Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar herkesin 19 Mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım...

Gelmiş geçmiş olsun canım Allah tez zamanda sağlık versin
Bugün benimde misafirim gelicek fazla burda olamıcam elimden geldikçe uğrarım...

sanada iyi tatiller begümcüm bol bol dinlen öpüyorum .

afiyet olsun canım çok güzel yemişsin , ohhh piknik süper olur kaçırma çok fazla piknikteyim diye yada kaçırırsanda spor yap eritipte gel yediklerini

akşam yemeğine bayıldım salataya bayılırım .

çok sevindim canım ameliyatın başarılı geçmesine inşallah bir an önce ayaklanır çok geçmiş olsun

canım benim gözün aydın kavuşmuşsun anneciğine geçmiş olsun canım , anneciğine iyi bak . yediklerinde çok güzel saatler arada şaşıyor malesef o kadar öönemli değil .

takımcığım günaydın hepinize kimsecikler yok malum tatil günü hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım hep genç kalalım inşallah . Ben bugün çalışıyorum malesef bir çok özel kurum gibi benimde tatilim yok ama olsun napalım çalışmakta iyidir .

Sabah 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karıştırıp yedim . öğle yemeği için yine yanımda 3 kaşık yoğurt getirdim 2 salatalık getirdim onları karıştıracağım bugün yoğurt ağırlıklı beslenmek istedi canım birde yarın tartı günü diye biraz hafif yemek istedim . bakalım çok acıkıcakmıyım inşallah acıkmam . akşama henüz bilmiyorum .

taydincim çok uzundu en son mesajın alıntılayamadım . birkaç gündür takımda çok yoğunluk olmadı herkez yediğini yazdı çıktı malum tatil bugün diye herkez yoğundu canım seni unuttuk sanma sakın nasıl unuturuz canım arkadaaşım . şu kavitasyon ücretine çok şaşırdım herşey dahil 39 tl mi yani nerdeymiş burası çok merak ettim ben araştırmadım ama incelten bişeyse ve yakınsa bende gideyim bari normalde fiyatı 1000 civarı iken nasıl o kadar indirim yapmışlar peki .

kızlar selam herkese
şöyle bi geçmişe baktım
baya sakin geçmiş buralar
takımdaki paylaşımlara baktım
yasafat en son 15. de gelmiş
o izinliydi zaten bilgi vermişti sağolsun
ve sürekli uyarılarıma rağmen triendy de yok
attığım özel mesaja da cevap vermedi
takımda paylaşımda bulunmayanlara epey esnek davrandığımı düşünüyorum
defalarca 3. gün üst üste haber vermeden takıma gelmeyen diskalifiye olur dememize rağmen
bu uyarı havada kalmış görüyorum
bu sebeple yarın triendy nin listeye alınmamasını öneriyorum
diğer üyeler için de emsal olur

bu arada herkesin gençlik bayramı kutlu olsun
sabah 2 dilim keoek ekmeği
1 yumurta
az peynir
domates salatalık ve açık çayla
kahvaltımı yaptım

afiyet olsun canım ama baya hafif bir menü olmuş aç kalmayasın..

bağcılarda bir yer cicim. şu meşhur fırsat siteleri var ya onlardan birinden yakaladım. tek bir dezavantajı var en son seans saati 18. geçen seans 17 deydi.16.30 da ofisten çıktık. 18 de işim bitti. serbest çalıştığım için ben uydurabliryorum saatlerimi ama çalışanlar için uygun saatler değil bence.

he he bugün bayram.
ha ha adliye kapalı
av.taydin yatarrrr
ferihanım pınarım kusura bakma valla nipset gibi olmasın ama bu hafta canım çıkmıştı bu tatil 10 numara oldu bana.. gezmek tozmak sizin olsun arkadaşlar, ben yatmayı özledimmmm..

valla kızlar hasta da olsa evde anne başka bişeymiş.. sabah kahvaltı ettik bi güzel. çılgın gibi peynir yedim. özlemişimm peynirli çaylı kahvaltıyı..evlenince neetçem ben bilemedim yani.

bu sabah kahvaltımm

3-5 kibrit kutusu hellim peyniri
azcık dil peyniri
1 dilim ekmek
domates-biber kavurma
çayyyy

haklısın canım senin saatlerinde uyuyorsa çok güzel olmuş senin için benim daha incelmekten önce vermem gereken epey kilom var ondan sonra belki düşünülebilir incelmek teşekkür ederim canım

ohhhh afiyet olsun sefan olsun canım benim benim yerimede yat dinlen ne güzel resmi tatilden faydalanmak bu olsa gerek benim yok malesef olsun sağlık olsun ne yapalım . Anneciğinle ne güzel kahvaltı keyfi yapmışsın keyfini çıkar boşşşveeerrrr

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor değişik bişi varmı takımda ne var ne yok :)) bu hafta hastanedeydim full..kızımı götürdüm gözlük kullanıyordu çok şükür gözlerde iyileşme varmış boy uzadıkça derecesi düşmüş gözlüğünün derecesini düşürdük yeni gözlük aldık ve bide geniz eti varmış haziranın ilk haftasına randevu aldık ameliyat olacak aslında basit bi ameliyat ama içim içimi yiyor acaba yaptırmasammı diyorum oy kıyamam kuzuma yaaa ((( ama sağlığı için gerekli tabi mecburen olacak

hoşgeldin gülsümcüm kuzunun gözlük derecesinin düşmesine sevindim büyüdükçe geçecek inşallah tamamen , geçmiş olsun canım geniz eti basit bir ameliyat inşallah biran önce atlatır dünyalar güzeli kızın yaptırmasam deme şimdi olmasa ileride olması gerekecektir değilmi illaki doktoru olması gerekiyor dediyse yaptır merak etme çabuk atlatır inşallah . sen nasılsın kilo almadın değilmi gerçi koşturmaktan almamışsındır canım benim bizleri haberdar et sık sık gel takıma öpüyorum canım .

