- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.321
kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi
kolay gelsin tatlım.bursada hava acayip kötü oldu felaket yağmur yağıyor cam silenler yandı valla
afiyet olsun tatlım bulgur pilavı ayranla güzel olmuş.
Herkese iyi tatiller diliyorum bende.yarın yokum cumaya görüşmek üzere herkese bol sağlıklı öğünler diliyorummm
kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm
akşam 3 kaşık kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
bolca salata
maden suyu
bu arada yarın tatil malum pikniğe gidicez tabi hava iyi olursa
giremem büyük ihtimalle ama akşam dönünce yazarım öperim hepinizi
iyi tatillerrrrrrrrr
Sağolun canlarım ..
Sorma Begümcüm ya bende sabah günlük güneşlik diye sildim camları hava burdada bozdu kesin yağcak yağmur offf offf bende şans olsa zaten...
Camlarım bitti perdelerinde çoğu bitti 2 3 tane kalın perdem kaldı onlarıda astımmı tamam...
Yemeğimi yedim 5 dakika uğrayım hemde dinleneyim dedim..
Akşam yemeğim:
Peynirli salata
1 dilim kepek ekmeği
Gecede 1 elma ile slim çayımı içerim bugünde bu kadar...
Sonra yine görüşürüz Muhteşem yüzyıl başlamadan işlerimi bitirmem lazım yarın misafirim var..
Öpüyorum hepinizi
kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi
selam kızlarrrr,,
iki gündür hiç mesaj yazamadım ama hiiç fırsatım olmadı. iki gündür işlerim çok yoğun ve bilgisayarımı dahi açamadım. ya dışardaydım ya da ofise gelen giden oldu. allahtan yarın tatil. bu akşam bürodan kaçarcasına çıktık vallahi.. ki tam çıktık, biri aradı, şimmdii çıktık dedik
iki gün yediklerimi yazayım da geçmişi okuyayım.
salı
sabah
nesfit
öğlen
bir porsiyon adana
(öğlen dediğim öğleden sonra 16.30 a kadar aç kaldım koşturmaktan. ofise gittiğimde yemek söylenmişti. o açlığın üstüne mecburen geleni yemek zorunda kaldım.)
akşam
ızgara balık
salata
1 bardak kola
(akşam dediğim de gece 11 di maalesef.)
çarşamba
sabah kahvaltı edemedim
öğlen
çorba
nohut
iki kaşık pilav
salata
akşam
çorba
sebzeli et sote
aslında çok aykırı bir şeyler yememişim ama çok düzensiz saçma sapan saatlerde yedim.
şükür bugün annem geldi. o da hasta, bademcikleri şiş hala. ama yine de evde anne olması başka bişi. eve ses geldi. zaten eve girince ilk tepkisi evi yurt gibi kullanmışsınız oldu
şimmdi koşa koşa geçmişe gidiyorummmm..
Sabah 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karıştırıp yedim . öğle yemeği için yine yanımda 3 kaşık yoğurt getirdim 2 salatalık getirdim onları karıştıracağım bugün yoğurt ağırlıklı beslenmek istedi canım birde yarın tartı günü diye biraz hafif yemek istedim . bakalım çok acıkıcakmıyım inşallah acıkmam . akşama henüz bilmiyorum .
taydincim çok uzundu en son mesajın alıntılayamadım . birkaç gündür takımda çok yoğunluk olmadı herkez yediğini yazdı çıktı malum tatil bugün diye herkez yoğundu canım seni unuttuk sanma sakın nasıl unuturuz canım arkadaaşım . şu kavitasyon ücretine çok şaşırdım herşey dahil 39 tl mi yani nerdeymiş burası çok merak ettim ben araştırmadım ama incelten bişeyse ve yakınsa bende gideyim bari normalde fiyatı 1000 civarı iken nasıl o kadar indirim yapmışlar peki .
afiyet olsun canım ama baya hafif bir menü olmuş aç kalmayasın..
