- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.101
Diyetisyen karbonhidratlarin hepsini yariya indirdi ve yemek tarifleri verdi canim. Yani yeni diyet. Ve gunluk 8 dakikalik tabata zorunlulugu. 2-3 gundur hafif hissediyorum kendimi. Ve seker sigir. 28 gun boyunca. Hicbir sekilde beyaz un, seker yok.Motivasyon için teşekkürler Derya’cım. Regl de kesin 1.5-2 kg oluyor zaten tam da ilk güne denk gelmesi artının zirvede olması demek zaten. Ben bunun boş bir artıolduğunu biliyorum ama takıma olmsuz yanaıyacağı için üzülüyorumNeyse haftaya acısını çıkarırım zaten diye düşünüyorum. Biraz lifli gıda ekleyip spora da vakit ayırmam gerek ama bu hafta full çalıştım çok yoruldum. Zaten gece 2 ye kadar zoom açık sandalyeye çakılı kaldım bu hafta. Artık haftaya bu işi toparlamak istiyorum.
Sen şu an diyetisyen listesi ile devam ediyorsun değil mi Derya’cım?
Oyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıçKilo bildiriyorummm
-3 çok istedim ah börekleri yemeyeydiimmmm
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 82.7
Fark -2.8
Yüzde %3,27
Cherry Mom muhursuzpusula
Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik.Teşekkür ederim canım Belmaynem. Kimsenin bir sıkıntısı kalmasın inşallah, şu süreçte dayanmak daha zor oluyor çünkü.
canım sen çok iyi gidiyorsun. İnşallah hiç bozulmadan böyle devam eder. Tebrik ediyorum seni
Tebrik ederim canım maşallahTünaydınlarr
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1
Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyuHaklisin canim. Doktor demisti iki aylik olunca daha iyi olur, gazi azalir operasuon agrisi da hafifler diye. Sukur 2-3 gundur cok daha iyi uyuyor
Geçen hafta regl oldum zannettim ama 2 gün öyle bir şey oldu. Hayatımda da hiç düzensizlik yaşamadığım için anlamadım.a ben geçen hafta regli dönemin sanıyordum menülerin gayet iyiyidi ama spor eksikti bu hafta pamukcum spor ödemide atardı biraz belki
neyse yinede kaçamaktan ötürü değil sonuçta bu artı regli sonrası hemen geçer gider üzülme
Evet orda haklisin canim ama ben cok hırslıyimdırAramizda tam 2 kilo fark var sen 74,6 sin simdi ben 76,6. Ama soyle birsey var ki ben 2 gun once sIKIca doyete yeniden basladim. Ilk haftalar hizli gider. Be emziriyorum. Yani seni yakalama ve gecme sansim var
Harika! Senin tabatana bakacağım. 8 dk 8 dk dır ben de hiçbir şey yapamazsam onu yaparım Derya’cım iyi oldu benim için de, çok teşekkür ederim.Diyetisyen karbonhidratlarin hepsini yariya indirdi ve yemek tarifleri verdi canim. Yani yeni diyet. Ve gunluk 8 dakikalik tabata zorunlulugu. 2-3 gundur hafif hissediyorum kendimi. Ve seker sigir. 28 gun boyunca. Hicbir sekilde beyaz un, seker yok.
Tesekkur ederim canimOyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıç
Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik.
Geçecek inşallah.
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil
Tebrik ederim canım maşallah
Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyu
Hemde 5 dilim yedim
Tebrikler canım
bu hafta ne ilginç
-300 -600 ve 1.1 den ibaretiz sanki
Teşekkür ederimOyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıç
Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik.
Geçecek inşallah.
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil
Tebrik ederim canım maşallah
Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyu
Hoş buldumMerhabalar. Hoş geldin
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahOo kaptanim da burdaymis.nasilsin kaptanim? Ben yine geldim, ikinci cocuktan sonra aldigim kiloyu vermeye calisiyorum. SagolsunCherry Mom kaptancim hepimizi motive etmek icin elinden gelenin fazlasini yapiyor.
Boyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordumEstafurullah canım :) kelin ilacı olsa bende ağustosta mezun oldum ama kilo mıh gibi kaldı ne gidiyor ne geliyorgüya 60 dan 55 e düşecektim ama olmuyor :)))
Ben apa hakkında çok bir şey bilmiyorum kulaktan dolma bilgiler hep ama sanki 18 ocak bir hayli zaman 1 2 haftada onda değişimi görenler var tam olarak uyabiliyor musun? ilk aşamada un ve şeker 0 sanıyorum değil mi :/ nasıl kilo gitmez ki bu durumda
Hoş buldummm
Hoş buldummm
Hoş buldummm
Hoş buldum canım
Hoş buldummm
Azcık atarlıdır bi kızar gider falan ben ekliyimKızlarAnka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)
Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldinAnka :)
Hoş buldummm
Hoş buldummm
Bi an bennn kara murat benimmm diyesim geldiKızlar kendime morti arıyorum varmı mort edilmek isteyenvarmı kendine güvenen benle yarışacak
Bu hafta salataya ağırlıkvereceğim Derya’cım. O kadar haklısın ki... Maalesef artıdayım diye gittim geldim bekledim ama yok bu zaten regl şişliği dün akşam oldum olacak gibi olup yine regl olamadım şu an kesin normal kiloma göre +2 var üstümde.
Geçen hafta ki kilom: 67.5
Bu hafta ki kilom: 68.1
Arada ki fark: + 600
Haftaya hedef 67.3
1.63 canım kilolu durmuyorum ama zayıf da durmuyorum birde listede olduğum zamanlarda daha çok spor yapardım daha inceydim şimdi tartı değişmedi ama kalınlaştım gibiBoyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordumevet un şeker meyve vs sıfır buguru azcık kaçırıyorum galiba ben
Geçen hafta 2.8 verdiBi an bennn kara murat benimmm diyesim geldibi gaza geldim ama daha önce kaybettiğim 283737 yarış da aklıma gelmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?