Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata ve yeşil soğan yedim 1 tane oh sefam olsun:82:

Selam kızlar:)

afiyet olsun canım bu ılık su gerçekten işe yarıyor benim annemde ılık su içerek 8 ayda 40 kilo vermişti tabi + spor + diyetle birlikte keşke bende yapabilsem 2 yapıyorum 3 gün unutuyorum :44:

Doğrudur canım inanırım diyet spor devamlılık çok önemli..Annenide tebrik ederim bu arada çok büyük başarı...

Bugünki menüm:
Sabah:1 bardak limonlu ılık su
2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 dilim k.ekmeği
2 dilim beyaz peynir
domates salatalık
1 t.k böğürtlen reçeli

Öğle:
3 köfte
1 dilim k.ekmeği
domates söğüş
3 kaşık yoğurt

Yedim...Akşam salatayla devam edicem sanırım..Çünkü dikkat ettim akşam et yersem kilo veremiyorum.Salata ve sebze akşam yemeklerinde daha hafif oluyor..

Evet yarın tatil dimi
oleyyyyy
yarın sabaha misafirlerm varrr benim kahvaltıya
bu arada yarın aranızda olamıcam şimdiden söyliyim burdan

Bende camlarımı siliyorum kızlar perdelerimi yıkıyorum bugün..2 oda kaldı ama bayıldım valla havada sıcak karnım desen aç birde demirli benim evim cam silmekten daha büyük işkence olan o zaten siyah demir burmalı burmalı böööö yani... akşama görüşürüz artık...Herkese kolay gelsin

kolay gelsin canım çok zordur öyle demirleri silmek uğraşmak .

öğle yemeğimi 4 kaşık bulgur pilavı ve ayran olarak yedim . akşama bakıcam artık ne var bilmiyorum . yürüyerek eve gitmeyi planlıyorum havalar 2 gündür yine soğuk esiyor bir türlü yaz gelemiyor nedense :44:

kolay gelsin tatlım.bursada hava acayip kötü oldu felaket yağmur yağıyor cam silenler yandı valla

afiyet olsun tatlım bulgur pilavı ayranla güzel olmuş.

Herkese iyi tatiller diliyorum bende.yarın yokum cumaya görüşmek üzere herkese bol sağlıklı öğünler diliyorummm

kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm
akşam 3 kaşık kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
bolca salata
maden suyu

bu arada yarın tatil malum pikniğe gidicez tabi hava iyi olursa
giremem büyük ihtimalle ama akşam dönünce yazarım öperim hepinizi
iyi tatillerrrrrrrrr

kolay gelsin canım çok zordur öyle demirleri silmek uğraşmak .

Sağolun canlarım ..
Sorma Begümcüm ya bende sabah günlük güneşlik diye sildim camları hava burdada bozdu kesin yağcak yağmur offf offf bende şans olsa zaten...
Camlarım bitti perdelerinde çoğu bitti 2 3 tane kalın perdem kaldı onlarıda astımmı tamam...
Yemeğimi yedim 5 dakika uğrayım hemde dinleneyim dedim..
Akşam yemeğim:
Peynirli salata
1 dilim kepek ekmeği

Gecede 1 elma ile slim çayımı içerim bugünde bu kadar...
Sonra yine görüşürüz Muhteşem yüzyıl başlamadan işlerimi bitirmem lazım yarın misafirim var..
Öpüyorum hepinizi

kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi

selam kızlarrrr,,

iki gündür hiç mesaj yazamadım ama hiiç fırsatım olmadı. iki gündür işlerim çok yoğun ve bilgisayarımı dahi açamadım. ya dışardaydım ya da ofise gelen giden oldu. allahtan yarın tatil. bu akşam bürodan kaçarcasına çıktık vallahi.. ki tam çıktık, biri aradı, şimmdii çıktık dedik

iki gün yediklerimi yazayım da geçmişi okuyayım.

salı

sabah
nesfit

öğlen
bir porsiyon adana
(öğlen dediğim öğleden sonra 16.30 a kadar aç kaldım koşturmaktan. ofise gittiğimde yemek söylenmişti. o açlığın üstüne mecburen geleni yemek zorunda kaldım.)

akşam
ızgara balık
salata
1 bardak kola
(akşam dediğim de gece 11 di maalesef.)

çarşamba

sabah kahvaltı edemedim

öğlen
çorba
nohut
iki kaşık pilav
salata

akşam
çorba
sebzeli et sote

aslında çok aykırı bir şeyler yememişim ama çok düzensiz saçma sapan saatlerde yedim.

