- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.421
Spor baslayacagim kuzum meditasyona da başladımAy canım benim yaaa çok üzüldüm insan başkalarına yansıtamadığı bu patlamayı çocuğuna yansıtıyor bazen işte ,spor yapacak vaktin oluyor mu biraz stresini atsan canım?
Kayınvaliden sorunluydu bi de değil mi, yine canını mı sıktı?
Allah acil şifa versin kuzum böbrekle mi ilgili? beslenme,sigara vs o kadar etkili ki böbrekte cnm sen destek ol ona,içine de biraz rahatlamış olurnefroloji özel bi diyet vermiştir potasyum,sodyum herşey önemli kuzum o kadar fark eder ki dikkat etse ah
12 subat cuma
12:30 1 kasarli tost, 6 zeytin
18:30 yarim bardak sut
21:00 1 corn flakes bar, 1 kase patlamis misir
su 2 litre
Spor yok
@_Reyyan
Ortim dun aksam yemegine firsat bulamadim isler yogundu bilgisayar basindan kalmamadimortim menün ne kadar az. Nasıl ayakta duruyorsun bu kadar az yemekle.Benim tansiyonum çabuk düşer onun için böyle söylüyorum tabii de performansın düşmeden dayanabiliyorsan süper!
Başarılı bir menü!
Wooow kaptanlık tecrübesi olan bir ortim var yaniCanım 3 mil leslie ve 10 bin adım atayım dedim ilk etapta. Uygun olur mu sence başka şeyler mi ekleyeyim. Plank da yaparım 3-4 set. İp de atlatabilirim. Farketmez yaparız ne istersen
ne iş olsa yaparım gibi oldu
ben yıllardır buralardayım ya bi hevesleniyorum sonra uykusuzluk çok zorluyor bi bırakıyorum falan bi istikrarsızlık var bendeama genelde hep ben kaptandım ya da hep yakından tanıdığım kişilerle beraberdim bi nazlanıyordum. O yüzden burayı deneyeyim dedim bi de saçımı çeksinler totoma vursunlar falan kimse çekinmez dedim
Super@muhursuzpusula kuzum en iyi orti olcaz dedik öğlen oldu nerdesin2 mil leslimi yaptım kahvaltımı yaptım
sağol aşkım adım da 2bin oldu 10bine tamamlıcam inşallah arada sandalyeden kalkıp turluyorum odayı
Super canim, harikasin bunun ustune bur de 10000 adim supersağol aşkım adım da 2bin oldu 10bine tamamlıcam inşallah arada sandalyeden kalkıp turluyorum odayı
Yaaa kuzum ben bu msjı da kaçırmışım. Bir yerde de arkadaş baban için geçmiş olsun demiş. inşallh önemli birşey yoktur.Sonra da bu msjın alıntılandığını gördüm.Sen de tatliştiin painimmhiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim
Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak
Hafta sonu evde işi yemek yap falan derken şimdi oturabildim canımTempus ortim nerelerdesin kız yoğun musun bugün :)
Aaaa sabahtan mesaj atmam lazımmış geç kaldım galiba teşekkür ederim alıntı içinWooow kaptanlık tecrübesi olan bir ortim var yanitırstım biraz.
Sporları numaralandırıp bir liste oluşturmuştu kaptanımız. Onu ekleyeyim bu mesaja. Aksam menuyu yazarken “nikinik” i etketleyip yaptığımız sporun numarasını yazıyoruz.
Ben genelde eliptik yapıyorum canım. Diğerleri ya çocuk ya komşu engeline takılıyor.
Cok onceden jillian michaels yapiyordum ama artik sakatliyorum kendimi cardio yaparken.
En temizi eliptige cikip uzuuun uzun ter dokmeye cabaliyorum.
Evet ortim oruçluyum 6da okunacak ezan az önce eğitimden çıktım 2 saat bilgisayar başında ders dinlemişim yorulmuşum bayaHafta sonu evde işi yemek yap falan derken şimdi oturabildim canımsen napıyosun oruç musun
@Nikinik spor programını hatırlatmış kızlar bende tablomuzu ekleyeyim yeni gelen kızlar için
Listeden 1 spor yapıldığında +100 spor puanı ek 2.spor yapıldığında +50 ..3. yapıldığında +50... Diye devam ediyor kızlar
Belirtilen dakikalardan az yaparsanız programı tamamlamamış oluyorsunuz:)
Gün sonunda @Nikinik etiketli kaç nolu sporu yaptığınızı menünüzde belirtmeyi unutmayınız
Eki Görüntüle 2782288
Aaaa sabahtan mesaj atmam lazımmış geç kaldım galiba teşekkür ederim alıntı için
Ekiptik de güzel benim aletim olmadığı için leslie yetiyor bana eskiden jilianda çok yapım ama artık yaşlandım yapamıyorum
Aynen kızlar sabahtan planlar değişebiliyor diye onu çıkardık sadece sporu yapıp numarısıyla menüde yazıyoruzAnka canım son güncel halini paylaşmış kaptanımız. Sanırım artık sabahtan hangi sporu yapacağını yazman gerekmiyor. Sadece akşam menüsünde yazıyorsun.
Teşekkür ederim canım şimdi lesliye başlayacağım 3 mil yapacağım inşallah. Akşama ne yiyeceksin ben karnabahar yaptım yoğurtla yicemAnka canım son güncel halini paylaşmış kaptanımız. Sanırım artık sabahtan hangi sporu yapacağını yazman gerekmiyor. Sadece akşam menüsünde yazıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?