Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom oruç tutanlar kaçta bildirim yapıyor canım.
Pazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Yarın takımda bildirmeyecekler olacak galiba tartı detoksu yapıyorlarmış

800 ü gitti 2 si kaldı spor yapmıyordum 1 aydır çok az gitti. Cumadan beri spor ekledim bi de yeşil çay ekledim bakalım ne kadar etkili olacak. :)) regl haftam bi de 18 inde bekliyorum:))
Zaten onu diyecektim ama tamda ne yapıp ettiğini bilmediğimden demedim sporsuz bir yere kadar gidiyorda devamı gelmiyor devamıda böyle gider inşallah Ankacım

Pazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktım bana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım giyin soyun giyin soyun

Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktım bana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım giyin soyun giyin soyun
Aynen ben bir ara tartılmamak için bazanın içine koymuştum baskülü
Mazereti olanlar için esnetiyoruz pazartesiyi

S Suskunhanim la tarti detoksundayiz katil bize cumaya sürpriz ben yerinden kaldirdim suskunhanimin tartisi yerinde uzaktan uzaktan bakisiyorlar

Tartı detoksu oo adını sevdim ama benim detoks falan kalmadı Nikinik sen tartıyı kaldırmakla en iyisini yaptın,ben de bir daha kaldırıp basliyayim

Naptin kuzu yaa 20bin bosa gitmis valla
Tartı detoksu oo adını sevdim ama benim detoks falan kalmadı Nikinik sen tartıyı kaldırmakla en iyisini yaptın,ben de bir daha kaldırıp basliyayim
Aaaa
Kaldirmazsan olacagi oydu. Mutlu etti mi bari seni tarti
Ben kaçayım iyi geceler kızlar
Iyi geceler kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…