şükür bugün annem geldi. o da hasta, bademcikleri şiş hala. ama yine de evde anne olması başka bişi. eve ses geldi. zaten eve girince ilk tepkisi evi yurt gibi kullanmışsınız oldu

şimmdi koşa koşa geçmişe gidiyorummmm..

yokluğumu kimse farketmemiş ben de aman giremedim, yazamadım, okuyamadım diye panikleyip duruyorumm

taydin feci bi durum ya hu bikerede ben şahit olmuştum hatta düğün salonunda sandalyeler havaalarda uçuyordu ciddi kavga vardı
hayırlısı olsun ya vardır herşeyde bi hayır

anammmm vukuat olmuş desene.allah sabır versin kızada ailesinede.dediğin çok doğru tatlım.gelin ata binmiş ya nasip demiş işte bak vardır herşeyde bi hayır

valla kızlar annem geldi, yaşanılanları anlattı. açıkçası bir tek kızın ve ailenin düştüğü duruma üzüldüm ve dilerim ki bir an önce atlatırlar. bu şartlar altında evliliğin gerçekleşmediğine sevindim bile. iyi ki nikah kıymakta acele etmemişler, bir de boşanmak zorunda kalacaklardı. allah herkesten uzak etsin böylelerini...

ayyyy cok merak ediyorummm incelcenmi diyee kızzzzzz bende alırım wllaaaaa

bugün ölçtüm kendimi, sanki biraz incelme var gibi ama, sabah ölçüp yazayım bi kenara unuturum sonra, bir de ikinci seanstan sonra ölçerim. öyle yazarım size de. bana kuzenim söyledi, bir arkadaşı almış fırsatlardan yaptırmış, baya bir fark olmuş. sen de kilo veriyorsun, al da sarkma olmasın dedi. 10 seans kavitasyon + 10 seans pasif jimnastik = 39 TL. ye aldım. açıkçası mekandakiler öle hoşgeldiniz beş gittiniz vs vs çok ilgili değiller. ucuz müşteri olduğum için herhalde ama sonuçta bana ilgilerinden çok yaptıkları işlemin sonucu ilgilendiriyor beni. temiz bir yer ayrıca..benim için önemli olan bunlar. 10 seans bittikten sonra, nerde fırsat var oraya giderim. ama anlamadığım bir şey var. benim aldığım paket 1100 tl den inmişti. 40 tl kurtarıyorsa neden 1100 tl istiyorlar, ya da kimler gidip 1100 tl veriyor bunlara, düşün düşün çözemedimm

adet günüm yaklaşıyorr
burnuma şerbetli tatlı kokuları geliyor
çikolata istiyorumm
çikolatalı pastalar istiyorum baklavalar istiyorummm

yok yok yok öle bişi, şerbetli tatlı kokusu, alla alla nası kokuyo ki..

ciddi diyon de mi
alayım bari bebe asprini
açılamıyorum bi türlü

ben de burda okudum aldım bebe aspirini. yalnız bunu aç karna mı içiyoruz, kahvaltıdan sonra mı? onu yazmamışsınız. bu ara çok yoğunum ve beni ayakta dinç tutacak bir şeylere ihtiyacım var..

canım soğanlının neresinde, hangi kuaför. ben de soğanlıdayım. burda gittiğim bi yer var bir de yayladaki nexus. kampanya zamanları nexus çok uygun oluyor. şimdi de başlamış, her yıl yaz sonuna kadar devam ediyor. fön 5 tl, kaş-bıyık 5 tl.......

düğün yapıp dirseğime kadar burma burma bilezik toplayasım var

hayırdır hatuncuğum, altınları alıp kaçacaksın herhalde..

geçmiş olsun başkanımm..en kısa zamanda o sıkıntıları da ortadan kalkar inşallah. ama burun ameliyatı da zor oluyor ya. geçen yıl kayınpederim burun tıkanıklığı oluyor diye muayeneye gitmişti. ameliyat rahatlatır deyince hemen karar verdi. deli cesareti derler ya öle bişi. aaa geldik, ameliyat dedi dr. aman sigortam da karşılıyomuş vsvs girdi oldu ameliyatı. aman ondan sonra günlerce inleye inleye yedi kayınvalidemin başını eeee dedim kim dedi sana git anında kestir kendini diye.. 60 küsur yaşında adamsın kolay mı sandın, hıh çek şimdi.. gülmek istedi ama gülemediydi garibimm dili durmayan bu deli gelinle başa çıkçak dermanı da yoktu tabii

şükürler olsun ki geçmişe cevaplarım bitti.. atladığım varsa kusuruma bakmayın.. şimdi gönül rahatlığıyla gidip uyuyabilirimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…