- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.681
Hep beraber olunca kacamak yapmasan illaki fazla yeme icme oluyoBir gunluk kola ver kendinene guzel ailecek zamangecirin. Benim mayista 2 sene olacak ailemi gormeyeli
Bugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 dilim peynir, yarim avokado.
13:30- 2 kase sebze corbasi, 1 tabak yogurtlu brokoli salatasi.
Ara: 1 kase patlamis misir, 1 bardak sut, 1 avuc fistik.
Aksam: tavada az yagda balik, salata.
Su;2,5 lt
Spor: 38 dakika workout - 95 puan
Nikinik 7 nolu spor yapildi
Cherry Mom azaydidem
Eksi gosteren tarti hic bir zaman bozuk değildir. Arti gosterince bozuk olabilir. Eksi gosteren tartida bozuk mu olurmus.
Tartı bozuk tartı
Oh maşallah eksi gelmek özellikle de hafta sonu çok iyi motive ediyor
Bebis dogdu ya canim. Genelde bebek gorme. Bur de burda sukur sokaga cikma yasagi yok.Maşallah ya bu pandemide ne misafiri böylevalla bizim evin kapısını çalan yok
Insallah canim
Kesinlikle katiliyorumEksi gosteren tarti hic bir zaman bozuk değildir. Arti gosterince bozuk olabilir. Eksi gosteren tartida bozuk mu olurmus.
Aman dikkar ortim. Oyle ne yazik ki kalabalikta sunu dene bunu dene derken oluyordur muhakkak. Insallah nisan sonu veya mayis basi istiyorum gitmeyi canim. Bekliyorum su korona testi uygulamasi bir kalksin hemen alacagim biletleri.Hep beraber olunca kacamak yapmasan illaki fazla yeme icme oluyoyaa ama senin adina üzüldüm insallah yakin zamanda gorursun canim
Faydasi illaki olur ne olursa olsun kalori harciyorsun sonucta. Spor diyetin yaninda vücudu sekillendirmek icin bir arac diyet olmadan sadece sporla kilo verilmiyor. Sadece diyetlede vucudunda gormek istedigin degisimj goemiyorsun. Ikisi bir butun bence diyetle kilo kaybederken spor sayesinde vucunu toparliyorsun sarkmıyorsun daha formda bir goruntuye sahip oluyorsun. 10 dk deyip gecme bugun 10 10 iki set yaparsin bir hafta sonra 15 15 iki set yaparsin. Yaptikca kondusyonun artar guclenirsin vucut alisir yaptiklarin kolay gelmeye baslar. Ya setsayisini artirsin ya da sayilari. Yani her kosulda işe yaradigna inaniyorum ben.Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
Masallah canim bende yapabilirsem yapicam bugun bakalim pazartesi aksama kadr burdayim cunkuInsallah canimbugun dukur spirumu yaptim yibe. 20 dakikasi bebek kucakta
Gercekten ole zorlaniyorum bayaAman dikkar ortim. Oyle ne yazik ki kalabalikta sunu dene bunu dene derken oluyordur muhakkak. Insallah nisan sonu veya mayis basi istiyorum gitmeyi canim. Bekliyorum su korona testi uygulamasi bir kalksin hemen alacagim biletleri.
Insallah ortim.Masallah canim bende yapabilirsem yapicam bugun bakalim pazartesi aksama kadr burdayim cunku
Gercekten ole zorlaniyorum bayahadi insallah canim insallah istedigin gibi olur su corona bitse hersey yoluna giricek zatende malesef
Aaa burası kar kıyamet. Resmen tipi varAh bu yasaklar... Yoksa ne güzel yürünür hava müthiş şu an:)
Oyy dikkat et canım beniim sıkı giyinin ev sıcak oluyor mu?Aaa burası kar kıyamet. Resmen tipi var
Ankara'da da birşey yok henüz hava iyi emre dışarı çıktı babasıylaAaa burası kar kıyamet. Resmen tipi var
İzmir canım :)Ankara'da da birşey yok henüz hava iyi emre dışarı çıktı babasıylayarın bozacakmış
Kendinin en iyi hali ol sen hangi şehirdesin canım
Ben soguk havaları severim :) yagmurlu burası da sen nerede yaşıyorsunAaa burası kar kıyamet. Resmen tipi var
:) Tamam o zamanCanim carpi bi onceki gun icin gec yazmistin dunki menun ciceklenmis
Sağ ol kuzumOyy dikkat et canım beniim sıkı giyinin ev sıcak oluyor mu?
AA çok şaşırdım. Ben Ankara fenadır diye düşünüyordum.Ankara'da da birşey yok henüz hava iyi emre dışarı çıktı babasıylayarın bozacakmış
Kendinin en iyi hali ol sen hangi şehirdesin canım
İstanbuldayım canım.Ben soguk havaları severim :) yagmurlu burası da sen nerede yaşıyorsun
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | 102 | 257 | 81 | 251 | 200 | ||
yarimuhendis | 410 | 265 | 611 | 150 | 250 | 40 | |
@nnurc | 225 | 100 | 273 | 73 | 140 | 52 | |
thequeensgambit | 60 | 100 | 47 | ||||
| 15 | 250 | |||||
balpamuk | 53 | ||||||
@Pain Killer | 235 | 45 | |||||
DeryaOnDiet | 142 | 25 | |||||
SanSebastianCheesecake | 190 | 205 | 60 | 340 | 60 | 245 | 62 |
| 235 | 145 | 135 | ||||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Namaria | 64 | 60 | 36 | 390 | |||
@belmayne | 68 | 260 | 210 | 165 | 78 | ||
@hawar | 103 | 130 | 120 | 593 | 106 | 261 | 100 |
SSuskunhanim | 310 | 497 | 80 | 611 | 100 | 470 | 110 |
@Tempus | 400 | 736 | 350 | 500 | 400 | 38 | |
@azaydidem | 153 | 210 | 206 | 60 | |||
muhursuzpusula | 260 | 40 | 160 | 250 | |||
birsevgi | 100 | 60 | |||||
| 40 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?