Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de iyiyim aşkım,evdeydim bugün :) oh çok şükür cnm annene 80 km mesafede mi olcaksın anlamadım ama çalışma ortamın çok daha güzel olcak inşallah
çok şükür canım :)
evet kuzu annemler mersinde ben adanada olacağım arası 1 saat :)
inşallah canım ordaki çalışma arkadaşlarımı ve müdürlerimi tanıyorum yıllardır hatta burdan giden beraber 4 sene çalıştığım arkadaşım var hepsi çok sevindi inşallah daha iyi olur canım her yönden

Hıııım ay pardon cnm onlar da anadana sandım , annenler seyhanda sen ceyhana mı gitceksin acaba dedim o kadar iyi bilmiyorum ama
oh oh yaa çok güzel haber bu yvana dönmüş gibi olcaksın hiç yabancılık çekmiceksin inşallah artık canım

yok canım bizim kurum bölge müdürlüğü olduğu için her ilde yok Adana bölge adana ve mersine bakıyor :)))
çok sağol canım zaten onlar da istiyordu Rabbim utandırmasın inşallah

Olsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsın elbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek

Oh afiyet olsun ortim çok güzel menü, spor ayrı güzel

Dikkat ediyorum canım, mesela spor esnasında aniden bi ter basıp midem bulanıyorsa hemen bırakıyorum. Çünkü o gün onu yaşamıştım. Terin üstüne gittim bulantı sonrası bayılış
Once saglik canim. Insallah bur daha yasamazsin boyle bir olay.

Oh afiyet olsun ortim çok güzel menü, spor ayrı güzel
Ortim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum

Ortim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum
Ortim gayet dengeli olmuş yani ben bi sıkıntı göremedim lavaşı dert ediyprsan karbonhidrat gerekli bir şey

Geçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım
Geçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım
Eliptik mi yapıyordunuz

Eve döndük bugün.Şükür iyiyiz .Allah hesabında kolaylık versin inşAllah. benim için sorun degil :) ben yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum sadece bu arada tartıma pil aldım annemlerde 66 kiloyken evde 68 kiloyum umarım evdeki tartım yanlıştır.

Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu
Beni de iyiki kaptancığım davet etmiş Cherry Mom
Ne güzel dostluklarımız oldu

Teşekkür ederim canım yarın denicem
Biz senle başka takımda bulunduk mu ya da sen başka takımda yarıştın mı?
Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsin
Bu sporunda DeryaOnDiet arkadaşımız paylaşmıştı 2 gün önce karın bende dün yaptım bu gün bebişi erken uyutursam yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…