Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim nerdesin S Suskunhanim kızıştı buralar
Ne yapsak ne etsek bu hafta.
Aboo bunu şimdi gördüm keşke cigkofteleri gommeden görseydimkızıştı derken kim ne diyo ,dalalim hemen
(Dün akşam komşu çiğköfte getirmişti yemwmistim,kahvaltıda yerim diye, soğuk soğuk canım istemedi kahvaltıda 5 gibi 5 tane yedim çok olmuş müdür?bol marul ve 2 bardak ayran.su saat oldu hala tokumnormalde açlıktan kivranirdim.Kendimi kötü hissettim tok olunca)

Alıntıları yanlış yapmışım Valla son ayların en sancılı regl dönemini yaşıyorum kızlar o yüzden spor yapmıyorum ama salı günü bomba gibi gelirim
Leslie iyi gelebilir canım kaslarını rahatlatır biraz
Yaa off sorma koku sindi çıkmıyor
Tencere telleye telleye kurtuldu ama kolum sakat kaldı bu seferde
Aboo neler olmuş burda ya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Ekran görüntüsü aldımsen denedin mi hiç canim

Yaaa painnnn
Gözümde öyle bir canlanıyorsun kii üstünde sabahlık dağınık saçlar ağzında sigara çocukların önüne 1 tabak cornflex annneee ev yanıyooor yansın oğlum bi ara söndürürüm

Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş

Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş
Olmaz miii karbonat serpip üzerine sirke döküp kaynatiyorsun ama iki kere denedim, illa tellemek gerekti devamında.O yüzden kızlarınki aklımızda olsun

Ya bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bari

Ya ben de bir heves çıktım meydane ama kimle yarışıyoruz bilmiyorum.
Valla ben de muhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır

Aksam spora başladım (Leslie bosted) 20 dk sonra kızım uykum geldi dedi gelmezdi aslında ama anası zayıflayacak yaşimdi sizinle yazisirken 10000 adımı ve 1000 zıp i tamamlayıp yaticim, 8.30da dersim var,çocukları uyandıracak biri lazım muhtemelen hepsi yataktan katılacak derse

Yaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğluna

Ahahahayyyy diyor ya koltuğa uzandım günahımı alıyosunuzzz
Valla ben de muhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır
hahaha aklımdan çıkmıyor ki resim atsan farketmez

Yine muhteşem bı menüaslan ortim
Yaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğluna
Allah bı kolaylık veriyor hamd olsun spor saati hadi kalkın diyorum,hep birlikte tepiniyoruz
Kızım bakicida olur zaten,oğlum da idare ediyor
Zaten onlar ortak
Abooo desene bu hafta savaş var
belmayne balım napsak ne yemesem ne icmesek de geçsek bu kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…