- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.761
Aboo bunu şimdi gördüm
Leslie iyi gelebilir canım kaslarını rahatlatır birazAlıntıları yanlış yapmışımValla son ayların en sancılı regl dönemini yaşıyorum kızlar o yüzden spor yapmıyorum ama salı günü bomba gibi gelirim
Aboo neler olmuş burdaYaa off sorma koku sindi çıkmıyor
Tencere telleye telleye kurtuldu ama kolum sakat kaldı bu seferde
Ekran görüntüsü aldımKaptanım tencereye su koyup kaynatıp içine bulaşık makinesi tableti atıp onunla beraber kaynatmaya devam etmek yanık tencereleri çok rahat temizliyormuş ovalamaya falan gerek kalmıyormuşçok erken görmüşüm mesajını ama aklında bulunsun tüm arladaşlarımın
Ben mesajlarınızı hep evde turlayarak okuyorum mesala,bazen de WC deHarikasınnnaynen evde olmaz demeyelim oluyor aslında
Yaaa painnnnOyyy ortİm naptın yaptın mı sporu.
ben bugün az yapabildim güne geç başlayınca,uyuşukluk bi gitmedi üstümden
Kaptanım günahımı almışın ama ben çoktaaan yataktan çıkıp koltuğa uzanmıştım o sıralarda.
Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuşAboo neler olmuş burdaya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Olmaz miiiTeşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş
Valla ben deYa bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bari
Ya ben de bir heves çıktım meydane ama kimle yarışıyoruz bilmiyorum.
Evet eveeettt bize rakip olmuştunuuzzValla ben demuhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır
Bittiiniz siz dostum, mahfediciiizzz sizi(sizi demisken örtün kim ayEvet eveeettt bize rakip olmuştunuuzz
Yaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğlunaAksam spora başladım (Leslie bosted) 20 dk sonra kızım uykum geldi dedigelmezdi aslında ama anası zayıflayacak ya şimdi sizinle yazisirken 10000 adımı ve 1000 zıp i tamamlayıp yaticim, 8.30da dersim var,çocukları uyandıracak biri lazım muhtemelen hepsi yataktan katılacak derse
Zaten onlar ortakValla ben demuhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır
İnstagram kullanıyorsan çok biliyoruz biz diye bi sayfa var orda sürekli böyle hayat kurtaran öneriler paylaşıyor:)Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş
Ahahahayyyy diyor ya koltuğa uzandım günahımı alıyosunuzzzYaaa painnnn
Gözümde öyle bir canlanıyorsun kii üstünde sabahlık dağınık saçlar ağzında sigara çocukların önüne 1 tabak cornflexannneee ev yanıyooor yansın oğlum bi ara söndürürüm
hahahaValla ben demuhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır
Kullanmadığım için geri kalıyorum böyle şeylerdenİnstagram kullanıyorsan çok biliyoruz biz diye bi sayfa var orda sürekli böyle hayat kurtaran öneriler paylaşıyor:)
Anmayın anmayınnn 5.takım öyle birgörmedi şimdiye kadar
deli mi demek ya ben yıllardır selammm ben geldim diye kullanıyordum
3 mil Leslie yaptım canım. Adım sayamadım bu gün çocuklar saatimi nereye attıysa bulamadım:)Oyyy ortİm naptın yaptın mı sporu.
ben bugün az yapabildim güne geç başlayınca,uyuşukluk bi gitmedi üstümden
Harikasın canım3 mil Leslie yaptım canım. Adım sayamadım bu gün çocuklar saatimi nereye attıysa bulamadım:)
Yine muhteşem bı menü14 Şubat Pazar
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 wasa, birkaç çatal ev yapımı ajvar, maydanoz, turp, biraz havuç, beyaz lahana
Ara
2 ceviz, 1 dilim fırında bal kabağı(sade)
17. 00
1 tabak bezelye yemeği, salata, 1 kaşık şekersiz üzüm marmelatı
Su:2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 30 dk leslie +8 dk tabata
Toplam 69 puan
Cherry Mom S Suskunhanim @_Reyyan
Allah bı kolaylık veriyor hamd olsunYaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğluna
Abooo desene bu hafta savaş varZaten onlar ortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?