Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş
Bu 6. Takim ne yiyor ne iciyor anlamadim. Tam nazi kampi zorla zayiflatiyorlar galiba
Bizde mi yapsak acaba ahahahaha
ve düz göbüşlüleri
DeryaOnDiet kuzum ben de göbüşü açıp gezmek hava atmak istiyorum bu yaz piercing de istiyorum göbüşüme biliyor musunuzz donut şeklinde var mıdır kii
Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlere

Teşekkür ederim☺

Ortim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş

Bizde mi yapsak acaba ahahahaha

Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlere
Hahahaha özellikle ince dilim yazmış ne istiyorsun kızdan
ayyy ayynennn sen neli taktırcan

Gecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendim afiyet olsun.

Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .
Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galiba

Yaa çok sevindim,hayırlı olsun Rabbim karşına hep güzel insanlar çıkarsın
Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu gozun aydin cok sevindim.

Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum ben
Ben deboşluğuma geliyordu az daha birinde oğluma laf yetiştirirken baktım tartilacaktimtartım giyinme odamda,demek ki her üst defistirdigimde tartiliyormusum,farkında değildim hiç
Geçmiş olsun canım,rabbim sağlığına kavuştursun tez zamanda
Bak çok doğru bı tespit oldu

canım bizde de annem kurutuyor kavanoz kavanoz , yarısı ince parçalanmış çorbaya cacığa vs
2 kavanoz da yaprak halinde kurutulmuş var, büyük cam borosilikat bardağa önce 3-4 yaprak koyuyorum,su ekleyip içine yeşil çayı atıp demliyorum canım kolay tüketiliyor böyle

Ohh mis gibi kokuyordur seninki dogal
. Deneyeyim canim. Benim ince nane ama olur aynidi. Sonra suzgec kullanirim.

Çok sevindim canım senin adıma gözün aydın

Geçmiş olsun canım
Yaşla birlikte kemiklerimiz mi eriyor kızlar @Anka bunun bi limiti vardır inşallah 1.50 ye gitmeyiz
Yanlış bilmiyorsam 25 yaşından sonra her 5 yılda 1 cm kısalıyor insan . Yani hücreleri yaşlandığı için küçülüyorlarmış
O yüzden yaşlılar kısadır genelde

afiyet olsun cnm kimin doğumgünü
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha

Ortim pasta hem çok müthiş değildi hem de benim yaş pastayla pek aram yokturbu arada en yakın arkadaşlarımdan birisinin doğum günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…