Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaayydııınnn :))

Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85

Cherry Mom @L O L

Eki Görüntüle 2781417

Gecen cuma: 59.5
Bugun: 59.1
Fark: 400
Yuzde: % 0,672
Hedef: 58.5

@thequeensgambit

Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448

Cherry Mom
Hedefim 79.8

Kilo bildiriyorummm
-3 çok istedim ah börekleri yemeyeydiimmmm

Geçen hafta 85.5
Bu hafta 82.7
Fark -2.8
Yüzde %3,27

Cherry Mom @muhursuzpusula

Tebrikler kizlar

DeryaOnDiet yok canim yarismayalim ben su ara kendimle bile yarışamıyorum

Sen sağol canım
Bebişin düzene girmesine çok sevindim,tüm hayatımız onlara endeksli daha iyisi olacak eminim hadi bakalım :)))

Anka hosgeldin cok eski olmasada bizde eskiyiz

-2.8 mii harikasıınn canım
Gönüldn tebrikleer bu sefer daha iyisini yapacaksın eminim

C Cagrihilal1 efsane geri dönüyor o zaman hadi menü listesi senin dönüşümlerine hasret kaldı
Donusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli. ama eve doneyim borekle ekmegi donusturecegim donusum demek ben demek. Listelere donmeyi istiyorum ama kontrol tamamen bende olmayinca aksilik yasamak istemiyorum. Menuleri kendim ayarlayamiyorum ne piserse onu yiyoruz. Kendime ayri bisey yapamiyorum. Kantarla tartiliyorum basina bi is gelse tartilma olasiligim yok. Cok hareketsiz degilim ama spor adi altinda bisey yapamiyorum. Simdilik izliyorum sizi elimden geldikce katiliyorum gruba eve doner donmezde listelerdeyim insallah. gidene kadar biraz kontrol altina almaya calisiyorum. Ne kadar versek fayda yine basladik gecensene bu zamanlarda diyetteydim ben ya ne tesaduf

Tebrik ederim kuzum
Oyy canım benim. Sen bu hafta iste mezuniyeti istersen. Çünkü şu an tam ihtiyacın olan şey. Sonuçta haftaya göreceksin o 7 li rakamı

ay ama listeye şu -3 le girseydin niye şimdi başladın ki sen insan bi sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…