sağol canım haklısın mecbur aldıracaz yoksa başka problemler çıkmasına sebep oluyormuş geniz eti..yok kız koşturuyorum ama yiyorumda yaaa ders çalışırken ağzım boş kalmıyor hele bide benim gibi iştahlı kızım olunca her dakka bişey istiyor yok anne kısır yapalım yok anne mısır patlatalım :))) 2 kilo aldım sadece tam 60 kiloyum şimdi ama 2 kiloyuda bilerek aldım gibi bişeyy halimden memnunum yai :)

iyiyiz valla nasıl olalım, boğuşup duruyoruz...
güle güle kullansın yeni gözlüğünü, geniz eti ameliyatı da biraz zahmetli olsa da riskli bir ameliyat değil. ben de 8 yaşındayken bademcik ameliyatı olmuştum. hala hatırlarım çektiğim zahmeti. gerçi bundan 20 yıl önceki teknikle şimdiki arasında çok fark var. yattığım yerden bi sürü şey istiyordum, ve herkes istediğim herşeyi alıp getiriyordu. ne üçkağıtçıymışım ha

sağol taydincim :) valla benim kızda aynı hiç bana çekmemiş :)))) şimdiden diyoki anne hastaneye çabuk yatalım herkes bana hediye getirsin :))

slm kızlar babamlardayım 2 gndr ,yarn akşam da izmire gdyrm pazar gnü kpds sınavım var:S 2 gn giremem izin istiorum kaptanımmm
ama bildrm yaparm hatta şimdiden yapayım:
şu an ki kilom:61,3
verilen:400 gr
yüzde hesaplayamıycm şimdi k.bakma kaptanım olar mı,çıkmam lazım çnkü,hoşçakalın kendnze ii bakın,yarn gndz girerm bi aksilik çıkmazsa byyyyyyyyeeeee.
bu arada bgn evliik yıldönümümz ama kocam antalyada
bi hafta geckmeli kutlycz mecbur,çok keyfszm o yzden

İyi akşamlar kızlar bende bugün misafirim olduğu için giremedim fazla çokta yoruldum..
Menümü paylaşayım kaçarım...
Sabah:
Klasik ılık suyumla 2 kayısım
Kahvaltı:2 dilim k.ekmeği
1 dilim ezine
1 haş.yumrta
domates
salatalık
1 t.k bal

Öğle:6 kaşık patates salatası
1 dilim kepek ekmeği

Ara:1 kurabiye çikolatalı

Akşam:
150 gram kadar domatesli biberli tavuk yemeği
1 dilim k.ekmeği
az yoğurt

Gece :
2 kuru kayısı
1 slim çay

iyi akşamlar güzeller,

öğlen
çorba
2 kaşık fırında türlü (sonunda bitti)
2 kaşık sebzeli et sote

akşam
çorba
sebzeli tavuk haşlama
söğüş domates salata soğan

fazla da yemedim ama davul gibi oldu midem.. inşallah sabaha artı kg çıkmam..

akşamüstü kayınpederimi otogara götürdük, ordan da forum istanbulda bungi jumping varmış, oraya gittik.. allahım ya.. 100 tl ye 70 metreden at kendini.. dedim benim vücudumun adrenalin e ihtiyacı yok, ben almıyımm meraklısı varsa 23 mayısa kadar gidip atabilir kendünü

yokluğumu kimse farketmemiş ben de aman giremedim, yazamadım, okuyamadım diye panikleyip duruyorumm

valla zaten kimse girmediği için dikkat çekmemiştir devrem herkes girip sen girmesen farkedilirdi..

kaptan da yok diye herkes arazi

okuldan kaçan çocuklar gibi tabi ben rahat okulu bıraktım sanayideyim artık

bu hafta da gramı gramına aynıyım geçen haftaki bildirimimle.. ama hafta içinde 3,5 kilo alıp verdim nasıl yaptıysam

ben de burda okudum aldım bebe aspirini. yalnız bunu aç karna mı içiyoruz, kahvaltıdan sonra mı? onu yazmamışsınız. bu ara çok yoğunum ve beni ayakta dinç tutacak bir şeylere ihtiyacım var..

ben aç karnına içiyorum devrem.. ki ağrı kesicilere aç karnına hastanelik olacak kadar tepki verdiğimi daha öncede takıma yazıştım.. ama bunu içebiliyorum.. gramajı çok düşük.. 2x100 mg sadece ondan herhalde kötü etkilemiyo.. bu ay hastalığımda da ağrı kesici olarak büyük aspirin alıcam valla.. öteki ilaç beni mahvediyo

tabi kahvaltıdan sonra da içebilirsin ne de olsa erken kahvaltı yapıyorsun ama inan aç karnına da hijbijey olmuyo.. ama etkisi anbılivibıl yani

:122:

herhalde moralimi bundan daha kötü bi tablo bozamazdı

Bşlngç.- 22.03.2011- 110,3
1.hafta- 01.04.2011- 110,3
2.hafta- 08.04.2011- 110,3
3.hafta- 15.04.2011- 109,3
4.hafta- 22.04.2011- 111,6
5.hafta- 29.04.2011- 110,5
6.hafta- 06.05.2011- 110,9
7.hafta- 13.05.2011- 111,6
8.hafta- 20.05.2011- 111,6

109,3 de kilo verdiğim için değil tartım 2-3 hafta bozuk olduğu için aynı geçiyorduk kilomu ondan 1 kilo eksik yazdık. siteye üye olduğumda 22 martta yani 111,9 kiloydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…