- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.201
Tamamdır balım
Yazdım canımAnka menü sayfamız canım yarından itibaren başla istersen :) istersende bugün :) linkin sayfamızın üst kısmında da etiketli kısa yolu var
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Hoş buldum
Yaaa canimm nasil guzel bir haber buGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom @_Reyyan
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
@belmayneTempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum benTamamdır balımbugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem
UResim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanimCherry Mom
Canım benim ya bir türlü birbirimizi yakalayamadık ben hep çok geç girdim. Son 1-2 günde hiç giremedim. Belki karşılıklı iletişim halinde olan bir orti olsaydı sen 1 kg bile eksi ile gelebilirdin çünkü güzel motive oluyorsun.
Benim için çok sıkıntılı bir haftaydı ve daha da sıkıntılısı geliyor önümüzdeki hafta.
Ailevi sorunlar patlak verdi bir yandan , diğer yandan çocuk okula gitmek istemiyor, kolundan sürüyerek götürüyoz sonra da okuldan öğretmen arıyor mutsuz , hasta mı falan filan. Göndermemeye de izin yok.
Napalım Allah çok daha büyük dertler vermesin ama olanı da yetiyor zaten şimdilik.
Canım çooook tatliş bir ortiyle süper verimli bir hafta geçirirsin inşallah.
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmişTebrik ederim canım
Tebrik edrim kuzum
Bu sıkıntıların içinde güzel eksi
Kuzum tebrik ederim
Bizimle ya da bizsiz yola çok güzel devam ediyorsun. 70 ler kapıdaMotivasyona ihtiyacın olduğunda biz buradayız unutma Almılam
Tabiiki kuzum umut olmaz mı
Ben hep umutla veriyorum gramcıkları
Merhabalar. Hoş geldin
Canım Allah kolaylık versin. Okula alıştırma işleri zor valla. Geçen yıl ben de çok yorulmuştum
Diğer sıkıntıların da hemencecik hafiflesin inşallah. Allah gönül ferahlığı versin
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacakAnka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar
canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorumbaban nasıl oldu kuzum?
Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa
canım tebrikler tekrarbu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden
canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli80 kalori yazmana bile gerek yook na işte burda dersin soran olursa
canım tebriklervegan mı devam edeceksin?
tebrikler cnm
Tebrikler kuzum
Tebrikler cnmhaftaya ne yapmayı planlıyorsun?
Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin
olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir
Oooo valla hem de bu kiloda tebriklerhiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela
canım harika süper ötesi muhteşemmmbak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin
Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyyvalla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım
kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam
aynen yaaaa
oooooo maşallah maşallah cnm
canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum
Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annnGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom @_Reyyan
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
@belmayneTempus Hedef60kgolmak Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
HahahaCanim o kadar guldum kireklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik
canım tiryakilik gibi bişey ya profesyonel yardım almak lazım bırakmak içinTamamdır balımbugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem
Çok şükür canım Allah gönlüne göre verdiGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom @_Reyyan
Ay canım benim yaaa çok üzüldüm insan başkalarına yansıtamadığı bu patlamayı çocuğuna yansıtıyor bazen işte ,spor yapacak vaktin oluyor mu biraz stresini atsan canım?Sen de tatliştiin painimmhiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim
Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak
Inan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekleYaaa o kadar etkili demek ki plank cnm
Hani hep şöyle bi algı var ya en az 40-45 dk bayağı terleyerek yapmak lazım diye sporu
Hımm ben de kaydettim vallasağol kuşum paylaştığın için
Manken gibisin canımBenim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim☺☺
Teşekkür ederim kaptanımManken gibisin canımmaşallah
tamam kaydettim mesajıInan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle
Aa 0,5 le ucunculuk supermisC Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorumyarışmada iyice figüran olduk hahahhaa
Tebrikler kızlar
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
1. Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM
2. birbeste==> %2.712==>6.TAKIM
3. aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Maşallah maşallah kimlerle yarışıyoruz ya rabbimmmBenim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim☺☺
Masallah canim cok guzel gorunuyorsunBenim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim☺☺
Kesinlikle çok etkili çok hızlı incelme sağlıyor insan. Benim de sıfır göbek olur inşallah yaaInan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?