- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.241
Ortim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuşSabah 11.30
2 dilim küçük ince börek
Çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta
Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek
Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz
Cherry Mom muhursuzpusula
Mehfam
Bizde mi yapsak acaba ahahahahaBu 6. Takim ne yiyor ne iciyor anlamadim. Tam nazi kampi zorla zayiflatiyorlar galiba
Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlereve düz göbüşlüleri
DeryaOnDiet kuzum ben de göbüşü açıp gezmek hava atmak istiyorum bu yaz piercing de istiyorum göbüşüme biliyor musunuzz donut şeklinde var mıdır kii
Sağol canımCherry Mom kaptancım geçmiş olsun eşine 1 dilim pasta yedir hiçbirşeyi kalmaz
erkekler daha nazlı oluyor di mi bi de hastalanınca :)
Teşekkür ederim☺Canım Allah kolaylık versin. Tez zamanda şifasına kavuşsun inşallah
Psikiyatrdan fayda gördünüz mü canım. Çok sabır gerektiren süreçler.
Bir fıstık gördüm sanki. Jennifer Lopez maşallah
Valla şok oldum.
Ortalamamızı düşük görünce üzülmüştüm. Bu teselli oldu
Sağol ReyyanımCherry Mom geçmiş olsun canım.
Olur canim, neden olmasinKesinlikle çok etkili çok hızlı incelme sağlıyor insan. Benim de sıfır göbek olur inşallah yaa
Hahahaha özellikle ince dilim yazmış ne istiyorsun kızdanOrtim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş
Bizde mi yapsak acaba ahahahaha
Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlere
ve düz göbüşlüleri
DeryaOnDiet kuzum ben de göbüşü açıp gezmek hava atmak istiyorum bu yaz piercing de istiyorum göbüşüme biliyor musunuzz donut şeklinde var mıdır kii
karın da güzel olucak tabii
Yalniz Piercing degil de komple karin dovmelerine bayiiliyorum.
Gecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendim12.02.2021
Sabah - 10:00
Peynirli omlet böreği (Tavanın 1/4ü)
1 kk peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu
Ara - 12:00
1 sade türk kahvesi
Akşam - 17:30
Tava hamsi (büyük tavanın 1/4ü, yağsız tavada)
Salata
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spor yapamadım aşırı belim ağrıyo
Cherry Mom Mehfam @L O L
Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 yumurtalı zeytinyağlı dereotlu maydanozlu taze naneli omlet, baharatlı yeşil zeytin,beyaz peynir,salatalık,1/2 portakal,Herby yılbaşı çayı
ara türk kahvesi, Bim Buono şekersiz sütlü çikolata 20 gr (tadının hiç farkı yok normalinden)
akşam hindi göğüs konserve 160 gr, iceberg
ara kuru naneli limonlu yeşil çay
3 lt su
6000 adım,2 mil leslie
Mehfam Cherry Mom yarimuhendis
Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galibaSabah 11.30
2 dilim küçük ince börek
Çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta
Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek
Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz
Cherry Mom muhursuzpusula
Mehfam
Aynen oylekarın da güzel olucak tabii
Yaa çok sevindimGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom Mehfam
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
@belmayne @TempusHedef60kgolmak @Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Ben deYaaa canimm nasil guzel bir haber bugozun aydin cok sevindim.
Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum ben
Geçmiş olsun canım,rabbim sağlığına kavuştursun tez zamandaSen de tatliştiin painimmhiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim
Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak
Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz
Amiiin amin kuzum senin hayatına dabolluk bereket mutluluk versiiin
Hahahaye tabii kiii kuzuumm
canım tiryakilik gibi bişey ya profesyonel yardım almak lazım bırakmak için
canım bizde de annem kurutuyor kavanoz kavanoz , yarısı ince parçalanmış çorbaya cacığa vsGecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendimafiyet olsun.
Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .
Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galiba
VuhuuuuuBenim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim☺☺
Ohh mis gibi kokuyordur seninki dogalcanım bizde de annem kurutuyor kavanoz kavanoz , yarısı ince parçalanmış çorbaya cacığa vs
2 kavanoz da yaprak halinde kurutulmuş var, büyük cam borosilikat bardağa önce 3-4 yaprak koyuyorum,su ekleyip içine yeşil çayı atıp demliyorum canım kolay tüketiliyor böyle
Çok sevindim canım senin adıma gözün aydınGeldim canlar çok şükür ancaCherry Mom Mehfam
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin
@belmayne @TempusHedef60kgolmak @Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim
Geçmiş olsun canımSen de tatliştiin painimmhiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim
Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak
Yanlış bilmiyorsam 25 yaşından sonra her 5 yılda 1 cm kısalıyor insan . Yani hücreleri yaşlandığı için küçülüyorlarmış
Hahaha teşekkür ederimVuhuuuuuFiziğine ve kazagina şuracıkta bayilabilir miyim boyun kaçtı canım?
afiyet olsun cnm12 şubat cuma
Doğum günğ menüsü olacak biraz
8.30
Milföylü tatlı 1 tane
12.30
1 tane poğaça, 5yk mantı, 3yk fırında patates, 2 çatal pasta, 3 tane incecik kurabiye
Arada birkaç üçgen cips ve patlamış mısır atmış olabilirim ağzıma
Su : 2lt
Spor : 45 dk kardiyo = 225p (cezamı kestim kaptım)
Hedef60kgolmak Cherry Mom Mehfam
Ortim pasta hem çok müthiş değildi hem de benim yaş pastayla pek aram yokturafiyet olsun cnmkimin doğumgünü
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?