Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.741
Ajan gibisin ya119. sayfadaydım işte, bu çarşamba online olmuşfotoğrafın üstüne imleci getirince gördüm,güncel kilo hedef kilo yazmış,belki tekrar katılır diye
AhahaNikinik kuzum troll birinin açtığı konuya cevap yazıp kibar olmasını beklemişsin, bunlar sevgilisinden patronundan azar yiyip tanımadıklarından hıncını çıkaran insanlar kuzum o yüzden anlam veremezsin ben kibardım niye kükredi diye boş anlamsız insanlar boşver kuzum
canım gidebildiğim kadar gidicemAjan gibisin ya119. Sayfada napiyordun
Ay oku oku biter mi ben bazen siz konusuyorsunuz kaciriyorum onu bile okuyamiyorumcanım gidebildiğim kadar gidicemdeğişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün
Tamamdır kaptanımTabata değil mi ? Zumba gibi düşünebiliriz 3 puan yani
Ya diyorum işte bilim kadını.canım gidebildiğim kadar gidicemdeğişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün
Ne o hap falan mıYaa iyi hatırlattın kızlar ben size yazacaktım unuttum normalde bende hiç regli ağrısı olmazdı ama maalesef spiral olduğundan beri ağrılı oluyor.. neyse benim birde migren var biliyorsunuz ikisi eş zamanlı geliyornörologum bana magnezyum vermişti bu dönemde full kullan diye bende hep aksatmıştım. İlk defa bu regli dönemimde düzenli kullandım ne baş ağrısı ne karın ağrısı var magnezyum etki etmiş olmalı sizlerinde aklında bulunsun
Öyle mi açıp bakmadım inanın dans diye düşündümBence zumba çok basit onun yanında
Benimki suda çözünen ama hap formları da vardırNe o hap falan mı
Valla diğer kızlar da fikir belirtsin ben uzun zamandır sadece Lesli yapınca zor geldiÖyle mi açıp bakmadım inanın dans diye düşündümo zaman tabata 4 puan diye ayrı bir puan skalası açayım olur mu 4 den yukarı çıkamam kurtamaz 5 cardio zaten
Ay helal olsun119. sayfadaydım işte, bu çarşamba online olmuşfotoğrafın üstüne imleci getirince gördüm,güncel kilo hedef kilo yazmış,belki tekrar katılır diye
Aynen kapticim tamamdırHedef60kgolmak karabiber01 e yazdın değil mi neyse sakıncalı biri değilmiş hatırlıyorum kendinisini daha önce denk gelmiştik
Oyyy ortİm naptın yaptın mı sporu.
Kaptanım günahımı almışın ama ben çoktaaan yataktan çıkıp koltuğa uzanmıştım o sıralarda.Ancak yataktan çıkmıştır
Eski stalkçılardan kim kaldı119. sayfadaydım işte, bu çarşamba online olmuşfotoğrafın üstüne imleci getirince gördüm,güncel kilo hedef kilo yazmış,belki tekrar katılır diye
Kuzucugada yazabilirdiHedef60kgolmak karabiber01 e yazdın değil mi neyse sakıncalı biri değilmiş hatırlıyorum kendinisini daha önce denk gelmiştik
O kim kızKuzucugada yazabilirdi
O bir firtina bir zamanlar yikti gecti buralariO kim kız
Kuzucugada yazabilirdi
O kim kız
Anmayın anmayınnn 5.takım öyle birO bir firtina bir zamanlar yikti gecti buralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?