- 31 Temmuz 2020
- 20.376
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.981
İyi geceler kuzumEvet okudum ve şaka olduğunu biliyordum çıkma işinin.Ah Sebastian hep senin yüzünden,sen öyle demesen kaptan bana kizmayacaktibı daha çıkacam falan deme
Ayrıca teşekkür ederim
Alinganlasmak miben hep alinganim zaten Doğduğun ev kaderindir
Neyse içimdeki psikoloğu ortaya çıkarmadan uyuyayım,yorgunluktan ölüyorum
Anladim kaptanim demekki bnde yanlis anlamisimS Suskunhanim cidden bende dönüp dönüp mesajıma baktım mesajımda aksine sizi düşünen şeyler var neden aksi şekilde anladın birazda olsa tanıyamadık mı birbirimizi aşkolsun.
Ben artık birine espri harici bir cümle burda kuramayacak mıyım kızlar ? Cidden ne zman ciddi birşey yazsam biri takımdan ayrılmayı teklif ediyor bende ayrılcam zorlamayın beni lütfen
Benim derdim kaçamak yapılması da değilazaydidem tatlım inan gülüyorum kiminin nefsi ağır basıyor kimi yenik düşüyor
Ben devamlı şu döngüden yoruldum Perşembe günü kaçırdım en son kaça kadar bildirim yapabilirm. O saate kadar susuz kalçam aç kalcam vs.. istiyorum ki sadece Perşembe olması gerektiği gibi menüler kapansın bitsin öğlene kadarda liste oluşsun. Aksi takdirde o stres her cuma benide karşı tarafında yoruyor inanın tek derdim bu. Eğer takımı düşünüp geç bildirim yapıyorsanız yine takımı düşünüp Perşembe biraz özenli menü olsun olmaz mı diyorum
Kesinlikle öle ama ust alt hic farketmez bence hedefe dogru yurumeyelim kosalim donutlari corekleri arkamizda birakalimKız gerçekten takımımız en iyisi olsun istiyorkusursuz olsun diye uğraşıp herkesle ilgileniyor yani kuzum , istediği elimizden gelenin en iyisini yapmamız yani ben de izinden gelince ismimi değiştirdim ,herkes şaka yapınca ben memnunum ismimden ama çıkabilirim demiştim alınıp sonra komik bişey olduğunu fark ettim çünkü burda kimse ciddi olarak bilerek isteyerek kimseyi kırmaz kuzum belki zor bi dönemden geçerken alınganlaşmışsındır hepimiz seni çok seviyoruz ve ben çok gülüyorum komik mesajlarına
Aynen cnm, üst listedeyken yapsam daha sert bi tepki verirdi bana da çünkü gerçekten başarmamızı istiyor
İyi geceler kapticim
Uyandığın gibiyse evet ödem olma ihtimali yüksekEki Görüntüle 2781296
Günaydın güzel insanlar
Bildirimimi şuraya koyayım
Geçen cuma 67.7
Pazartesi : 68.5
Bugün: 68.0
Hemen kalktigim gibi tartindim evden çıkmam gerekiyordu ödem de olabilir.
Cherry Mom Pain Killer
Tebrik ederim canımGünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr
72.1/71.5/0.6/%0.832
Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah
Evet bunu anlamış olduk ama bana pahalıya mal olduTebrik ederim canımdemek yaptığın sporlardan kaynaklıymış artı çıkman
Sözde ilk bildirimi ben yapacaktım
Canimcim gunaydinAaa ne kadar suredir yapiyor ki gercekten etkilimi belli bir sure sonra duraklıyormu acabaMonica_
3. Gunum karin kaslarimda baya degisim var.Güzel birşeye benziyo 8 dk olduğuna göre baya sağlam bir spor yapıyo tam yapıyo :)
Canım insülin direnci bende de var ama ilacı kendi kendime bıraktım çok ilaç kullanmayı takip edebilen biri değilim. Birde çok mide bulantısı yapıyor belki de ondan devam edemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun sen ?
Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)
Ben de bu sabah yaptım başladım yaparım her gün3. Gunum karin kaslarimda baya degisim var.
Canım ben de yaptım bir ara tek öğün. İf ten sonra kolay oluyor ama direk tek öğünle başlamak zor. Kilo konusunda etkili oluyor gerçekten.Selam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda
Arada yiycez kaptan fırçası canımAma ilk kez en son kaçta bildirim diye sordum ben. Bugün misafirim olduğu için 7-8 gibi yedik yemeği,arkadaşımın eşi o saatte yetisebildi.Borek dışında cis yok, onu da sabah yedim.Kac zamandır simit yemiyorum bugün simit getirmişler buram buram tüttü ama yemedim, tatlı yemedim,kurabiye yemedim,çikolata yemedim kahvelerin yanında(Şunu bunu yemedim diye yazmak istememiştim aslında ama yaptığım fedakarlıkların altını cizeyim dedim).tatil süresince dört dörtlük menüm oldu diyemem ama yememem gereken bir şeyi yediysem gittim zıpladim bunu da çok iyi biliyorsun.
Şimdi tartıldım yatmadan güzel de bı rakam gördüm ama erken kapatssam daha iyisini gorecegime eminim.Her cuma 100 Gr 100 gr dir diye uğraşıyoruz biliyorsun.
Seni sucladigim tek bı cümle de olmadı.İstersen çıkabilirim cümlesi de tüm samimiyetimle söylüyorum trip için falan değildi ya da blöf ya da ne bileyim.Kirdiysam özür dilerim ,kusura bakma.Samimiyetinden de asla şüphem yok,geçen yıldan beri ne kadar iyi organize ettiğini,düştüğümüz noktalarda nasıl topladığını biliyorumAma hala mesajını hak edecek de bir şey yaptığımı düşünmüyorum gulen yüz koyayım da kızma
Orticim tebrik ederim seni. Benim de isteğim haftada 500 cük ama iki haftadır olmuyor maalesefGünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr
72.1/71.5/0.6/%0.832
Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah
Tebrik ederim canım. Çok güzel yüzde
Maşallah canım. Çok güzel gidiyorsunKizlar gunaydin
gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?