Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artı isteyerek gelmez bir anda bi bakmışsın aaaaaa gelmiiiişşş ödemi var şişkinliği var varda vaarr

Süpermiş bu yaaaaa Bakkal hesabı yapıyorum 300 ordan 500 şurdan derkeeen hooooppp
Tabi canım haklısın o konudaşimdilik sustum ama cuma geri dönüşümüz süper olacak
Kimin ortisi buuuuuuuuğğ
Hahaha ortim ya ablamla aramızda bi mevzu var bu dediğinle ilgili her şeye kimin ablası buuuğğğ kimin kardeşi buuğğ falan diye hep dalga geçiyoruz

Bende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli

Ya artı gelirsen
oo mobbing e de başlanmış
Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
canım ara vere vere 40 dkya tamamla en azından
ooo şanslısın vesselam cnm inşallah verirsin yine
daha uygunu bulunamazdıııı

evettt hele cüce mamunlar ve hepsinin yavruşu
Lütfen arkadaşlar boşuna uğraşmayın bu hafta Hedef60kgolmak ile birlikte 1. olucaz

Ama isterseniz 2. lik yada 3. lük için yarışabilirsiniz
hahahah uslu çocuklar olursanız birgün şirinleri bile görebilirsiniz

Sena616

Biraz önce bahsettiğim spor programı

Bu programı cumartesi (serbest katılım ) Pazartrsi ve çarşamba günleri zorunlu olarak yapıyoruz yukarıdaki tablodan kendine uygun olan bir spor seçip akşam menünde ör: spor no 1 yapıldı Nikinik diyorsun .. ve buradan spor yaptığın için hem sporunun puanını alıyorsun hemde +100 ek puan alıyorsun
Bu günlerin dışında kalan günlerde kendi rutin sporlarını nikinik etiketlemeden yapabilirsin ne yapmak istiyorsan..

Bunların dışında hergün düzenli menü yazmanızı bekliyoruz o da ayrı bir sayfada linki
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Oradan örnek menüleri görüp yazabilirsin günün tarihi yediğin içtiğin ve sporun şeklinde olacak özetle

Ah bu yasaklar... Yoksa ne güzel yürünür hava müthiş şu an:)

05 ŞUBAT -12 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

Kızlar geçtiğimiz cuma çok az kişi hedefini tutturmuş ki hedeflerimiz 300 500 gr iken böyle.. lütfen yerimizde saymayalım sonra aylar oldu diyete başlayalı şu kadar kilo veremedim diyeceksiniz motivasyonunuz kıralacak ..

Her hafta bizim için çok kıymetli unutmayalım bu hedefleri adım adım

Bu hedefleri adım adım gerçekleştirmek çok kıymetli... Böyle böyle bir bakacağız hedefe vardık ama her hedef tablosunda ismimizn yanında var ise işler kötü gidiyor silkelenme vakti

Hedefine ulaşan Namaria Monica_ yarimuhendis Pain Killer azaydidem Begonya2 tebriklerr kızlar

Önümüzdeki cuma için hedefini yazmayan varsa beni etiket yapabilir ekibe yeni gelen kızlarımız dahil

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.7​
80.9​
78.3​
77.5​
67.5​
67​
68​
67.5​
62.3​
62​
72.1​
71​
54​
53.5​
67.7​
67​
57.5​
57​
67.5​
???​
53.3​
53​
59.5​
59.2​
76.35​
75.75​
75.1​
74​
66.5​
65​
86.35​
85.5​
77.45​
??​
85.5​
83.5​

Ben 2 gündür menülerimi yazıyorum bir sorun mu var acaba yoksa saat sıkıntısı mı var?
Evet saatten dolayı oldun
Birinde ertesi gün öğlen yazdın sanıyorum
Menüleri aynı gün akşamında yada en geç ertesi günün sabah erken saatinden Mehfam listeyi paylaşmadan yazmak gerekiyor

Listede olduktan sonra düzeltme yapmıyoruz canım aksi takdirde herkes düzeltme yapılıyor nasılsa diyerek menüleri devamlıl öteliyor

Ne zaman biseyecevap versem bi bakiyorum hemen ustumde sen açıklamışsın

Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
Bence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar

Bence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar
evet kaptanım nabzı ne kadar yükseltip terlemeye ne kadar erkenden başlarsan yağ yakımına daha çabuk geçiyor ama düşük tempolu sporlarda nabız hemen yükselemiyor

Çok konuşuyorsun mu dmek istedin bağaa
Yok canim estagfurullah
Valla 10dk zor yapiyorum zaten nabiz da gayet yukseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…