- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.481
Harikasın ortim13 şubat cumartesi
18.00
1 kepçe şehriye çorbası ve ton balıklı salata
19.00
1tane elma ve 1 tane ceviz
20.00
Kiraz sapı çayı içtim
Su : 2lt(2.5 yaparım)
Spor : 30dk kardiyo = 150p
500 zıp = 100p total= 250p
(6 numaralı spor yapıldı)
Cherry Mom @_Reyyan Tempus @Nikinik
Yanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştıEliptik mi yapıyordunuz
Acıkmaya başladım sanki ortimHarikasın ortim
Olur mu kuzum can sıkmak. Hepizin zaman zaman anlatıp rahatlamaya ihtiyacımız oluyor. Hayat bu hep güllük gülistanlık değil ki. Bu ara senin sıkıntıların üst üste geldi. Rabbim ferahlatsın inşallah. Dualarım seninleOlsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınelbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek
Yoğurtta yiyebilirsin ortimAcıkmaya başladım sanki ortimtek öğün beslenmeyi düşünüyordum ama galiba yatmadan havuç salatalık falan atacağım ağzıma
Kavuştukk
Bu hafta kesin birinciyiz canım ona göre bak
Cam bunu daha önce yapmış mıydın?ne kadar zamanda ne kadar değişiklik oldu?
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e miOlsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınelbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazmanız gerekiyor normalde ama buraya geldiniz madem isterseniz bizimle devam edebilirsinizMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Ya ortim yoğurt yatmadan önce yediğimde midem ekşiyor şimdi oruç tutacağım için dr hiç riske atmaya gerek yokYoğurtta yiyebilirsin ortim
tabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))Aa mersine de yollayabilirler göreve yani
inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelimAh kuzum sağolasın yakında düzelecek inşaallahsenin tayinin çıkmış almılaam çok sevindim memleketine mi oldu
değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben deBence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu
Beni de iyiki kaptancığım davet etmişCherry Mom
Ne güzel dostluklarımız oldu
Yap canim hergun inan birkac gundur yaoiyorum farketti biraz.Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsin
Bu sporundaDeryaOnDiet arkadaşımız paylaşmıştı 2 gün önce karın bende dün yaptım bu gün bebişi erken uyutursam yaparım
Orticiğim teklifini kabul etmeyi çok isterdim ama benim son zamanlarda biraz yavaş gidiyor malum. O yüzden şöyle bir köşecikte mezuniyete ulaşmaya çalışsam bana yeterbelmayne gel şu kızlara rakip olalım
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi
Buyrun katılabilirsiniz aramıza. İlk sayfada kurallar ve bir form var. Doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz. KaptanımızMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Yaaa saçmalamaaOlsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınelbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek
lavaş da ekmek ve gerekli bence deOrtim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii kiAcıkmaya başladım sanki ortimtek öğün beslenmeyi düşünüyordum ama galiba yatmadan havuç salatalık falan atacağım ağzıma
Merhaba canımMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
yaaa bu müthiş ötesi bişeyytabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))
inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelimçok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım
değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de
Ay ex ortim yiyeceğim yoksa yarına sağ çıkamamYaaa saçmalamaane dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok kal ve paylaş bizimle aşkım benim
lavaş da ekmek ve gerekli bence de
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii kiben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki
Merhaba canımCherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım
yaaa bu müthiş ötesi bişeyy
Olabilir canım 4. takımda da vekil kaptanlık yaptım. Tuzsuzdan önce.Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsin
Bu sporundaDeryaOnDiet arkadaşımız paylaşmıştı 2 gün önce karın bende dün yaptım bu gün bebişi erken uyutursam yaparım
geçmiş olsunYanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştı
SüpersinCumartesi
Hurma detoksu
Aralarda
1 sade nescafe
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi
Su 3lt
spor 6 yapıldı 20dk cardio
Cherry Mom @_Reyyan hawar
Canım ben daha önce yapmadımbelmayne gel şu kızlara rakip olalım
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi
Canimm tayinim cikti onun icin duzen kurana kadar giremicem sonra donecegim insallahsagol kuzum ben de seni ozlicem
Allah razi olsun Zeynebim çok gecmis olsun bu arada gece kotulemissin
Cok sagol Nurcum insallah sizlerin de gusel haberlerinizi aliriz
Reyyanim Allah razı olsun canim benimRabbim senin de guzel gönlüne göre versin herseyi
Ayy cok sagol canim inan tatli telase olcak ama guzel anneme 80 km aramiz olcak çok şükür elhamdülillah
Canim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek
Olsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınelbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek
Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim13 Şubat Cumartesi
11:30 5 ceviz
17:30 10 kaşık karnabahar yemeği( püre olmuş resmen)
1 su bardağı yoğurt
su 2,5 tamamlarım yatana kadar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 kupa yeşil çay
spor 3 mil leslie
8000 adım (leslie yok içinde. 10 bin olur inşallah)
2 numaralı spor yapıldı @Nikinik
Cherry Mom Pain Killer
Hoş geldin canım. Keyifli kilo vermeler diliyorumMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Tek rakibimiz Türk Hava Yollarıbelmayne gel şu kızlara rakip olalım
Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünmeOlsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsınelbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?