- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.521
yükü topuğuna işteÇok süper bir anlatım olmuşBöyle deneyeyim birde bakalım nolcak o zaman
Sade kahve ,maden suyu ,form caylari ,yeşil cay brnim tukettiklerimdenHurma diyetinde ara öğünlerde kahve içebiliyormuyuz kızlar? Yada deneyenler neler içmişti yazabilirmi
Hahaha çok iyi yamuhursuzpusula kuzum gövdeyi dik tutup, karşıya bakıyorsun ve yükü ayak bileğine veriyorsun yani baldırın da çalışacak belin karnın popon heryer çalışacak arkanda koltuk olup olmadığını bilmeden temkinli oturuyormuş gibi,ha yokmuş, kalkayım gibi düşün
Benim de yarin 4. Ve son günümMax 2 türk kahvesi içebiliyormuşuz
Yarın hurma diyetine niyet ediyorum bakalım
İyiki de öyle bir karar vermişsin ne güzel bir insan tanıdık bizdeCanim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek
Amin canım mekanı cennet olsun inşallahEve döndük bugün.Şükür iyiyiz .Allah hesabında kolaylık versin inşAllah. benim için sorun degil :) ben yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum sadece bu arada tartıma pil aldım annemlerde 66 kiloyken evde 68 kiloyumumarım evdeki tartım yanlıştır.
Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu
Beni de iyiki kaptancığım davet etmişCherry Mom
Ne güzel dostluklarımız oldu
Dün gibi hatırlıyorum bayıldım diye bana mesaj atışınıYanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştı
Merhaba canım hoşgeldin ben takım kaptanı Esra kızlar dönmüşler sağolsunlarMerhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Şekersiz içiliyor canım ama bence çarşamba perşembe yap çünkü hurma diyeti bitince sonraki günler çok dikkat etsen bile vücut hemen verdiğini geri almaya çalışıyorHurma diyetinde ara öğünlerde kahve içebiliyormuyuz kızlar? Yada deneyenler neler içmişti yazabilirmi
Ya seni önceden tanıyor gibiyim bi tanıdık geliyorsun bana hayırdır inşallah
Menüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canımBugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli,biber salçalı,light beyaz peynirli tost, baharatlı yeşil zeytin,salatalık domates, sade nescafe gold
ara türk kahvesi, 4 hindistan cevizli züber lokma
akşam 4 adet az yağlı köfte, 20 gr az yağlı patates cipsi
ara kuru nane ve maydanoz demleyip eklediğim 2 poşet çay,1 maden sulu limonlu dukan birası
yürüyüş 10.000 e tamamlıcam , 2 mil leslieNikinik Cherry Mom Mehfam muhursuzpusula
800 kalori, 3 dilim ekmek, 2 porsiyon meyve & sebze - 60 gr karb , 30 gr yağ , 70 gr protein (yaklaşık)
3 lt su
Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallahBugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 dilim peynir, yarim avokado.
13:30- 2 kase sebze corbasi, 1 tabak yogurtlu brokoli salatasi.
Ara: 1 kase patlamis misir, 1 bardak sut, 1 avuc fistik.
Aksam: tavada az yagda balik, salata.
Su;2,5 lt
Spor: 38 dakika workout - 95 puan
Nikinik 7 nolu spor yapildi
Cherry Mom @azaydidem
Güzel menü tempusum afiyet olsun13.02.21
Kahvaltı
Elimin büyüklüğünde %100 tam buğday unundan yaptığım lavaş arasına 1 kk peynir, domates, ve maydanoz
Çay
Ara sade kahve, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 2 çiğ badem
Akşam
Sabahki lavaşın aynısı, 3 yk taşlık kavurma, yoğurt, yeşil acı biber
Sade kahve
1 Çatal fıstık ezmesi
Kayısı çayı içiyorum şuan
Su 1 lt civarı devam ediyorum
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom Mehfam @yarimuhendis Nikinik
Harikasın Zeynepcim13 şubat cumartesi
18.00
1 kepçe şehriye çorbası ve ton balıklı salata
19.00
1tane elma ve 1 tane ceviz
20.00
Kiraz sapı çayı içtim
Su : 2lt(2.5 yaparım)
Spor : 30dk kardiyo = 150p
500 zıp = 100p total= 250p
(6 numaralı spor yapıldı)
Cherry Mom Mehfam @Tempus Nikinik
Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi13 Şubat Cumartesi
11:30 5 ceviz
17:30 10 kaşık karnabahar yemeği( püre olmuş resmen)
1 su bardağı yoğurt
su 2,5 tamamlarım yatana kadar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 kupa yeşil çay
spor 3 mil leslie
8000 adım (leslie yok içinde. 10 bin olur inşallah)
2 numaralı spor yapıldıNikinik
Cherry Mom Pain Killer
Güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar hemen yazayım
13 şubat cumartesi
Sabah
12 gibi yedim
3 yk yulaf unu 1 yumurta ile yapılmış pankek
Arasına fıstık ezmesi yarım muz 3 çilek
Akşam
19.00
2 kase tavuk çorbası
Yarım dilim tam bugday ekmek.
