Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur mu kuzum can sıkmak. Hepizin zaman zaman anlatıp rahatlamaya ihtiyacımız oluyor. Hayat bu hep güllük gülistanlık değil ki. Bu ara senin sıkıntıların üst üste geldi. Rabbim ferahlatsın inşallah. Dualarım seninle

Kavuştukk

Bu hafta kesin birinciyiz canım ona göre bak
belmayne gel şu kızlara rakip olalım
Cam bunu daha önce yapmış mıydın?ne kadar zamanda ne kadar değişiklik oldu?
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi

Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazmanız gerekiyor normalde ama buraya geldiniz madem isterseniz bizimle devam edebilirsiniz

Aa mersine de yollayabilirler göreve yani
tabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))
Ah kuzum sağolasın yakında düzelecek inşaallah senin tayinin çıkmış almılaam çok sevindim memleketine mi oldu
inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelim çok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım
Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu
Beni de iyiki kaptancığım davet etmiş Cherry Mom
Ne güzel dostluklarımız oldu
değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de

Yap canim hergun inan birkac gundur yaoiyorum farketti biraz.

Orticiğim teklifini kabul etmeyi çok isterdim ama benim son zamanlarda biraz yavaş gidiyor malum. O yüzden şöyle bir köşecikte mezuniyete ulaşmaya çalışsam bana yeter

Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Buyrun katılabilirsiniz aramıza. İlk sayfada kurallar ve bir form var. Doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz. Kaptanımız Cherry Mom ayrıntılı bilgi verecektir

Yaaa saçmalamaa ne dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok kal ve paylaş bizimle aşkım benim
Ortim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum
lavaş da ekmek ve gerekli bence de
Acıkmaya başladım sanki ortimtek öğün beslenmeyi düşünüyordum ama galiba yatmadan havuç salatalık falan atacağım ağzıma
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii ki ben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki
Merhaba canım Cherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım
yaaa bu müthiş ötesi bişeyy

Ay ex ortim yiyeceğim yoksa yarına sağ çıkamam

Olabilir canım 4. takımda da vekil kaptanlık yaptım. Tuzsuzdan önce.
video zor geldi bana squat yaparken dizlerim acıyor nedense
Yanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştı
geçmiş olsun

Cumartesi

Hurma detoksu

Aralarda
1 sade nescafe
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi

Su 3lt
spor 6 yapıldı 20dk cardio

Cherry Mom @_Reyyan hawar
Süpersin
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?
Canım ben daha önce yapmadım
Ama DeryaOnDiet arkadaşımız yapmış ve çok işe yaradığını söyledi karın kasları açısından

Hayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun

aynen öyle canım, herşey düzlüğe çıkacak.

Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum)
Hoş geldin canım. Keyifli kilo vermeler diliyorum
Ama bundan sonra patisserie cıs cıs dememiz lazım.

Tek rakibimiz Türk Hava Yolları

Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…