ekibi çuvalladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?