- 5 Ekim 2020
- 2.725
- 10.702
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.661
Kız bu saatte kalkılır mı
Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara
yaaa daha yataktan çıkmadım ben. Bugün yine eliptik var canım, hafif bi kahvaltı ya da kahve den sonra hemen başlayacam
Kız bu saatte kalkılır mı
Canim kac kilo kaldi mezun olmanaBen mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakartı gelmek aklımın ucunda bile yok canım
Tabi canım haklısın o konudaArtı isteyerek gelmez bir anda bi bakmışsın aaaaaa gelmiiiişşşödemi var şişkinliği var varda vaarr
Süpermiş bu yaaaaaBakkal hesabı yapıyorum 300 ordan 500 şurdan derkeeen hooooppp
Hahaha ortim ya ablamla aramızda bi mevzu var bu dediğinle ilgili her şeye kimin ablası buuuğğğ kimin kardeşi buuğğ falan diye hep dalga geçiyoruzKimin ortisi buuuuuuuuğğ❤
oo mobbing e de başlanmışBende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli
Ya artı gelirsen
canım ara vere vere 40 dkya tamamla en azındanKizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
ooo şanslısın vesselam cnmIyi okdu canim hatirlattigin. Seviyorum canim, sevilmez mi balik corbasiEsim guzel yapiyor balik corbasini gecen hafta 2 gun yemistim. Sorayim bakalim yapasi var mi dun marketten 4-5 cesit balik alindi, bu hafta hergun balik salata yapmaya niyetliyim. Bir ara boyle hagtada 2 kilo vermistim bakalim bu haftaya nasil etki edecek
evettt
Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara
yaaa daha yataktan çıkmadım ben. Bugün yine eliptik var canım, hafif bi kahvaltı ya da kahve den sonra hemen başlayacam
edit: aaa pastayı sormuşun. Yemedi eşim de, artık çocuklar yer bugün
hahahah uslu çocuklar olursanız birgün şirinleri bile görebilirsinizLütfen arkadaşlar boşuna uğraşmayın bu haftaHedef60kgolmak ile birlikte 1. olucaz
Ama isterseniz 2. lik yada 3. lük için yarışabilirsiniz
900 gramcık kaldı canım 52.5la mezunumCanim kac kilo kaldi mezun olmana
Benim de sanki daha aylar varmis gibi hissediyorum ama mezuniyete az kaldi
Ben 2 gündür menülerimi yazıyorum bir sorun mu var acaba yoksa saat sıkıntısı mı var?12-19 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
@thequeensgambit
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Ah bu yasaklar... Yoksa ne güzel yürünür hava müthiş şu an:)Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi
belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)
Sporunu başarıyla tamamlayanNikinik hawar Monica_ yarimuhendis S Suskunhanim Hedef60kgolmak Tempus DeryaOnDiet Anka Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn
Begonya2 balpamuk azaydidem Amor-a muhursuzpusula birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
81.7 | 80.9 | ||
78.3 | 77.5 | ||
67.5 | 67 | ||
68 | 67.5 | ||
62.3 | 62 | ||
72.1 | 71 | ||
54 | 53.5 | ||
67.7 | 67 | ||
57.5 | 57 | ||
67.5 | ??? | ||
53.3 | 53 | ||
59.5 | 59.2 | ||
76.35 | 75.75 | ||
75.1 | 74 | ||
66.5 | 65 | ||
86.35 | 85.5 | ||
77.45 | ?? | ||
85.5 | 83.5 | ||
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Evet saatten dolayıBen 2 gündür menülerimi yazıyorum bir sorun mu var acaba yoksa saat sıkıntısı mı var?
Canim carpi bi onceki gun icin gec yazmistin dunki menun ciceklenmisBen 2 gündür menülerimi yazıyorum bir sorun mu var acaba yoksa saat sıkıntısı mı var?
Ne zaman biseyecevap versem bi bakiyorum hemen ustumde sen açıklamışsınEvet saatten dolayıoldun
Birinde ertesi gün öğlen yazdın sanıyorum
Menüleri aynı gün akşamında yada en geç ertesi günün sabah erken saatindenMehfam listeyi paylaşmadan yazmak gerekiyor
Listedeolduktan sonra düzeltme yapmıyoruz canım aksi takdirde herkes düzeltme yapılıyor nasılsa diyerek menüleri devamlıl öteliyor
Çok konuşuyorsun mu dmek istedin bağaaNe zaman biseyecevap versem bi bakiyorum hemen ustumde sen açıklamışsın
Bence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
evet kaptanım nabzı ne kadar yükseltip terlemeye ne kadar erkenden başlarsan yağ yakımına daha çabuk geçiyor ama düşük tempolu sporlarda nabız hemen yükselemiyorBence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar
Yok canim estagfurullahÇok konuşuyorsun mu dmek istedin bağaa
Valla 10dk zor yapiyorum zatenBence cardio ise işe yarar onda nabız hemen yükseliyor nabız yükselincede kilo kaybı olur derler..
Ama normal sporlarda yürüyüş vs yağ yakımı ilk 15 dakikadan sonra başlıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?