Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siteden kaynaklı sanırım bende de olmustu muhursuzpusula size mi meydan okumuştumAllah'ım yaşlılık hatırlamıyorum da
Olsun yenilsek bile kaybedeni yok yarışın @belmaynecim
Ooooo muhteşeeem, niye bozuk olsun tartı vermişsin işte miiss gibi

200 200 gidiyor işte ortim muhteşeeem :) bende cumadan beri 450 gr vermişim

Eeee dün beni yaşlı yaptın şimdi sıra sende
Etme bulma dünyası ama çabuk buldum
Canımcım 2 lt sıcak su içmek gerekiyormuş hurma diyetinde onu dediydim
Himm hiç duymamistim

Yemek değilde tencereyi temizlemek beni öldürdü kol kası yaptım offf
Ya bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bari
Ya ben de bir heves çıktım meydane ama kimle yarışıyoruz bilmiyorum.

Sevgi'm sen hele bı gel, kaynasirsinsenin gibi muhabbeti hoş bı insanın kaynasmamasi mümkün mü sadece burda biraz zaman gecirmen gerekli

Yaa canım canım

birsevgi cuma günü kg bildirmedin ya sonra yazdınmı ? Güncelde nedir durum
@Kendinin en iyi hali ol canım senin kilon neymiş hangisi doğruymuş :)) değiştireyim olmadı
Yarın sabah yazayım olur canımm

Alıntıları yanlış yapmışım Valla son ayların en sancılı regl dönemini yaşıyorum kızlar o yüzden spor yapmıyorum ama salı günü bomba gibi gelirim
Yaa iyi hatırlattın kızlar ben size yazacaktım unuttum normalde bende hiç regli ağrısı olmazdı ama maalesef spiral olduğundan beri ağrılı oluyor.. neyse benim birde migren var biliyorsunuz ikisi eş zamanlı geliyor nörologum bana magnezyum vermişti bu dönemde full kullan diye bende hep aksatmıştım. İlk defa bu regli dönemimde düzenli kullandım ne baş ağrısı ne karın ağrısı var magnezyum etki etmiş olmalı sizlerinde aklında bulunsun

Yemek değilde tencereyi temizlemek beni öldürdü kol kası yaptım offf
Kaptanım tencereye su koyup kaynatıp içine bulaşık makinesi tableti atıp onunla beraber kaynatmaya devam etmek yanık tencereleri çok rahat temizliyormuş ovalamaya falan gerek kalmıyormuşçok erken görmüşüm mesajını ama aklında bulunsun tüm arladaşlarımın

Şuan ağlayabilirim cidden mi test etmek için tekrar yakasım geldi

Evet ben kızlara hep yazardım regl sancısının en iyi çözümü magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…