- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.221
Buna da maşallah 6. Takım aşağı 6. Takım yukarıC Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorumyarışmada iyice figüran olduk hahahhaa
Tebrikler kızlar
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
1. Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM
2. birbeste==> %2.712==>6.TAKIM
3. aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Aynen geçen hafta 0.8 le neredeyse sonuncu olacaktıkAa 0,5 le ucunculuk supermisDemekki baya kotuydu bu hafta diger takimlar.
Ben haftaya mezun olacağım canım inşallah yolun sonuna geldimMaşallah maşallah kimlerle yarışıyoruz ya rabbimmm
Çok teşekkür ederim canımMasallah canim cok guzel gorunuyorsun
Sonunculuğuda almışlar bu sefer sağolsunlarBuna da maşallah 6. Takım aşağı 6. Takım yukarı
Resmen elimiz sıcak sudan soğuk suya değmiyorSonunculuğuda almışlar bu sefer sağolsunlar
Mezun ol ama gitmeeee, önümüzde biblo gibi dur ve bize ilham verBen haftaya mezun olacağım canım inşallah yolun sonuna geldim
Çok teşekkür ederim canım
Oyy kuzum çok sevindim yaaGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom @_Reyyan
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
belmayne Tempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Bu 6. Takim ne yiyor ne iciyor anlamadim. Tam nazi kampi zorla zayiflatiyorlar galibaC Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorumyarışmada iyice figüran olduk hahahhaa
Tebrikler kızlar
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
Hoş geldin umarım kısa sürede hedefine ulaşırsınBen her yıl kısalıyorum ya 166 idim yıllar önce artık 163 çıkıyor
Çocukta kimseye vermem rekorumu
Allah bağışlasın canım ne güzel aynı yaşlarda çocuklar olması destek oluruz birbirimize
Ama ben seni neden bekar sanıyordum acabaaklımda öyle kalmış nedense
Kaptanım kaç gr artıyla sonuncu olduSonunculuğuda almışlar bu sefer sağolsunlar
Yaşla birlikte kemiklerimiz mi eriyor kızlarHoş geldin umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın
Benim boyda çekmiş
Bende 1,63 tüm
En son ölçümlerde 1,61 çıkmıştım
Pantolon paçalarım bile fark ediyor
Çok iyi ortim maşallahbugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 yumurtalı zeytinyağlı dereotlu maydanozlu taze naneli omlet, baharatlı yeşil zeytin,beyaz peynir,salatalık,1/2 portakal,Herby yılbaşı çayı
ara türk kahvesi, Bim Buono şekersiz sütlü çikolata 20 gr (tadının hiç farkı yok normalinden)
akşam hindi göğüs konserve 160 gr, iceberg
ara kuru naneli limonlu yeşil çay
3 lt su
6000 adım,2 mil leslie
@_ReyyanCherry Mom yarimuhendis
Yok kız gitmem burda alt listeden devamMezun ol ama gitmeeee, önümüzde biblo gibi dur ve bize ilham ver
Hahahaha ortim ya50li kilolarda olanları nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olanlar listesine alıp koruyalım kollayalım kaptancımCherry Mom
800 gram yaa o da çok değilKaptanım kaç gr artıyla sonuncu olduiçimde yaradır da biraz
+800leKaptanım kaç gr artıyla sonuncu olduiçimde yaradır da biraz
ve düz göbüşlüleriÇok iyi ortim maşallah
Yok kız gitmem burda alt listeden devam
Hahahaha ortim ya
Canım Allah kolaylık versin. Tez zamanda şifasına kavuşsun inşallahSen de tatliştiin painimmhiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim
Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak
Bir fıstık gördüm sanki. Jennifer Lopez maşallahBenim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim☺☺
Valla şok oldum.C Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorumyarışmada iyice figüran olduk hahahhaa
Tebrikler kızlar
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
Çok sağol canım Allah razı olsunCherry Mom geçmiş olsun eşine sana da kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?