Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim sirf dil var diye degil universitedeyken YÖK un verdigi ingilizce dil ogretim sertifikasi almistim. MEBte atamali olarak yaptim ogretmenligimi de.
Ay ben sana hoş geldin demişim.
Olsun sen de hoş geldin kuzum
Orticim süper menü.
Ay son etiketimiz mi bu
Cocuklarida katariz gruba artik
Ergenleri alayım ben

Tam anlayamadım desem nasıl yazacagımı :) biraz inceleyim

Güzel birşeye benziyo 8 dk olduğuna göre baya sağlam bir spor yapıyo tam yapıyo :)

Canım insülin direnci bende de var ama ilacı kendi kendime bıraktım çok ilaç kullanmayı takip edebilen biri değilim. Birde çok mide bulantısı yapıyor belki de ondan devam edemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun sen ?

Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben 7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)

Beni doyurmamışti hic ya cok zorlanmistim ben
Hurma farkı olabilir benimkiler baya büyüktü doyurucuydu ya
Branşım matematik :)
Çok iyi sayısalda kadromuz eksikti
Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben 7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)
Aa doğru geçen gün yazmıştın şahane şahane her branş oldu
Son gün yapılmayacak şey yaptm ablam memleketten İstanbula dönüyor 1 gece bende kalacaklar annem el açması börek yollamış ağlamak istiyorum
Eee sonuç yok burda sanki mevzuyu anlamadım yedin mi yemedin mi elini kana buladın mı söyleeeee

Iyi aksamlarr

11 subat persemve

12:30 2 dilim ekmekle kasarli az sucuklu tost, 6 zeytin

15:30 1 bardak kefir, 1 elma, 5 kaju

19:30 ton balikli salata

su: 3 litre
Spor 5200 adim

Cherry Mom @_Reyyan
Tebrikler nurcum haftayı çok güzel kapattın yarında karşılığını görürsün inşallah
Menü çok güzel canım çok dengeli ve sağlıklı yürüyüşte var şahane
Su için kendine özel bir şişe bulundurursan bardaktan ziyade daha çok içiliyor :)

Ortim tadına bakmak için ayır kendine yarına Cuma öğleden sonra yada kahvaltıda kendine ödül verirsin
Kız yaptım demiş daha nörüyon
Hedef60kgolmak neeeeeee donut mu yediinnn @emnis kaptanım neler oluuyoorr
yaa tamam sakin olun
Saat 5 gibi yedim ve 4 saatlik açlık sonrası ve gerçekten şişlik hissetmiyorum şu an şimdi 3 gün iki ana 1 ara yapayım yine bari, en iyi o geliyo bana.
Ama söz haftaya esas listedeyim kaptancımmm kaptanların en güzelii

Yaa ne bileyim annem börek yollamış demiş cümle kalmış, hala içimde umut var "göndermiş çok üzüldüm ama yemedim" demesini bekliyorum

Ah canım şişem varda oda oda gezdiğim için her biri başka odada kalıyor hele birde dışarda işim varsa hiç içemiyorum biraz düzene gireyim sabahları erken kalkıp sabah sporu yapacağım inşAllah :)

Şöyle söyleyim ilaç çok iştahımı kesiyor midemi mahvediyor ama bu durumu seviyorum adı glifor hafif galiba benim ki doktor dedi diyetine yardım eder diye ama bazen içmiyorum çok yeyince kötü hissettiriyor

Tamamdir kaptanim bakarim migrosa nasil biseymis merak ettim bu arada kaptanim planlar degisicek gibi sanirim hafta sonu annemde kalabilirim ama abartmicam kilo almadan evime dönucem

Şöyle söyleyim ilaç çok iştahımı kesiyor midemi mahvediyor ama bu durumu seviyorum adı glifor hafif galiba benim ki doktor dedi diyetine yardım eder diye ama bazen içmiyorum çok yeyince kötü hissettiriyor

Bana da aynı ilacı vermişti iştah kesme konusu mükemmel yaaa :)

Ortim tadına bakmak için ayır kendine yarına Cuma öğleden sonra yada kahvaltıda kendine ödül verirsin
Ortin sandığın kadar masum değil artık
Eee sonuç yok burda sanki mevzuyu anlamadım yedin mi yemedin mi elini kana buladın mı söyleeeee
Ellerim kanlar içinde

Ama yine-2 gelirm hatta - 2.5 inşaAllah
Ama - 3 gelmez

Selam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…