Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İsminin hakkını veriyorsun dostumbundan sonra galiba benim de aklıma gelecek

Bugun kotu oldum. Bas agrisi mide agri bulanti. Sabahtan beri sadece ekmek ve biraz zeytin yiyebildim baska sey gozum kesmedi.

Hayırlı olsuunn İnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun
Cok sagol canim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hersey hayirlisiyla
Oh çok şükür canım benim senin adına inanılmaz sevindim hemen gitmiyorsun değil mi?
Allah razi olsun canim az daha var kuzum bakalim oldu ya gerisi cok da muhim değil
Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu gozun aydin cok sevindim.
Cok sagol canim benim Allah razi olsun
Askkusum inanamadim hâlâ soktayim dua eden herkesten Allah razi olsun Allah da herkesin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
Çok şükür canım Allah gönlüne göre verdi
Ailenin yakın huzurla çalışılırsın bundan sonra inşallah
Ah kaptanim kaptanim Allah razı olsun canim benim cok şükür elhamdülillah amin insallah canim sevdiklerime yakin olacagim artik cok şükür bin şükür
Namaria Namaria tekrardan hoş geldin. Gelirken hoşluklar da getirmişsin Almıla ablacım ya çok sevindim hadi gözün aydın olsun
Zeynebim canim cok tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun insallah hepimizin güzel haberlerini aliriz
Canimm canimm belmaynem o kadar sikintidaydim ki olumsuz geridonusler aldik falan hic beklemiyordum kuzum aynen Rabbime hamdolsun darliktan sonra ferahlik oluyor hatayi bosver canim ilk hedefimiz Adana sonra Tibel Polonya belarus ruzgar nere biz ora
Canim tam belli degil ilisik kesme iki hafta icinde olcak esya toplicaz insallah ev tutucaz Adana'dan nakliye tasinma vs 15 gun muhleti var. Takribi 1-2 ayi bulir canim süreç
Yaa çok sevindim,hayırlı olsun Rabbim karşına hep güzel insanlar çıkarsın
Allah razi olsun canim amin amin cumlemizin insallah
Çok sevindim canım senin adıma gözün aydın
Cok sagol canim benim Allah razi olsun

Hoş geldin umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın
Benim boyda çekmiş
Bende 1,63 tüm
En son ölçümlerde 1,61 çıkmıştım
Pantolon paçalarım bile fark ediyor
Hoşbuldum
Dimi kısalıyor insan zamanla. Böyle kalalım inşallah yaa
Yaşla birlikte kemiklerimiz mi eriyor kızlar Anka bunun bi limiti vardır inşallah 1.50 ye gitmeyiz
İnşallah vardır canım aman 150 istemem yaa o zaman 40-45 kilo olmak zorunda kalırız bi de

Ortaklik sonuclarini aciklicam daha erken yapicaktim ama hayirli haberden dolayi vakit olmadi
Cherry Mom kaptanim cok geçmiş olsun yeni okudum Allah sifa versin esine
Anka hosgeldin canim ben Almıla bu hafta giremedim normalde aktiftim ideal kilolarimiza saglicakla erisiriz inşallah
Monica_ canim bu hafta sıkıntılı idi benim icin biliyorsun hic giremedim ama harika kilo vermissin canim masallah tebrik ederim
Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah

Anka Anka hosgeldin canim ben Almıla bu hafta giremedim normalde aktiftim ideal kilolarimiza saglicakla erisiriz inşallah
Hoşbuldummm teşekkür ederimben de sizi tebrik ederim ne güzel sıkıntıların üzerine rabbim kapı açmış. Bundan sonraki hayatın sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah rabbim

Aminn cumlemiz için inşallah Rabbim dunyada ahirette hepimize afiyet versin

Canım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cossları ballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?

Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.

Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah
Tamam canım sen nasıl istersen
Mezuniyetin bile ne güzel zamana denk geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…