Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

alınan 300 gr

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..

günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişim içinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti...
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştım reglolucam sanırım ondan böyle olduu

başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58

( lequim : 67,4 / 67,1 / 0.3 / 0,40 )

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

alınan 300 gr

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..

yüzden yanlış devrem.. senn kilonun %39 neredeyse 30 kilo yapar sanırım % 0,039 olması lazım

günaydın takımcanlarım
dünkü piknikten kaynaklı galiba bu hafta azcık kilo vermişim

başlangıç 73.6
geçen hafta 71.5
bu hafta 71.0
verilen 500gr

kızlar ben tartılmayı unuttum aceleyle çıktım evden.depremin etkisindeyim hala (

kilomu aynı geçicez artık

bugün çok güsel bi kahvaltı yapmask istiyor canım
yumurta haşlıycam peynir zeytin reçel ohhhhhhhhhh

günaydın kardeş takım..kaptanımızın netinde sorun var bende yeni kaptan yardımcısıyım liste hazırlamamda yardım ederseniz memnun olurum..

bugün canım kahvaltı yapmak istedi
bir haşlanmış yumurta
domates salatalık
küçücük peynir
5 tane zeytin
2 tk reçel
1 dilim ekmek

ohh çok şükür canım,geçmiş olsun atlattınız hadi bunuda gözünüz aydın.

seninde dediğin gibi bi kaçamak yok ama saatlerden dolayı kötü olmuş.hepimizin oluyo malesef bazen.napalım

valla ben bu karara evet diyorum kaptanım zaten geçmişede bakarsan doğru düzgün bir paylaşım olmadı uyarılarıma rağmen (

bu arada herkesin gençlik bayramı kutlu olsun
sabah 2 dilim keoek ekmeği
1 yumurta
az peynir
domates salatalık ve açık çayla
kahvaltımı yaptım

afiyet olsun tatlım

bacım sen yakında evlencen,daha annen eve gelince sevindirikmi oluyosun
artık o kahvaltıları senin hazırlaman lazım gelin hanım :))

aman tatlım 2 kiloda kalırsın inşallah.aman diyelim.bu arada kızın içinde geçmiş olsun diyim tatlım merak etme korkulcak bişiy yok riskli bi ameliyat olmasa gerek.rahatlıcak sonucunda onu düşün

yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.napalım ayrılığınız mecburi katşanamk zorundasınız.allah uzun süreli ayırmasın sevenleri

heee bacım bende tv de gördüm sabah.delice bişey o ya.adrenalin patlaması valla :))

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

alınan 300 gr

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

şişsindir yediğin bişeyden kuzum.bi kaç güne gider o fazlalık

memleket nereydi kuzucum senin ya çok mu salladı

bursadayım ben canım.salladı epey valla

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım:
Geçen hafta:64.6
Bu hafta:63.9
Verilen kilo:700 gram
%1.11 gibi bir rakam çıkıyor...

Öpüyorummm hepinizi..

Son düzenleme:
Amonra ( 84,0 /83,1 / 0,9 / 1,07 % )

kızlar acil çıkmam lazım öğleden sonra gelicem
begüm kuzum sen burlardaysan ilgilenir misin
işin varsa ben gelince bakarım öğleden sonra

günaydın kızlar bildirim için kaynanamın alt komşusuna geldim iki dakka. fırstını buldum. bildirimi vereyim pazartesi görüşürüz.

66.0/65.5/0.5/0.76

öptüm sizi

merhaba takımcığım geciktim sanırım özür dilerim çok yoğun bugün hemen hesaplamamı yapıyorum . kilo almışım malesef ama çok fazla değil şükürler olsun toparlanacağım haftya inşallah .

kilom 100,7

100,7 / 99,5 / -1,2 / - 1,20 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…