Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun ne iyi gelmiştir sana inşaallah su gibi akar işlerin canım

Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünme
Ahh sizin o güzel gönlünüz, tenezzül edip mesaj yazmanız yeter çok teşekkür ederim güzel yürekli hatunlar tanimasakta birbirimizi o sıcaklığınızi hissediyorum bu bile güzel

Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi

İyiki de öyle bir karar vermişsin ne güzel bir insan tanıdık bizde işlerini biran önce yoluna sok ve dön aramıza inşallah sonrasında hedefe artık 60 mı deriz
Allah razi olsun canim
Amin insallah ya kaptanim hedef 60 degil çünkü diyetisyenin demesi sana 66-67 yeter dedi kemik kas endeksime göre kimse 80 kilo olduguma inanmiyor daha zayif gorunuyosun diyolar ama tarti 80 hâlâ biz gene hedefe 67 diyelim de inersem ekstrasi olsun

Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Canım spordan sonra mı oldu?

Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiyle sevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım

Canim yok gecen hafta cok spor yapamadim neden olduğunu bilmiyorum sagolsun arkadasim ovdu kremledi kas gevsetici ictimama agri azalmadi bile cok sert ve buz gibi orasi
Keskin bi agri kesici ctim artik keserse o keser
Ay bugun 14 subat mi ya inan habrrim bilr yok konuya o kadar uzagim kutlayana hayirli olsun tabi

Cherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan
Dikkat edicem aktif Olcam söz biraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam

Sevgililer günümüz kutlu olsun

çok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canım

Sevgi'm sen hele bı gel, kaynasirsinsenin gibi muhabbeti hoş bı insanın kaynasmamasi mümkün mü sadece burda biraz zaman gecirmen gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…