- 31 Temmuz 2020
- 20.373
- 60.240
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.261
kutlu olsun ortim selamlarOrtim pasta hem çok müthiş değildi hem de benim yaş pastayla pek aram yokturbu arada en yakın arkadaşlarımdan birisinin doğum günüydü
Yani ortim en sevdiğim şeyler arasında ilk 3e girer ama şu anda sorsan ilk 3 ne diye sayamam sanakutlu olsun ortim selamlar
sen trabzon pidesi mi seviosun en çok
İsminin hakkını veriyorsun dostumafiyet olsun cnmkimin doğumgünü
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha
Bugun kotu oldum. Bas agrisi mide agri bulanti. Sabahtan beri sadece ekmek ve biraz zeytin yiyebildim baska sey gozum kesmedi.Bi -300 de burda tebrikler canım
Anam sen + daymışsın
Devamlı tartılmayın diye boşa demiyorlar:)) tebrikler canım
-300 ün dışına çıkan biri olamaz
Tebrikler canım
Maşallah yaaa nurcum harikasınnnnn
-300 kardeşliği devamtebrikler canım
Tebrikler canım :))
Aynen canım neredeyse hiç gözükmedin
Ortağınla tam uyum halitebrikler canım
Sende mi brütüstebriklerr canım not çok şık ve hayret doğru
Pastayı görme bile kızımın kalan cidden 2 3 çatal 1 dilimin çeyreğini yedmOrtim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş
Cok sagol canim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hersey hayirlisiylaHayırlı olsuunnİnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun
Allah razi olsun canim az daha var kuzum bakalim oldu ya gerisi cok da muhim değilOh çok şükür canım benimsenin adına inanılmaz sevindim hemen gitmiyorsun değil mi?
Cok sagol canim benim Allah razi olsunYaaa canimm nasil guzel bir haber bugozun aydin cok sevindim.
Askkusum inanamadim hâlâ soktayim dua eden herkesten Allah razi olsun Allah da herkesin gönlüne göre hayirlisini versin herseyinYaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz
Amiiin amin kuzum senin hayatına dabolluk bereket mutluluk versiiin
Ah kaptanim kaptanimÇok şükür canım Allah gönlüne göre verdi
Ailenin yakın huzurla çalışılırsın bundan sonra inşallah
Zeynebim canim cok tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun insallah hepimizin güzel haberlerini aliriz
Canimm canimm belmaynemOyy kuzum çok sevindim yaa
Baya bir geç olur diyordun. Gerçekten sürpriz olmuş. Her darlığı sonu ferahlık şükür
Hatay da buşuşamayacağız yaniOlsun daha Tibet var Polonya var
Nasipse ne zaman başlayacaksın orada göreve canım
Allah razi olsun canim amin amin cumlemizin insallahYaa çok sevindim,hayırlı olsun Rabbim karşına hep güzel insanlar çıkarsın
Cok sagol canim benim Allah razi olsunÇok sevindim canım senin adıma gözün aydın
Tabi ki canim kahvemizi icecez beraber
HoşbuldumHoş geldin umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın
Benim boyda çekmiş
Bende 1,63 tüm
En son ölçümlerde 1,61 çıkmıştım
Pantolon paçalarım bile fark ediyor
İnşallah vardır canım aman 150 istemem yaa o zaman 40-45 kilo olmak zorunda kalırız bi de
İnşallah canımOlur canim, neden olmasin
Hoşbuldummm teşekkür ederim
Aminn cumlemiz için inşallahHoşbuldummm teşekkür ederimben de sizi tebrik ederim ne güzel sıkıntıların üzerine rabbim kapı açmış. Bundan sonraki hayatın sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah rabbim
Sağol canım daha iyice gibi inşallah böylece atlatır bakalım
Ayy gençken bile tontiş olduk yaşlıyken hiç sansımız yokİnşallah vardır canım aman 150 istemem yaa o zaman 40-45 kilo olmak zorunda kalırız bi de
Migren olmuş resmen mide bulantısıyla eş zamanlı oluncaBugun kotu oldum. Bas agrisi mide agri bulanti. Sabahtan beri sadece ekmek ve biraz zeytin yiyebildim baska sey gozum kesmedi.
Tamam canım sen nasıl istersenCherry Mom Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?