Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler kuzum

Anladim kaptanim demekki bnde yanlis anlamisim
Kesinlikle öle ama ust alt hic farketmez bence hedefe dogru yurumeyelim kosalim donutlari corekleri arkamizda birakalim

Günaydın kızlarrr

Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah

Uyandığın gibiyse evet ödem olma ihtimali yüksek
Tebrik ederim canımdemek yaptığın sporlardan kaynaklıymış artı çıkman

Sözde ilk bildirimi ben yapacaktım

Aaa ne kadar suredir yapiyor ki gercekten etkilimi belli bir sure sonra duraklıyormu acaba Monica_
Canimcim gunaydin ben aylardir if yapiyorum. Ife cok alistim. Arada da omad yapiyorum. Eskiden daha cok yapardim duzenli olarak haftada 1-2 gun. Bir ogun kahvalti tarzi cok doyurucu yiyorum. Etkili oluyor. Ertesi gun kilo degisimi belirgin oluyor.
sen de if mi yapiyorsun canim? Oyleyse daha kolay olabilir omad yapman

3. Gunum karin kaslarimda baya degisim var.

Selam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda
Canım ben de yaptım bir ara tek öğün. İf ten sonra kolay oluyor ama direk tek öğünle başlamak zor. Kilo konusunda etkili oluyor gerçekten.
Arada yiycez kaptan fırçası canım
Bu sefer sana denk geldi.
Kuzum bir yere gitmek yok yaaa seviyoruz seni

Orticim tebrik ederim seni. Benim de isteğim haftada 500 cük ama iki haftadır olmuyor maalesef ne yapalım yine umutla başlayalım haftaya
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Tebrik ederim canım. Çok güzel yüzde
Kizlar gunaydin

gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
Maşallah canım. Çok güzel gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…