Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu gozun aydin cok sevindim.
Tamamdır balımbugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem
Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum ben

Sen de tatliştiin painimm hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin

Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak

Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz
Amiiin amin kuzum senin hayatına da bolluk bereket mutluluk versiiin
Canim o kadar guldum ki reklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik
Hahaha ye tabii kiii kuzuumm
Tamamdır balımbugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem
canım tiryakilik gibi bişey ya profesyonel yardım almak lazım bırakmak için

Çok şükür canım Allah gönlüne göre verdi
Ailenin yakın huzurla çalışılırsın bundan sonra inşallah

Ay canım benim yaaa çok üzüldüm insan başkalarına yansıtamadığı bu patlamayı çocuğuna yansıtıyor bazen işte ,spor yapacak vaktin oluyor mu biraz stresini atsan canım?
Kayınvaliden sorunluydu bi de değil mi, yine canını mı sıktı?
Allah acil şifa versin kuzum böbrekle mi ilgili? beslenme,sigara vs o kadar etkili ki böbrekte cnm sen destek ol ona,içine de biraz rahatlamış olur nefroloji özel bi diyet vermiştir potasyum,sodyum herşey önemli kuzum o kadar fark eder ki dikkat etse ah

Yaaa o kadar etkili demek ki plank cnm
Hani hep şöyle bi algı var ya en az 40-45 dk bayağı terleyerek yapmak lazım diye sporu
Hımm ben de kaydettim valla sağol kuşum paylaştığın için
Inan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle

C Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorum yarışmada iyice figüran olduk hahahhaa

Tebrikler kızlar

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759

3. (5.TAKIM) ==> %0,586

BİREYSEL DERECELER

1. Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM

2. birbeste==> %2.712
==>6.TAKIM

3. aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM

Aa 0,5 le ucunculuk supermis Demekki baya kotuydu bu hafta diger takimlar.

Inan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle
Kesinlikle çok etkili çok hızlı incelme sağlıyor insan. Benim de sıfır göbek olur inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…