Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu cumaya insallah guzel eksi bekliyorum. Hem su 75i geride birakirsam beni de cok motive eder.

30 dk tempolu yürüdüm yarimuhendis cim polis amcalar karşıma çıktı eve döndüm sjshs
Super canim, tenrikler Kucuk Kizim biraz huysuz dursun ben de henen spora. Aksama misafirim var. onlar gelene kadar spor dus bitirmem lazim. Esim biraz temizlik yapti sabah sagolsun. Ben de balik salata filan yaparim.

Super canim, tenrikler Kucuk Kizim biraz huysuz dursun ben de henen spora. Aksama misafirim var. onlar gelene kadar spor dus bitirmem lazim. Esim biraz temizlik yapti sabah sagolsun. Ben de balik salata filan yaparim.
Maşallah ya bu pandemide ne misafiri böyle valla bizim evin kapısını çalan yok

Yok ben öyle kendime Bi şaşırayım dedim kaptanım
Unutmadım. Tembellik ettim valla.
Ama sabah gözümü açmadan yaptım sporumu
Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz
Canım bence her hareketin faydası vardır. Ama yavaş yavaş arttırsan süreyi çok güzel olur
Ben mezun olacağım bu hafta ufak bir kaçamak bile olmayacakartı gelmek aklımın ucunda bile yok canım
Ay hadi bu hafta mezun haftası olsun Baskül hepimizi mes'ud etsin. Amin

Ver canım yesin, sunum neyim yap evimin direği gözümün bebeği de yemezse zorla yedir valla o pasta yüzünden birinci olamıcaz

Pain Killer yaaa gülen maamun olmuş şimdi deee çok mu şeviyoşun şennn
Ya çok tatlılar ama değil mi, bayılıyorum bunlara
Bende de var ondan bi tane bu gün hiç görünmedi de korkuyorum inşallah pastayı eşin yemiştir spor neyin yapıyorsundur Pain Killer
yaaa daha yataktan çıkmadım ben. Bugün yine eliptik var canım, hafif bi kahvaltı ya da kahve den sonra hemen başlayacam

edit: aaa pastayı sormuşun. Yemedi eşim de, artık çocuklar yer bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…