Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha çok iyi ya

İyiki de öyle bir karar vermişsin ne güzel bir insan tanıdık bizde işlerini biran önce yoluna sok ve dön aramıza inşallah sonrasında hedefe artık 60 mı deriz
Amin canım mekanı cennet olsun inşallah
Canım öğlen bahsettiğim konu ortaklıktı her cuma dönüşümlü olacak şekilde takım üyelerini ortak yapıyoruz :) ortaklarda birbirlerini motive etmeye çalışıyorlar menülerini karşılıklı yorumluyorlar, spora teşvik ediyorlar vs . Cuma günü de yüzde olarak en çok kiloyu veren ortaklar +250 spor puanı alıyorlar bu haftaki ortağın Begonya2 oldu o halde :) hayırlı olsun umarım güzel bir yüzde yakalarsınız
Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu
Beni de iyiki kaptancığım davet etmiş Cherry Mom
Ne güzel dostluklarımız oldu
Canım iyiki varsınız
Yanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştı
Dün gibi hatırlıyorum bayıldım diye bana mesaj atışını
Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Merhaba canım hoşgeldin ben takım kaptanı Esra kızlar dönmüşler sağolsunlar

Yarışma mantığında şuan 6 aktif takım var. 6 takım içinde cumadan cumaya en çok kilo verip en yüksek yüzdeyi yapan takım 1. Oluyor. Ayrıca bireysel olarakta takımlar arasında en çok kilo veren kişi bireysel dereceler alıyor

Ama öncesinde tabi listeye girene kadar deneme sürecin olacak kurallar 1.sayfada okumuşsundur. Deneme süreci içinde düzenli katılım ve performans gösteren arkadaşları listeye alabiliyoruz. O yüzden disiplin en büyük şartımız

Her gün menü yazıyoruz, çeşitli spor aktiviteleri oyunlar yarışlar vs ile motivasonunumuzu yüksek tutup kiloları göndermeye çalışıyoruz

1.sayfadaki katılkm formunu doldursan seni yakından tanımış oluruz

Hurma diyetinde ara öğünlerde kahve içebiliyormuyuz kızlar? Yada deneyenler neler içmişti yazabilirmi
Şekersiz içiliyor canım ama bence çarşamba perşembe yap çünkü hurma diyeti bitince sonraki günler çok dikkat etsen bile vücut hemen verdiğini geri almaya çalışıyor tartıda anlık bir yamuk olabilir o sebeple :))

Menüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canım cipside araya kaynatmışsın
Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallah
Güzel menü tempusum afiyet olsun
Harikasın Zeynepcim
Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi
Spor çok güzel tebrik ederimmm
Güzel menü canım afiyet olsun
Cumartesi

Hurma detoksu

Aralarda
1 sade nescafe
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi

Su 3lt
spor 6 yapıldı 20dk cardio

Cherry Mom Mehfam hawar
Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsun sporda yapılmış şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Klasik hawar hafta sonu menüsü birşey demiyorum tüm hafta uğraşmayı seviyorsun ama bana soracak olursan cuma birde üstüne cumartesi kaçamakların devam etmesi zorluyor .. üstelik tek öğünde olmuyor sabahta var öğlende akşamda biraz bunlara limit koysan en azından canım ?
Kremalı patates ne zman bitecek
Spor iyi canımcım
Menü güzel canım
Sporda izin kapmışsın zaten
Menüde sporda çok iyi canım

Afiyet olsun balım züpper aynen yulaf lapasının amacı iştahı kapatmak zaten
Ya seni önceden tanıyor gibiyim bi tanıdık geliyorsun bana hayırdır inşallah
hahaha geçen yıl üye oldum cnm , ankarada mısın yoksa
Menüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canım cipside araya kaynatmışsın
teşekkürler kapticim aynen her öğün ekmek mi yicem dedim

Sirkeli su kardeşliği Menün ve sporun şahane zaten ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…