Birazdan minicik Amasya elması yiyecegim
Yürüyüş bugün yok
Su 2 litre
Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsunCumartesi
Hurma detoksu
Aralarda
1 sade nescafe
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi
Su 3lt
spor 6 yapıldı 20dk cardio
Cherry Mom Mehfam hawar
Afiyet olsun canım güzel menü13 Şubat Cumartesi
12.30
3 günkurusu, 2 dilim mayasız siyez, 2 ceviz, yeşillik, az havuç, 2-3 çatal ev yapımı domates sosu
Ara
1 wasa, 8 badem, 2 dilim armut,
18.30
2 dilim siyez unundan vegan pizza(üzerinde soğan, domates sosu, az mısır), 1 çay bardağı üzüm suyu(ev yapımı, şekersiz)
Su:2 litre (biraz daha içerim)
Spor: minik bir yürüyüş 2000 adım( 20 puan)
Cherry Mom S Suskunhanim Mehfam
Klasik13 Ocak cumartesi
Sabah 10:30
1 dilim börek
Peynir zeytin
Domates
Yarım yumurta
Ara
Yarım muz
3 çatal kabak tatlısı
akşam 17:00
1 kase domatesli makarna
1 kase yeşil mercimekli kabak
Yarım kase yoğurt
ara
1 avuç fıstık
2 parmak kadar orçik( cevizli suçuk)
1,5 lt su 10.000 adımı tamamladım
Cherry Mom Mehfam Nikinik
Kremalı patates ne zman bitecek
Menü güzel canım13.02.2021
10:00 - 1 bardak sirkeli su
Sucuklu yumurta
1/3 avokado
1 kk peynir
5 zeytin
Domates, Salatalık
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek
Ara 13:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 15:30
1 kase yulaf lapası (1 muz ve 1 kaşık bitter damla çikolata) Hepsini bitiremedim deneyeyim dedim beğenmedim
Su: 1,5 lt (2ye tamamlarım)
Spor yok reglin ilk günü izni
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
Menüde sporda çok iyi canımResmi yükleyemedim hata verdiCumartesi menüsü
Kahvaltı 11 gibi
1 Haşlanmış yumurta, 1,5 dilim tb ekmegi, 2 yk tahin pekmez, 1 yk kahvaltilik sos, 3 zeytin, 2 yaprak marul
15.00 türk kahvesi,2 incir, 15 kayısı cekirdegi
17.30 2 patlıcan 1 biber dolması kuru, ( 1 yk süzme yoğurt+3yk ev yoğurdu) sarımsaklı yoğurt, roka
2 lt su, 1000 zıp,10700 adım
Mehfam Cherry Mom @belmayne Nikinik
Şu an karnım gurul gurul gurulduyor ben limonlu yeşil çayla bastırmaya çalışıyorumAlıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi
Spor çok güzel tebrik ederimmm
Şu an karnım gurul gurul gurulduyor ben limonlu yeşil çayla bastırmaya çalışıyorumhaftaya sabahki ceviz de yok tek öğüne geçiyoruz
Aynen canım Apa bu yıl hızlandırılmış tura geçtibu apa mı şimdi ne oluyor seviye seviye durumları var değil mi onda kara kuşaktan mı başladın ne yaptın
AyyAynen canım Apa bu yıl hızlandırılmış tura geçtikısaltmış seviyeleri 3 ayda olay bitiyor inşallah
İnşallah canım. Tek başıma zorlandım dedim bari takımlara gideyim beni tutsunlarAyyinşallah haftayada kolayca atlatırsın
Kendine bekçi istedin haİnşallah canım. Tek başıma zorlandım dedim bari takımlara gideyim beni tutsunlar
İyi geceler canım Allah rahatlık versinHerkesler gitmiş Ankacım bende yatayım iyi geceler
Afiyet olsun balım züpper13.02.2021
10:00 - 1 bardak sirkeli su
Sucuklu yumurta
1/3 avokado
1 kk peynir
5 zeytin
Domates, Salatalık
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek
Ara 13:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 15:30
1 kase yulaf lapası (1 muz ve 1 kaşık bitter damla çikolata) Hepsini bitiremedim deneyeyim dedim beğenmedim
Su: 1,5 lt (2ye tamamlarım)
Spor yok reglin ilk günü izni
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
hahahaYa seni önceden tanıyor gibiyim bi tanıdık geliyorsun bana hayırdır inşallah
teşekkürler kapticimMenüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canımcipside araya kaynatmışsın
Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli,biber salçalı,light beyaz peynirli tost, baharatlı yeşil zeytin,salatalık domates, sade nescafe gold
ara türk kahvesi, 4 hindistan cevizli züber lokma
akşam 4 adet az yağlı köfte, 20 gr az yağlı patates cipsi
ara kuru nane ve maydanoz demleyip eklediğim 2 poşet çay,1 maden sulu limonlu dukan birası
yürüyüş 10.000 e tamamlıcam , 2 mil leslieNikinik Cherry Mom Mehfam muhursuzpusula
800 kalori, 3 dilim ekmek, 2 porsiyon meyve & sebze - 60 gr karb , 30 gr yağ , 70 gr protein (yaklaşık)
3 lt su
Evet öyle beğenmedim ki zaten iştahım kapandıAfiyet olsun balım züpperaynen yulaf lapasının amacı iştahı kapatmak zaten
hahahageçen yıl üye oldum cnm , ankarada mısın yoksa
teşekkürler kapticimaynen her öğün ekmek mi yicem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?