Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim

ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 73,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 /2-4-11-12
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelikler ve emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı, fit bir vücut için

Oyyy kolay gelsin canım
Çok yiyince vücut sindirimle uğraşmaktan kendini iyileştiremiyormuş az ye de

Teşekkür ederiz
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1 ,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var

Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruz her gelenin 4 yaş civarı cocuğu var

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı Ben nerelere gideeeemmm

Ben her yıl kısalıyorum ya 166 idim yıllar önce artık 163 çıkıyor
Çocukta kimseye vermem rekorumu
Allah bağışlasın canım ne güzel aynı yaşlarda çocuklar olması destek oluruz birbirimize
Ama ben seni neden bekar sanıyordum acaba aklımda öyle kalmış nedense

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı Ben nerelere gideeeemmm
Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocuk hepsi oluyor merak etme

Hoş geldin tekrar canım
Maşallah 4 çocuk. Ben 36 yılda ancak bir tane yapabildim ve allah isteyene versin moduna geçtim
Ama özenmir değilim kardeş olayına

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Mehfam
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
belmayne Tempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim

Canim o kadar guldum ki reklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik

Aaa 4 yıl mııı :) Bu çok ilginçmiş bak doğru düzgün demekki çok güzel başladı ilişkimiz hiç sorun yaşamadık sonra evlendik diye bişi yok sanırım, erkekler oldukları her yerde illa bi arıza yaratıyolar

Hayırlı olsuunn İnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun

Oh çok şükür canım benim senin adına inanılmaz sevindim hemen gitmiyorsun değil mi?

Masallah 33 yasinda 4 cocuk Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…