- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.181
YaaaaaaDaha ne -3 ler cikar bu bedenden. Annem ölü benzi çöktü üstüne demeye basladi. Anneannem gozlerin kuyuya girmis rengin gitmis diyor smdiden basladilar gelde listeyr gir bunlarla
Oyyy kolay gelsin canımTmm kaptanım
Çok sağol
Sağolun kızlarfena nazlı yetişemiyorum hayır hasta olunca benim ağzımı bıçak açmaz eşim habire birşey istiyor meyvee ıhlamur çorba en son kızılcık suyuna kadar gitti iş hadi bakalım
Teşekkür ederizHedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim
ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 73,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 /2-4-11-12
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelikler ve emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı, fit bir vücut için
Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim
ADINIZ:
Ben her yıl kısalıyorum ya 166 idim yıllar önce artık 163 çıkıyorTeşekkür ederiz
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var
Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruzher gelenin 4 yaş civarı cocuğu var
Boş ver seninki daha güzel ben fazla hızlı yaşadım her şeyiAllahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayıBen nerelere gideeeemmm
Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocukAllahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayıBen nerelere gideeeemmm
Eveeetttt gell
Hay maşallahYaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocukhepsi oluyor merak etme
Hoş geldin tekrar canımHedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim
ADINIZ:
Canim o kadar guldum kiAnka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar
canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorumbaban nasıl oldu kuzum?
Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa
canım tebrikler tekrarbu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden
canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli80 kalori yazmana bile gerek yook na işte burda dersin soran olursa
canım tebriklervegan mı devam edeceksin?
tebrikler cnm
Tebrikler kuzum
Tebrikler cnmhaftaya ne yapmayı planlıyorsun?
Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin
olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir
Oooo valla hem de bu kiloda tebriklerhiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela
canım harika süper ötesi muhteşemmmbak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin
Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyyvalla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım
kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam
aynen yaaaa
oooooo maşallah maşallah cnm
canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum
Aaa 4 yıl mııı :) Bu çok ilginçmiş bakYaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocukhepsi oluyor merak etme
Geldim canlar çok şükür ancaCherry Mom Mehfam
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
belmayne Tempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Oh çok şükür canım benimGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom Mehfam
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
belmayne Tempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Masallah 33 yasinda 4 cocuk Allah bagislasinHedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim
ADINIZ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?