- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.461
çok şükür canım :)Ben de iyiyim aşkım,evdeydim bugün :) oh çok şükürcnm annene 80 km mesafede mi olcaksın anlamadım ama çalışma ortamın çok daha güzel olcak inşallah
Aman dikkat et canimGeçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım
Hıııım ay pardon cnm onlar da anadana sandım , annenler seyhanda sen ceyhana mı gitceksin acaba dedim o kadar iyi bilmiyorum amaçok şükür canım :)
evet kuzu annemler mersinde ben adanada olacağım arası 1 saat :)
inşallah canım ordaki çalışma arkadaşlarımı ve müdürlerimi tanıyorum yıllardır hatta burdan giden beraber 4 sene çalıştığım arkadaşım var hepsi çok sevindi inşallah daha iyi olur canım her yönden
Dikkat ediyorum canım, mesela spor esnasında aniden bi ter basıp midem bulanıyorsa hemen bırakıyorum. Çünkü o gün onu yaşamıştım. Terin üstüne gittim bulantı sonrası bayılışAman dikkat et canim
yok canım bizim kurum bölge müdürlüğü olduğu için her ilde yok Adana bölge adana ve mersine bakıyor :)))Hıııım ay pardon cnm onlar da anadana sandım , annenler seyhanda sen ceyhana mı gitceksin acaba dedim o kadar iyi bilmiyorum ama
oh oh yaa çok güzel haber bu yvana dönmüş gibi olcaksın hiç yabancılık çekmiceksin inşallah artık canım
Aa mersine de yollayabilirler göreve yaniyok canım bizim kurum bölge müdürlüğü olduğu için her ilde yok Adana bölge adana ve mersine bakıyor :)))
çok sağol canım zaten onlar da istiyordu Rabbim utandırmasın inşallah
Olsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınYaaa kuzum ben bu msjı da kaçırmışım. Bir yerde de arkadaş baban için geçmiş olsun demiş. inşallh önemli birşey yoktur.Sonra da bu msjın alıntılandığını gördüm.
Hayatta herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Bazen bu dönem yıllarca bile sürebiliyor. İnşallah hemencecik geçer senin tüm sıkıntıların.
Canım benim kendini suçlama, bazen öyle tepkiler veriyoruz çocuklarımıza da, çünkü bizim de psikolojimiz kaldırmıyor.
Heleki öfke patlaması yaşayan çocuk karşısında insan çaresiz kalıyor. Bizimki sağolsun günlük birkaç defa elimin ayağımın titremesine sebep olan krizler yaşardı hem de dışarda milletin ortasında. Şimdi biraz azalmış olsa da devam ediyor yine.
Sen kendini çok sıkma canım, inşallah huphuzurlu bir hafta geçirirsin
Oh afiyet olsun ortim çok güzel menü, spor ayrı güzel13.02.21
Kahvaltı
Elimin büyüklüğünde %100 tam buğday unundan yaptığım lavaş arasına 1 kk peynir, domates, ve maydanoz
Çay
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 2 çiğ badem
Akşam
Sabahki lavaşın aynısı, 3 tk taşlık kavurma, yoğurt, yeşil acı biber
Sade kahve
1 Çatal fıstık ezmesi
Kayısı çayı içiyorum şuan
Su 1 lt civarı devam ediyorum
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan yarimuhendis @Nikinik
Once saglik canim. Insallah bur daha yasamazsin boyle bir olay.Dikkat ediyorum canım, mesela spor esnasında aniden bi ter basıp midem bulanıyorsa hemen bırakıyorum. Çünkü o gün onu yaşamıştım. Terin üstüne gittim bulantı sonrası bayılış
Ortim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdırOh afiyet olsun ortim çok güzel menü, spor ayrı güzel
Aynen öyle canım benim. İnşallah kimse yaşamaz❤Once saglik canim. Insallah bur daha yasamazsin boyle bir olay.
Ah kuzum sağolasın yakında düzelecek inşaallahseyrekyagmur canım çok geçmiş olsun babana ben giremedim yeni okudum Rabbim şifa versin inşallah
Ortim gayet dengeli olmuş yani ben bi sıkıntı göremedim lavaşı dert ediyprsan karbonhidrat gerekli bir şeyOrtim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum
Geçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım
Eliptik mi yapıyordunuzGeçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım
Teşekkür ederim canım yarın denicem
Eve döndük bugün.Şükür iyiyiz .Allah hesabında kolaylık versin inşAllah. benim için sorun degil :) ben yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum sadece bu arada tartıma pil aldım annemlerde 66 kiloyken evde 68 kiloyum@L O L canım sana ortak olarakKendinin en iyi hali ol u düşünüyorum ama onunda cenazesi var ya bilemedim aktif olabilir mi bu hafta modu ne durumda olur.
Kendinin en iyi hali ol selam canım nasılsın? Ne yaptınız ?
Ortaklık konusu için ne dersin canım ona göre düzenleme yapayım
Cok gecmis olsun canim, acil sifalarAh kuzum sağolasın yakında düzelecek inşaallahsenin tayinin çıkmış almılaam çok sevindim memleketine mi oldu
Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzuCanimm tayinim cikti onun icin duzen kurana kadar giremicem sonra donecegim insallahsagol kuzum ben de seni ozlicem
Allah razi olsun Zeynebim çok gecmis olsun bu arada gece kotulemissin
Cok sagol Nurcum insallah sizlerin de gusel haberlerinizi aliriz
Reyyanim Allah razı olsun canim benimRabbim senin de guzel gönlüne göre versin herseyi
Ayy cok sagol canim inan tatli telase olcak ama guzel anneme 80 km aramiz olcak çok şükür elhamdülillah
Canim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek
Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsinTeşekkür ederim canım yarın denicem
Biz senle başka takımda bulunduk mu ya da sen başka takımda yarıştın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?