Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olabilir canım 4. takımda da vekil kaptanlık yaptım. Tuzsuzdan önce.
video zor geldi bana squat yaparken dizlerim acıyor nedense

geçmiş olsun
Yaa bende eskiden yapıyodum dizlerim aşırı ağrıyo diye herhalde ben doğru yapamıyorum beceremiyorum diye düşünmüştüm demekki yalnız değilim

yaaa bu müthiş ötesi bişeyy
çok şükür canım 13 yaşımdan beri yatılı okullar ünv çalışma vs ailemden hep uzaktayım tek başıma hayat mücadelesi veriyorum.
gene aynı yerde değiliz ama cok yakın çok şükür canım en sıkıntılandığım anda oldu Rabbime şükür kuzum
Hayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun
sağol paincim Allah razı olsun şimdi hüzün çöktü ama iş arkadaşlarım benim için seviniyorlar ama ayrılıcaz diye üzülüyorlar ben de duygulandım ama gideceğim yerdeki çoğu kişiyi de tanıyorum inşallah burdan daha güzel olacak canım kapımı çalan olcak

Süpersin
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?
Gayet iyiyim canim yarin son gun hurmam da bitiyor zaten
Nikinik canım nasılsın, günün nasıl geçti
Ben biraz koşturdum çatılarda kedi aradıkta
Ooo ne guzel spor da olmustur o sana benim gunum klasikti canim. Bir ara seni etiketlesem mi dedim ama hic sesin cikmayinca isin oldugunu dusundum rahatsiz etmeyim dedim

Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Hosgelmissin canim kurallarimiz 1. Sayfada yaziyor kurallar senin icin de uygunsa ordaki formu doldurup paylasirsan seni daha yakindan taniriz

Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum)

teşekkür ederim canım:) aynen ben de çiğ severim unutmuşum fazla pişmiş Bitti mi bari pasta dün de vardı 60 dakika spor çok iyi ama bu spora o su çok az çoğaltalım
Yaa bende eskiden yapıyodum dizlerim aşırı ağrıyo diye herhalde ben doğru yapamıyorum beceremiyorum diye düşünmüştüm demekki yalnız değilim
Eskiden yaparken bişey olmazdı bu sefer olmuyor nedense gıcırdıyorum da

1büyük dilim var canım, bugün eşim bitirirse kurtuluyoruz
Su zor oluyor bana ama artırıyorum yavaş yavaş.

Tamam teşekkür ederim kaptan bana dönüş yaparsa eğer ayrıntılı bilgi alırım

Orticiğim teklifini kabul etmeyi çok isterdim ama benim son zamanlarda biraz yavaş gidiyor malum. O yüzden şöyle bir köşecikte mezuniyete ulaşmaya çalışsam bana yeter
Öyle deme balım, alma payı gibi düşün, menü aynı kalsın sporu artır.Malum kaç haftadır birinci olan arkadaş 50'li kilolarda 2-3 kilo verdi haftada.Spora yuklenelim, az versek de yuzdemiz çok öyle düşünhadi ve ortim yaparsın sen
Süpersin
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?

Canım ben daha önce yapmadım
Ama @DeryaOnDiet arkadaşımız yapmış ve çok işe yaradığını söyledi karın kasları açısından
Tamam canım,sağ olasın
Tek rakibimiz Türk Hava Yolları
Hah o biziz işte
Yok kız yaşlılıktan o ağrıbenim de ağrıyı

Neeee yaşlılıktan mııı Ben bir kaç sene evvelden bahsediyorum o zaman yaşlıysam şuan yapyaşlıyım demektir

Ortim Az spor olsa muhteşem eksi gelir bu menüye

Neeee yaşlılıktan mııı Ben bir kaç sene evvelden bahsediyorum o zaman yaşlıysam şuan yapyaşlıyım demektir
Size teyze diyenilir miyim benimkiler ziptan
Canım zorlamaya gerek yok tabi ama gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorsun kontrol et e mi yapacak olursan

Cumaya kadar en çok kilo veren mi kazanıyor nasıl bisi
Evet toplamda en çok kilo veren takım haftanın birincisi oluyor. Amacımız burda hem kilo vermek hemde rekabet ortamı oluşturup motivasyonu yüksek tutmak

Çok süper bir anlatım olmuş Böyle deneyeyim birde bakalım nolcak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…