Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.061
Günaayydııınnn :))
Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85
Cherry Mom @L O L
Eki Görüntüle 2781417
Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448
Cherry Mom
Hedefim 79.8
Kilo bildiriyorummm
-3 çok istedim ah börekleri yemeyeydiimmmm
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 82.7
Fark -2.8
Yüzde %3,27
Cherry Mom @muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2781470
yarimuhendis
Geçen cuma 66.5 kg bugün 65.9 kg fark -600 gr çak ortim aynı gr vermişiz
Cherry Mom kaptancım dikkatini çekerim yağ biraz daha düşmüş
Demek ki kaçamak işe yarıyor
Sen sağol canımKesinlikle haklisin kaptancim. Cok tesekkur ederim emek verio cok guzel detayli yazmissin. Bugun ben de aynisini dusundum inan. Dedim 76yi bile geride birakamamisim daha. Ama soz boyle devam rtmeyecek z yeni listemde aclik hissetmiyirum. Bebis de artik gun gectikce daha iyi uyuyor geceleri. Tekrar sagol canim. Cok motive etti yazin beni
KızlarAnka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)
Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldinAnka :)
Tebrikler canım :) lütfen cuma kaçamağı ölçülü olsun olur mu sözümü alayımmm ??Eki Görüntüle 2781470
yarimuhendis
-2.8 mii harikasıınn canımMerhaba kizlar mesajlari alintilayamadim. Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlere de haftaya bol eksiler dilerim harikasiniz hepiniz.
Ben fotograf cekmedim listelerde olmayinca aklima gelmedi ama bir motivasyonda benden gelsin. Cumartesi gunu basladim bende ifle diyete
Cumartesi 80.3 ile basladim
Bugun 77.5 dim. Tabi yeni baslayinca odem falan attim ama gobegim gitti baya yine motivasyon oluyor odem falanda olsa. Bakalim sonrasi nasil olacak.
Donusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli.
Odem falan gitti giden kilodan gidecek artik bakalim nasil olacak. Kilo paylasimi yaparım sizinle beraber-2.8 mii harikasıınn canım
Gönüldn tebrikleer bu sefer daha iyisini yapacaksın eminim
yaaa bunu derken bile strese girdinOdem falan gitti giden kilodan gidecek artik bakalim nasil olacak. Kilo paylasimi yaparım sizinle beraberinsallah strese girmem
Ortim eksi olsun bizim olsun
Tebrik ederim kuzumEki Görüntüle 2781470
yarimuhendis
Oyy canım benim. Sen bu hafta iste mezuniyeti istersen. Çünkü şu an tam ihtiyacın olan şey. Sonuçta haftaya göreceksin o 7 li rakamıteşekkür ederim canım benimspor yapamadım ama diyete devam bu hafta inşallah acık havada yürüyüş yapmaya calışacağım daha iyi gider
sağol canım sıkıntılar var ama geçer inşallah teşekkür ederim
sağol canım benim biliyorum desteğin yeter senin hatrına mezuniyet istemedim bu hafta :))
inşallah canım gelsin artık :)
teşekkürler canım amin inşallah
ay ama listeye şu -3 le girseydin niye şimdi başladın ki senDonusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli.ama eve doneyim borekle ekmegi donusturecegim donusum demek ben demek. Listelere donmeyi istiyorum ama kontrol tamamen bende olmayinca aksilik yasamak istemiyorum. Menuleri kendim ayarlayamiyorum ne piserse onu yiyoruz. Kendime ayri bisey yapamiyorum. Kantarla tartiliyorum basina bi is gelse tartilma olasiligim yok. Cok hareketsiz degilim ama spor adi altinda bisey yapamiyorum. Simdilik izliyorum sizi elimden geldikce katiliyorum gruba eve doner donmezde listelerdeyim insallah. gidene kadar biraz kontrol altina almaya calisiyorum. Ne kadar versek fayda yine basladik gecensene bu zamanlarda diyetteydim ben ya ne tesaduf
Tebrikler canımTünaydınlarr
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1
Masallah masallah canim. Erimissin 1 haftadaHedefimi yazmayı unutmuşum kaptanım hedef 80.9Cherry Mom
Ahahahahh evet kaptanim bende farkettim onuTebrikler canım
bu hafta ne ilginç
-300 -600 ve 1.1 den ibaretiz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?