- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.781
Neyse mahallenin delisi geldi halooo gibi okumuştur millet deayy yarıldım şuan
800 ü gitti 2 si kaldıHarikasın canım2.8 e yaklaşıyoruz
Pazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersenCherry Mom oruç tutanlar kaçta bildirim yapıyor canım.
Zaten onu diyecektim ama tamda ne yapıp ettiğini bilmediğimden demedim sporsuz bir yere kadar gidiyorda devamı gelmiyor devamıda böyle gider inşallah Ankacım800 ü gitti 2 si kaldıspor yapmıyordum 1 aydır çok az gitti. Cumadan beri spor ekledim bi de yeşil çay ekledim bakalım ne kadar etkili olacak. :)) regl haftam bi de 18 inde bekliyorum:))
AhahahNeyse mahallenin delisi geldi halooo gibi okumuştur millet de
Aaaa ne var kiiiiii
Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktımPazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Yarın takımda bildirmeyecekler olacak galiba tartı detoksu yapıyorlarmış
Aaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktımbana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım giyin soyun giyin soyun
S Suskunhanim la tarti detoksundayiz katil bize cumaya sürprizAaaa şart değilse tamam canım ben pazartesi tartısını sevmiyorum da kural diye tartılacaktımbana da lazım detoks zırt pırt tartıdayım giyin soyun giyin soyun
Tartı detoksu oo adını sevdimPazartesi tartısı için mi diyorsun canım ? Şart değil istersen bildirme bildireceksende iftara yakın tartıl istersen
Yarın takımda bildirmeyecekler olacak galiba tartı detoksu yapıyorlarmış
Naptin kuzu yaa 20bin bosa gitmis vallaBugün menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli suPain Killer hocam bi buraya bakar mısınız, bu sonuçlar ne anlama geliyor
1. öğün - 13:00 - 14:00 arası
tuzlu pişi 1 tam donut kadar, kakaolu yulaf gevreği, sürülen taze peynir,2 dilim kepekli ekmek, ev yapımı bol zeytinyağlı acuka( annem yaptı,sağlıklı) , eti browni , üzümlü kek , hindi salam(protein yüksek) , domates soslu mayonezli patates ve yeşil biber kızartması, şekersiz (dikkatinizi çekiyorum) siyah çay
ara dukan birası
akşam 19:00 da süzme yoğurtlu ,çilekli whey proteinli smoothie
ara sadetürk kahvesi
muhursuzpusula @_Reyyan Cherry Mom
spor 20.000 adım( ayrıca kol ve bacak hareketleri de ekledim), 40 dk pilates
3 lt su
2.150 kalori, 100 gr yağ, 235 gr karbonhidrat, 65 gr protein -yaklaşık
AaaaTartı detoksu oo adını sevdimama benim detoks falan kalmadı Nikinik sen tartıyı kaldırmakla en iyisini yaptın,ben de bir daha kaldırıp basliyayim
Iyi geceler kaptanimBen kaçayım iyi geceler kızlar
Bence hala iddalı konuşabilirsiniz çünküBu aradabelmayne 19 u regl tarihim bunu nasıl atladım karnım falan sis idi bugün,Allah'ım diyorum ne yedim de şişti,derken bu vakitte aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?