- 5 Ekim 2020
- 2.754
- 10.830
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.921
Ay ben sana hoş geldin demişim.Yok canim sirf dil var diye degil universitedeyken YÖK un verdigi ingilizce dil ogretim sertifikasi almistim. MEBte atamali olarak yaptim ogretmenligimi de.
Orticim süper menü.11.02.2021
Kahvaltı
3 küçük domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Yeşil çay
Ara sade kahve, ananas çayı, 1 kupa sıcak limonlu su
Öğle
3 yk taze fasulye
Yeşil biber
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 kupa sıcak limonlu su
Akşam
5 yk lahana yemeği
Yeşillik
Su 3 lt
Cherry Mom @_Reyyan belmayne
Ergenleri alayım benCocuklarida katariz gruba artik
Tam anlayamadım desem nasıl yazacagımı :) biraz inceleyimMerak etme biz seni tutarız :)
buranın gücü birazda oradan geliyor yoksa şimdiye kadar içimizden kaç kişi kaçıp gitmişti inan :)) Destekler öneriler motivasyonlar yarışlar devamlı olur merak etme yeterki düzenli katılım ve takibin olsun :)
Menülerimizi hergün aşağıdaki linkten yazıyoruz istersen sende yarın itibariyle başlayabilirsin. Ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli kısa yolu var canım
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Branşım matematik :)Kendinin en iyi hali ol senin branşın nedir canım takımda öğretmenlerimiz var toplantı yapacaklarda belmayne @Suskunhanim @hawar @birsevgi :))) şuan hepside ayrı branş he yakında mini bir okul açabiliriz edebiyat türkçe sosyal bilgiler tarih
Farkettim de bozuntuya vermedimAy ben sana hoş geldin demişim.
Olsun sen de hoş geldin kuzum
Orticim süper menü.
Ay son etiketimiz mi bu
Ergenleri alayım ben
Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakijane dersin?
ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı
Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim benKendinin en iyi hali ol senin branşın nedir canım takımda öğretmenlerimiz var toplantı yapacaklarda belmayne @Suskunhanim @hawar @birsevgi :))) şuan hepside ayrı branş he yakında mini bir okul açabiliriz edebiyat türkçe sosyal bilgiler tarih
Ortim tadına bakmak için ayır kendine yarınaSon gün yapılmayacak şey yaptmablam memleketten İstanbula dönüyor 1 gece bende kalacaklar annem el açması börek yollamış ağlamak istiyorum
Hurma farkı olabilir benimkiler baya büyüktü doyurucuydu yaBeni doyurmamışti hic yacok zorlanmistim ben
Çok iyi sayısalda kadromuz eksiktiBranşım matematik :)
Aa doğru geçen gün yazmıştın şahane şahane her branş olduAaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)
Eee sonuç yok burda sankiSon gün yapılmayacak şey yaptmablam memleketten İstanbula dönüyor 1 gece bende kalacaklar annem el açması börek yollamış ağlamak istiyorum
Tebrikler nurcum haftayı çok güzel kapattın yarında karşılığını görürsün inşallahIyi aksamlarr
11 subat persemve
12:30 2 dilim ekmekle kasarli az sucuklu tost, 6 zeytin
15:30 1 bardak kefir, 1 elma, 5 kaju
19:30 ton balikli salata
su: 3 litre
Spor 5200 adim
Cherry Mom @_Reyyan
Menü çok güzel canım çok dengeli ve sağlıklıMerhabalar ilk menümü yazayım
Sabah 11.00
1 bardak ıhlamur
Yağsız tavada 1 yumurta üzerine 1 parmak peynir
Yarım salatalık
4-5 minik yeşil zeytin
4minik çeri domates
1 dilim kepek ekmeği
Ara 16.00
1 minik portakal
6-7 çiğ badem 1 kupa filtre kahve
18.30
1 bardak ayran.
20.00
Bir kase salata
Süzme yogurt
3 kaşık et sote
40 dakika yürüyüş
Su biraz az içtim galiba :)
Kız yaptım demiş daha nörüyonOrtim tadına bakmak için ayır kendine yarınaCuma öğleden sonra yada kahvaltıda kendine ödül verirsin
Kız yaptım demiş daha nörüyon
yaa tamam sakin olun
Saat 5 gibi yedim ve 4 saatlik açlık sonrası ve gerçekten şişlik hissetmiyorum şu anşimdi 3 gün iki ana 1 ara yapayım yine bari, en iyi o geliyo bana.
Ama söz haftaya esas listedeyim kaptancımmm kaptanların en güzelii
Ah canım şişem varda oda oda gezdiğim için her biri başka odada kalıyor hele birde dışarda işim varsa hiç içemiyorum biraz düzene gireyim sabahları erken kalkıp sabah sporu yapacağım inşAllah :)Tebrikler nurcum haftayı çok güzel kapattın yarında karşılığını görürsün inşallah
Menü çok güzel canım çok dengeli ve sağlıklıyürüyüşte var şahane
Su için kendine özel bir şişe bulundurursan bardaktan ziyade daha çok içiliyor :)
Şöyle söyleyim ilaç çok iştahımı kesiyor midemi mahvediyor ama bu durumu seviyorum adı glifor hafif galiba benim ki doktor dedi diyetine yardım eder diye ama bazen içmiyorum çok yeyince kötü hissettiriyorGüzel birşeye benziyo 8 dk olduğuna göre baya sağlam bir spor yapıyo tam yapıyo :)
Canım insülin direnci bende de var ama ilacı kendi kendime bıraktım çok ilaç kullanmayı takip edebilen biri değilim. Birde çok mide bulantısı yapıyor belki de ondan devam edemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun sen ?
Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)
Tamamdir kaptanim bakarim migrosa nasil biseymis merak ettimYaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsın
Aynen anlıyorummbende zoraki yiyordum öğleni türk kahvesinin yanına flaan gidiyordu öyle
A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştı
Canım migroslarda var diyorlaryarimuhendis sanırım a101 de var demişti ama ben bulamadım dün oğlanla AVM ye gitmiştik orda macro center vardı orda aldım bilmiyorum oralarda varmı şubesi bulursun ama.
Şöyle söyleyim ilaç çok iştahımı kesiyor midemi mahvediyor ama bu durumu seviyorum adı glifor hafif galiba benim ki doktor dedi diyetine yardım eder diye ama bazen içmiyorum çok yeyince kötü hissettiriyor
Ortin sandığın kadar masum değil artıkOrtim tadına bakmak için ayır kendine yarınaCuma öğleden sonra yada kahvaltıda kendine ödül verirsin
Ellerim kanlar içindeEee sonuç yok burda sankimevzuyu anlamadım yedin mi yemedin mi elini kana buladın mı söyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?