- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.301
tatlım ama olabilir böyle durumlar.böyle hayal kırıklığı yaşayınca daha kötü ama .
Bak benimde bi arkadaşım senin gibi bebek istiyo,doktoru ona demişki kadınların tüm morali bağışıklı sistemi bozulunca tüm vucüt rahmin üstüne düşermiş.vücudun tüm sıkıntısını tüm yükünü orası çekermiş.eğer demiş sen ne kadar sıkıntı yaparsan kafana bişey takarsan tüm yük orda olur ve yumurta orda tutunamaz demiş.ona göre düşün bak ne kadar etkili moral
güzel mönü tatlım.bende ilk zamanlar içiyodum ılık suya bikaç damla limon sıkıp ama bıraktım sonra başlasam mı acaba yine.pek bi işe yaramıyomuş gibi geliyo bana?
Canım inan devamlı yaparsan çok işe yarıyor ben daha önce diyetisyene gittiğimde 2 ay düzenli hiç aksatmadan içmiştim bacaklarımdaki selülitlere bile faydası oldu..Tabi diyetle birlikte:)
günaydınnn tatlımmmm
afiyet olsun canım bu ılık su gerçekten işe yarıyor benim annemde ılık su içerek 8 ayda 40 kilo vermişti tabi + spor + diyetle birlikte keşke bende yapabilsem 2 yapıyorum 3 gün unutuyorum :44:
kız ceren ayrı kaldık bugün napıyon nasıl gidiyor?
sen evlen bi tanede ben takıcam
Ohhhh afiyet olsun ama yaramasınnnnn
bayılırım ayvalık tostuna hımmmmmmmm
bugün topik yine bomboş50:
Bugün topik yine bomboş50:
Bende camlarımı siliyorum kızlar perdelerimi yıkıyorum bugün..2 oda kaldı ama bayıldım valla havada sıcak karnım desen aç birde demirli benim evim cam silmekten daha büyük işkence olan o zaten siyah demir burmalı burmalı böööö yani... akşama görüşürüz artık...Herkese kolay gelsin
bende camlarımı siliyorum kızlar perdelerimi yıkıyorum bugün..2 oda kaldı ama bayıldım valla havada sıcak karnım desen aç birde demirli benim evim cam silmekten daha büyük işkence olan o zaten siyah demir burmalı burmalı böööö yani... Akşama görüşürüz artık...herkese kolay gelsin
öğle yemeğimi 4 kaşık bulgur pilavı ve ayran olarak yedim . Akşama bakıcam artık ne var bilmiyorum . Yürüyerek eve gitmeyi planlıyorum havalar 2 gündür yine soğuk esiyor bir türlü yaz gelemiyor nedense :44:
kolay gelsin canım çok zordur öyle demirleri silmek uğraşmak .
kolay gelsin tatlım.bursada hava acayip kötü oldu felaket yağmur yağıyor cam silenler yandı valla
afiyet olsun tatlım bulgur pilavı ayranla güzel olmuş.
Herkese iyi tatiller diliyorum bende.yarın yokum cumaya görüşmek üzere herkese bol sağlıklı öğünler diliyorummm
kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi
taydin feci bi durum ya hu bikerede ben şahit olmuştum hatta düğün salonunda sandalyeler havaalarda uçuyordu ciddi kavga vardı
hayırlısı olsun ya vardır herşeyde bi hayır
taydin arkadaşım allah hayırlısını versin. zaten gelin bence şükretsin. öyle bi kaynana ile zaten az bi zaman geçince boşanırdı. zararın neresinden dönülürse kardır.herhalde düğün kızın memleketinde oldu diye kaynana arızalık yapmış
canım benim yediklerin harika ve kavitasyona da başlamışsın hayırlı olsun faydasını görürsün inşallah en kısa sürede . Anlattığın durum çok feci ama herşeyde bir hayır vardır muhakkak düğünde böyle şeyler yapan insanlar tüm hayatı boyunca o kızcağıza neler etmezdi Allah vermesin zor bir durum hem gelin için zor hem ailesi için hayal kırıklığımı yoksa rezil oldum düşüncesimi hepsi yiyip bitirir . Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Bize ve tüm evleneceklere kıymet değer bilen eşler ve aileler versin inşallah .
anammmm vukuat olmuş desene.allah sabır versin kızada ailesinede.dediğin çok doğru tatlım.gelin ata binmiş ya nasip demiş işte bak vardır herşeyde bi hayır
ayyyy cok merak ediyorummm incelcenmi diyee kızzzzzz bende alırım wllaaaaa
adet günüm yaklaşıyorr
burnuma şerbetli tatlı kokuları geliyor
çikolata istiyorumm
çikolatalı pastalar istiyorum baklavalar istiyorummm
ciddi diyon de mi
alayım bari bebe asprini
açılamıyorum bi türlü
valla resmin bi çıktısını al.bunu istiyorum gardaş de en iyi öyle anlatırsın
benim kuaförüm size uzak kaçar bahçelievler soğanlıda.tarif etsem edemem yani.mahalle kuaförü derlerya öyle biyer ama adam aşmış. gop ta kuaför çoktur ya saçını boyatmaya oralara gidenler vardı annemin arkadaşlarından.ama kuaför adı falan bilmiyorum hiç.bide bi kuaförüm daha var o da iyidir ama pahalıdır biraz.oda bahçelievler metrobüsün çıkışında tükkanı.
düğün yapıp dirseğime kadar burma burma bilezik toplayasım var
kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?