- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.141
Günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr
72.1/71.5/0.6/%0.832
Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom @SanSebastianCheesecake
Kizlar gunaydin
gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8
Cherry Mom Tempus
Umarım atlarigim olmamıştır, sabah alintilamaya başlamıştım bir şeyler çıkınca kaldı.Kilo bildirimi
Geçen haft:68
Bu hafta: 67,7
Fark:-300
Yüzde: 0,441
Hedef: 67
Cherry Mom S Suskunhanim
Bunu ben de yapacağım canımCanim bi kac gun hurmaya devam edecegim. Sonra da tartiyla arama mesafe koyup duzenli dengeli beslenmeye gecmeyi dusunuyorum. Arti da ciksam yilmayacagim. Beslenmemi bozmayacagim. Elbet gidecek kilolar. Onu bunu denedikce metabolizmayı iyice yiprattigimi dusunuyorum. @SanSebastianCheesecake
Hoşgeldiniz, ben unide 45 kiloyken vardı o göbekOlabilir canım gerçekten listedeyken çok spor yapılıyor sonra bırakınca olmuyor. Plank çok iyi gelir bence onu da ekleyebilirsin programına
Biraz da genetik yapıyla alakalı sanırım ben 55 kiloyken bile göbeğim oluyor hiç mankenler gibi dümdüz olmuyor nedense.
Yapalim valla kaptandan da pazartesi icin izin isteyelimBunu ben de yapacağım canımsürekli tartilmak
Cuma sürpriz olsun,hadi bakalım dayanma gücümüzü görelimher gün etiketleyip tartilmadim yazayım mi
Eksi sebebiyle mi başka sey mi var kuzumKızlar tebrik edenlere tek tek teşekkür ediyorum bakamıyorum çok sabahtan beri havalara uçuyorum mutluluktan
Sagol canim, operimOyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıç
Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik.
Geçecek inşallah.
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil
Tebrik ederim canım maşallah
Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyu
Olur tabi isteyenler bildirmeyebilir
Yakalamak icin daha cok kilom var desene, daha iyiEvet orda haklisin canim ama ben cok hırslıyimdırbu arada 74 kiloyum canim ben
Oyle canim 8 dakika hic yiktan iyidir ve gercekten 8 dakika sonnnda spor yaptigini hissediyirsun. Oyle canim cok haklisin insanin cildi bile degisiyir hemenHarika! Senin tabatana bakacağım. 8 dk 8 dk dır ben de hiçbir şey yapamazsam onu yaparım Derya’cım iyi oldu benim için de, çok teşekkür ederim.
unu, şekeri kesince hem ödem kalmıyor huzurlu oluyor insan hem de benim cildim de hemen dupduru bir hal alıyor. Yediklerimiz cildimize bile ne kadar çabuk yansıyor...
Yariss baslasin O zamanKızlarrr ben anneme geciyorum bu hafta sonu ordayim simdu hazirlanmam lazim aksam gelicemDeryaOnDiet canim yarıs baslasın bende kacamak yapamiyim orda
Sagol canim.Hoş buldum
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahben de gidip gidip dönüyorum son kez olur inşllah artık beraber mezun oluruz
Boyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordumevet un şeker meyve vs sıfır buguru azcık kaçırıyorum galiba ben
Hoş buldummm
Hoş buldummm
Hoş buldummm
Hoş buldum canım
Hoş buldummm
Bu hafta hedefim eksi 1. Durmak dinlenmej yok. Bebek uyuyunca ben spora. Diyet listemi de disteme oyyrttum, iki gubde 1 pisifiyirum. Evdekiler de benim diyet yemeklerden yiyor . Degilse hergun pisir cook zaman aliyor.@Anka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar
canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorumbaban nasıl oldu kuzum?
Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa
canım tebrikler tekrarbu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden
canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli80 kalori yazmana bile gerek yook na işte burda dersin soran olursa
canım tebriklervegan mı devam edeceksin?
tebrikler cnm
Tebrikler kuzum
Tebrikler cnmhaftaya ne yapmayı planlıyorsun?
Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin
olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir
Oooo valla hem de bu kiloda tebriklerhiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela
canım harika süper ötesi muhteşemmmbak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin
Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyyvalla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım
kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam
aynen yaaaa
oooooo maşallah maşallah cnm
canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum
Günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr
72.1/71.5/0.6/%0.832
Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom @SanSebastianCheesecake
Kizlar gunaydin
gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8
Cherry Mom Tempus
Kilo bildirimi
Geçen haft:68
Bu hafta: 67,7
Fark:-300
Yüzde: 0,441
Hedef: 67
Cherry Mom S Suskunhanim
Gubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom balpamuk
Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448
Cherry Mom
Hedefim 79.8
Tünaydınlarr
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1
Ona ragmen gayet guzel bir eksiBen hala regl olamadım yaa o da olaydı fena giderdi kilolar bence... Adet söktürücü bi çay falan bişey içeyim
Gecmis olsun canimKızlar eşim işten erken çıkmış fena hasta gözüküyoronunda ilgileneceğim listeyi paylaşmıştım zaten herkesi tebrik ederim
Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?