bağcılarda bir yer cicim. şu meşhur fırsat siteleri var ya onlardan birinden yakaladım. tek bir dezavantajı var en son seans saati 18. geçen seans 17 deydi.16.30 da ofisten çıktık. 18 de işim bitti. serbest çalıştığım için ben uydurabliryorum saatlerimi ama çalışanlar için uygun saatler değil bence.
he he bugün bayram.
ha ha adliye kapalı
av.taydin yatarrrr
ferihanım pınarım kusura bakma valla nipset gibi olmasın ama bu hafta canım çıkmıştı bu tatil 10 numara oldu bana.. gezmek tozmak sizin olsun arkadaşlar, ben yatmayı özledimmmm..
valla kızlar hasta da olsa evde anne başka bişeymiş.. sabah kahvaltı ettik bi güzel. çılgın gibi peynir yedim. özlemişimm peynirli çaylı kahvaltıyı..evlenince neetçem ben bilemedim yani.
bu sabah kahvaltımm
3-5 kibrit kutusu hellim peyniri
azcık dil peyniri
1 dilim ekmek
domates-biber kavurma
çayyyy
bu arada herkesin gençlik bayramı kutlu olsun
sabah 2 dilim keoek ekmeği
1 yumurta
az peynir
domates salatalık ve açık çayla
kahvaltımı yaptım
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor değişik bişi varmı takımda ne var ne yok :)) bu hafta hastanedeydim full..kızımı götürdüm gözlük kullanıyordu çok şükür gözlerde iyileşme varmış boy uzadıkça derecesi düşmüş gözlüğünün derecesini düşürdük yeni gözlük aldık ve bide geniz eti varmış haziranın ilk haftasına randevu aldık ameliyat olacak aslında basit bi ameliyat ama içim içimi yiyor acaba yaptırmasammı diyorum oy kıyamam kuzuma yaaa((( ama sağlığı için gerekli tabi mecburen olacak
hoşgeldin gülsümcüm kuzunun gözlük derecesinin düşmesine sevindim büyüdükçe geçecek inşallah tamamen , geçmiş olsun canım geniz eti basit bir ameliyat inşallah biran önce atlatır dünyalar güzeli kızın yaptırmasam deme şimdi olmasa ileride olması gerekecektir değilmi illaki doktoru olması gerekiyor dediyse yaptır merak etme çabuk atlatır inşallah . sen nasılsın kilo almadın değilmi gerçi koşturmaktan almamışsındır canım benim bizleri haberdar et sık sık gel takıma öpüyorum canım .
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor değişik bişi varmı takımda ne var ne yok :)) bu hafta hastanedeydim full..kızımı götürdüm gözlük kullanıyordu çok şükür gözlerde iyileşme varmış boy uzadıkça derecesi düşmüş gözlüğünün derecesini düşürdük yeni gözlük aldık ve bide geniz eti varmış haziranın ilk haftasına randevu aldık ameliyat olacak aslında basit bi ameliyat ama içim içimi yiyor acaba yaptırmasammı diyorum oy kıyamam kuzuma yaaa((( ama sağlığı için gerekli tabi mecburen olacak
iyiyiz valla nasıl olalım, boğuşup duruyoruz...
güle güle kullansın yeni gözlüğünü, geniz eti ameliyatı da biraz zahmetli olsa da riskli bir ameliyat değil. ben de 8 yaşındayken bademcik ameliyatı olmuştum. hala hatırlarım çektiğim zahmeti. gerçi bundan 20 yıl önceki teknikle şimdiki arasında çok fark var. yattığım yerden bi sürü şey istiyordum, ve herkes istediğim herşeyi alıp getiriyordu.ne üçkağıtçıymışım ha
yokluğumu kimse farketmemiş ben de aman giremedim, yazamadım, okuyamadım diye panikleyip duruyorumm
ben de burda okudum aldım bebe aspirini. yalnız bunu aç karna mı içiyoruz, kahvaltıdan sonra mı? onu yazmamışsınız. bu ara çok yoğunum ve beni ayakta dinç tutacak bir şeylere ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?