- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.541
Olur mu kuzum can sıkmak. Hepizin zaman zaman anlatıp rahatlamaya ihtiyacımız oluyor. Hayat bu hep güllük gülistanlık değil ki. Bu ara senin sıkıntıların üst üste geldi. Rabbim ferahlatsın inşallah. Dualarım seninle
belmayne gel şu kızlara rakip olalım
Cam bunu daha önce yapmış mıydın?ne kadar zamanda ne kadar değişiklik oldu?
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi
Olsun ne iyi gelmiştir sanatabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))
inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelimçok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım
değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de
Hayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun
aynen öyle canım, herşey düzlüğe çıkacak.
Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum)
Hoş geldin canım. Keyifli kilo vermeler diliyorum
Ama bundan sonra patisserie cıs cıs dememiz lazım.
Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünme
Ahh sizin o güzel gönlünüz, tenezzül edip mesaj yazmanız yeterYaaa saçmalamaane dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok kal ve paylaş bizimle aşkım benim
lavaş da ekmek ve gerekli bence de
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii kiben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki
Merhaba canımCherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım
yaaa bu müthiş ötesi bişeyy
Sorma meraktan catliyorum yaaa
Canım beniim aynı şekildeAhh sizin o güzel gönlünüz, tenezzül edip mesaj yazmanız yeterçok teşekkür ederim güzel yürekli hatunlar tanimasakta birbirimizi o sıcaklığınızi hissediyorum bu bile güzel
Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi
Sherlock Holmes gibisin ortim çakYoksa kaçamak mı yapıyolar
Allah razi olsun canimİyiki de öyle bir karar vermişsin ne güzel bir insan tanıdık bizdeişlerini biran önce yoluna sok ve dön aramıza inşallah sonrasında hedefe artık 60 mı deriz
Canım spordan sonra mı oldu?Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadihastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi
Canim yok gecen hafta cok spor yapamadim neden olduğunu bilmiyorum sagolsun arkadasim ovdu kremledi kas gevsetici ictimama agri azalmadi bileCanım spordan sonra mı oldu?
Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiylesevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım
Canım spordan sonra mı oldu?
Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiylesevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım
Heeemeeen yakalarrıımmmmSherlock Holmes gibisin ortim çak
çok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canımCanim yok gecen hafta cok spor yapamadim neden olduğunu bilmiyorum sagolsun arkadasim ovdu kremledi kas gevsetici ictimama agri azalmadi bilecok sert ve buz gibi orasi
Keskin bi agri kesici ctim artik keserse o keser
Ay bugun 14 subat mi ya inan habrrim bilr yok konuya o kadar uzagimkutlayana hayirli olsun tabi
Sevgi'm sen hele bı gel, kaynasirsinCherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan
Dikkat edicem aktif Olcam sözbiraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam
ÜYE | SPOR NO | SONUÇ |
| 5 | |
| ||
| 1 | |
| 6 | |
| 2 | |
| 6 | |
S Suskunhanim | 1-5 | |
| ||
| 1-2 | |
| ||
| 5 | |
| 7 | |
| ||
| ||
| ||
| 1-2 | |
| 3 | |
| ||
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?