- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.501
Yaa bende eskiden yapıyodum dizlerim aşırı ağrıyo diye herhalde ben doğru yapamıyorum beceremiyorum diye düşünmüştüm demekki yalnız değilimOlabilir canım 4. takımda da vekil kaptanlık yaptım. Tuzsuzdan önce.
video zor geldi banasquat yaparken dizlerim acıyor nedense
geçmiş olsun
çok şükür canım 13 yaşımdan beri yatılı okullar ünv çalışma vs ailemden hep uzaktayım tek başıma hayat mücadelesi veriyorum.yaaa bu müthiş ötesi bişeyy
sağol paincim Allah razı olsunHayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun
Gayet iyiyim canim yarin son gun hurmam da bitiyor zatenSüpersin
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?
Ooo ne guzel spor da olmustur o sana
Hosgelmissin canimMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum)
teşekkür ederim canım:) aynen ben de çiğ severim unutmuşum fazla pişmiş
Eskiden yaparken bişey olmazdı bu sefer olmuyor nedense gıcırdıyorum daYaa bende eskiden yapıyodum dizlerim aşırı ağrıyo diye herhalde ben doğru yapamıyorum beceremiyorum diye düşünmüştüm demekki yalnız değilim
1büyük dilim var canım, bugün eşim bitirirse kurtuluyoruzteşekkür ederim canım:) aynen ben de çiğ severim unutmuşum fazla pişmişBitti mi bari pasta dün de vardı 60 dakika spor çok iyi ama bu spora o su çok az çoğaltalım
Eskiden yaparken bişey olmazdı bu sefer olmuyor nedense gıcırdıyorum da
Çok cahil hissettim kendimi hemen ilk sayfaya bakıyorumBuyrun katılabilirsiniz aramıza. İlk sayfada kurallar ve bir form var. Doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz. KaptanımızCherry Mom ayrıntılı bilgi verecektir
Cumaya kadar en çok kilo veren mi kazanıyor nasıl bisiCuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazmanız gerekiyor normalde ama buraya geldiniz madem isterseniz bizimle devam edebilirsiniz
Tamam teşekkür ederim kaptan bana dönüş yaparsa eğer ayrıntılı bilgi alırımYaaa saçmalamaane dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok kal ve paylaş bizimle aşkım benim
lavaş da ekmek ve gerekli bence de
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii kiben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki
Merhaba canımCherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım
yaaa bu müthiş ötesi bişeyy
Öyle deme balım, alma payı gibi düşün, menü aynı kalsın sporu artır.Malum kaç haftadır birinci olan arkadaş 50'li kilolarda 2-3 kilo verdi haftada.Spora yuklenelim, az versek de yuzdemiz çok öyle düşünOrticiğim teklifini kabul etmeyi çok isterdim ama benim son zamanlarda biraz yavaş gidiyor malum. O yüzden şöyle bir köşecikte mezuniyete ulaşmaya çalışsam bana yeter
Tamam canım,sağ olasınSüpersin
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?
Canım ben daha önce yapmadım
Ama @DeryaOnDiet arkadaşımız yapmış ve çok işe yaradığını söyledi karın kasları açısından
Hah o biziz işteTek rakibimiz Türk Hava Yolları
Yok kız yaşlılıktan o ağrıYaa bende eskiden yapıyodum dizlerim aşırı ağrıyo diye herhalde ben doğru yapamıyorum beceremiyorum diye düşünmüştüm demekki yalnız değilim
Neeee yaşlılıktan mıııÖyle deme balım, alma payı gibi düşün, menü aynı kalsın sporu artır.Malum kaç haftadır birinci olan arkadaş 50'li kilolarda 2-3 kilo verdi haftada.Spora yuklenelim, az versek de yuzdemiz çok öyle düşünhadi ve ortim yaparsın sen
Tamam canım,sağ olasın
Hah o biziz işte
Yok kız yaşlılıktan o ağrıbenim de ağrıyı
Ortim13 Şubat Cumartesi
12.30
3 günkurusu, 2 dilim mayasız siyez, 2 ceviz, yeşillik, az havuç, 2-3 çatal ev yapımı domates sosu
Ara
1 wasa, 8 badem, 2 dilim armut,
18.30
2 dilim siyez unundan vegan pizza(üzerinde soğan, domates sosu, az mısır), 1 çay bardağı üzüm suyu(ev yapımı, şekersiz)
Su:2 litre (biraz daha içerim)
Spor: minik bir yürüyüş 2000 adım( 20 puan)
Cherry Mom S Suskunhanim @_Reyyan
Size teyze diyenilir miyimNeeee yaşlılıktan mıııBen bir kaç sene evvelden bahsediyorum o zaman yaşlıysam şuan yapyaşlıyım demektir
Evet toplamda en çok kilo veren takım haftanın birincisi oluyor. Amacımız burda hem kilo vermek hemde rekabet ortamı oluşturup motivasyonu yüksek tutmakCumaya kadar en çok kilo veren mi kazanıyor nasıl bisi
Çok süper bir anlatım olmuşmuhursuzpusula kuzum gövdeyi dik tutup, karşıya bakıyorsun ve yükü ayak bileğine veriyorsun yani baldırın da çalışacak belin karnın popon heryer çalışacak arkanda koltuk olup olmadığını bilmeden temkinli oturuyormuş gibi,ha yokmuş, kalkayım gibi düşün
Ver canım yesin, sunum neyim yap evimin direği gözümün bebeği de yemezse zorla yedir valla o pasta yüzünden birinci olamıcaz1büyük dilim var canım, bugün eşim bitirirse kurtuluyoruz
Su zor oluyor bana ama artırıyorum yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?