- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.641
Bu cumaya insallah guzel eksi bekliyorum. Hem su 75i geride birakirsam beni de cok motive eder.Nikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi
belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)
Sporunu başarıyla tamamlayanNikinik hawar @nnurc yarimuhendis @Suskunhanim @SanSebastianCheesecake Tempus DeryaOnDiet Anka Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn
@L O L @balpamuk @azaydidem @Amor-amuhursuzpusula @birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz @Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın
Ben mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakBende 450 gr verdim canım böyle böyle 1. yiz orası kesin şimdiden belli
Ya artı gelirsen
Ay ben de bu hafta 77yi gormeden 76ya inmek istiyorumBu cumaya insallah guzel eksi bekliyorum. Hem su 75i geride birakirsam beni de cok motive eder.
Helal kız ortim30 dk tempolu yürüdümyarimuhendis cim polis amcalar karşıma çıktı eve döndüm sjshs
Super canim, tenrikler30 dk tempolu yürüdümyarimuhendis cim polis amcalar karşıma çıktı eve döndüm sjshs
Ben de 75i gormeden geride birakmayi hedefliyirum. Umarim ikimiz de hepimuz de hedefe ulasirix canimAy ben de bu hafta 77yi gormeden 76ya inmek istiyorum
Insallah canimBen de 75i gormeden geride birakmayi hedefliyirum. Umarim ikimiz de hepimuz de hedefe ulasirix canim
Bu ortaklar fena geliyor. Kalkip spor yapayim hemen. Oructa bile devam spora masallah canim sana masallahHelal kız ortimben de iftar saatine yakın kalkıp spor yapacağım bu hafta bizim haftamız
Maşallah ya bu pandemide ne misafiri böyleSuper canim, tenriklerKucuk Kizim biraz huysuz dursun ben de henen spora. Aksama misafirim var. onlar gelene kadar spor dus bitirmem lazim. Esim biraz temizlik yapti sabah sagolsun. Ben de balik salata filan yaparim.
Ay çok tatlısın ya
Sen daha tatlisinAy çok tatlısın ya
Bende de var ondan bi tane bu gün hiç görünmedi de korkuyorum
Ben mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakartı gelmek aklımın ucunda bile yok canım
Kimin ortisi buuuuuuuuğğBen mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakartı gelmek aklımın ucunda bile yok canım
Yok ben öyle kendime Bi şaşırayım dedim kaptanımNikinik baktın kaptan kuzu kuzu programa uyuyor onu baş köşeye alayım dedin değil mi dünde hiç spor yapasım yoktu valla en kolay zıp geldi
belmayne neye şaşırdın kuzum sen dün programı mı unuttun ? Ben bilerek katılmadın zannettim :)
Sporunu başarıyla tamamlayanNikinik hawar @nnurc yarimuhendis @Suskunhanim @SanSebastianCheesecake Tempus DeryaOnDiet Anka Pain Killer tebrikler kızlar tümmmmm eksileerr sizlerleeee olsunnnnn
@L O L @balpamuk @azaydidem @Amor-amuhursuzpusula @birsevgi @thequeensgambit ve hatta yeni üyelerimiz @Kendinin en iyi hali ol ve Sena616 yarın zorunlu spor günümüz tüm takım spordayız unutmayın
Canım bence her hareketin faydası vardır. Ama yavaş yavaş arttırsan süreyi çok güzel olurKizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
Ay hadi bu hafta mezun haftası olsunBen mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakartı gelmek aklımın ucunda bile yok canım
Ver canım yesin, sunum neyim yap evimin direği gözümün bebeği de yemezse zorla yedir valla o pasta yüzünden birinci olamıcaz
Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara
Bende de var ondan bi tane bu gün hiç görünmedi de korkuyoruminşallah pastayı eşin yemiştir spor neyin yapıyorsundur Pain Killer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?