- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.081
Cook iyi anliyorum canim seni suanda. Iyi yiyorum aslinda ama cok cabuk acikiyorum. Saat sayiyorum bir dahaki ogune kadarValla ben o zamanlar her gün 1 kilo sütten muhallebi yapar tek başıma yerdimemzirirken içimden başka bişey çıkıyor
En iyisi canim es destegi olmadan zor. Benim esim nefret ediyor kilodan. 65 in ustune hic cikma diyor hep. Eskiden bir kilo bile alsam farkederdi. Ve tatli cips vs. aldigimda ya hemen yerdi ya da cope atardi. Yeme bunlari diye. Cok kizardim ama onun destegi olmasa ilk dogumdan sonra eski kilomun da altina asla dusemezdim.Mathilda03 YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar Allah yardımcınız olsun, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı
Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.
Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz.
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı
Ortim yaaa sen karışmayacan da kim karışacakBi tırsmadım değil şimdi ben de karışsam mı karışmasam mı diye
sen anormal kadın mısın valla tembelliğin kitabını yazarım ama başa gelince çekiliyor
HahahaAy ona ben de gıcığım. Sorar yaparım sonra yemez bana kalır. Kavga çıkartırım.
Benimki de gizli gizli yiyor canım çekmesin diye ona daha çok gıcık oluyorum çünkü açık mutfak bizim. Zaten görüyorum her şeyiDedim yiyeceksen ortada ye ama bazı şeyler hariç. Mesela patlamış mısır baklavaya böreğe dayanırım.ona dayanamıyorum
Ya dünyada ne güzel yemekler var
Bizimki de tam imtihan
Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedir
Ortim bugunu cok guzel kapatmissin tebrik ederim15 Ocak pazartesi
Sabah 10:00
2 yumurta ile yapılmış salata
Peynir zeytin
2 dilim uno denge
ara
1 Armut
Sade türk kahvesi
1 gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase paça çorbası
2 yemek kaşığı kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Bolca salata
Ara
1 elma 1 ceviz
2 ,5 lt su
Bolca şekersiz çay
1 saat yürüyüş
Şuna itibari ile 19820 adım 198 puan
Nikinik 1. Yaptım canım
Cherry Mom
Canım gayet güzelPazartesi
11.00
2 dilim tam bugdayli yaprak galeta
3 kasik domatesli yumurta
2 kasik lor peynir
3 zeytin
Ara
Ananasli yesilcay
17.00
Yarim tabak kuru fasulye
2 catal pilav
Cacik
Su 3 lt 2.5 litresi limonlu su
Spor 6 20dk cardio
Birde ben persembeden beri sabah kalkinca ve aksam yatmadan sirkeli su iciyorum 1 cay bardagi kadar ama hep yazmayi unutuyorum
Cherry Mom @_Reyyan hawar S Suskunhanim belmayne var mi baska bana sahip cikmak isteyen
Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedir
Ay atlamışım ben o atasözünü süpermiş
Teşekkür ederim canım deneyeceğim mutlaka biriniHoşbuldum Canım
Nefis yemek tarifinden bakarak bazen portakallı bazen de klasik anne usulü yapıyorum. Soğanı kavurup, salça ekliyom. Sonra kerevizleri de koyup kısık ateşte onu da kavurup suyunu ekleyip limonunu sıkıp pişiriyom.
Her iki türlü de çok severek yiyom ben
Destek olmasi cok guzel canimEn iyisi canim es destegi olmadan zor. Benim esim nefret ediyor kilodan. 65 in ustune hic cikma diyor hep. Eskiden bir kilo bile alsam farkederdi. Ve tatli cips vs. aldigimda ya hemen yerdi ya da cope atardi. Yeme bunlari diye. Cok kizardim ama onun destegi olmasa ilk dogumdan sonra eski kilomun da altina asla dusemezdim.
Masallah canim senin guncel kilon harikaDestek olmasi cok guzel canim,
iste herkes hissine gore zevkine gore farkli tepkiler veriyor.
Benim esim de 50 kiloyken de 60 kiloykende zayifsin diyordu. 69 iken kilo aldigimi kabul edebildi.Ben surekli kafaya takinca artik,
istiyorsan ver ben destek olurum dedi ve ciktik bu yolculuga. Iyiki cikmisim diyorum simdi.
Döner
Tesekkur ederim ortimCanım gayet güzel
geçmişi çok okuyamadım
Detoks nasıl sonuç verdi eksi kaçsın tartıldın mı?
bu arada dünde spor yapmışsın bugünde bunun içinde ayrıca tebrik ederim ortim
Emzirmenin cok etkisi var canim benceMasallah canim senin guncel kilon harikaAyni diyet menudu ama Arada cok aclik cekiyorum anlamiyorym. Bugun mesela o kadar cok aclik hissetttim ki adeta basim agridi acliktan. Halbuki gayet iyi listemde olan herseyi atlamadan yedim. Anlamiyorum neden bazen boyle oluyor.
Allah kolaylık versin canım. Ben ilk ikisini emzirememiştim istediğim gibi çok içimde kalmıştı. Hep derdim bi daha çocuğum olursa 2 yaşına kadar emzireceğim diye. Sonra 3. 14-15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken de emzirdim doğuma 1-2 ay kala bıraktım. Sonra doğum oldu derken 44 ay çocuk emzirmiş oldumCook iyi anliyorum canim seni suanda. Iyi yiyorum aslinda ama cok cabuk acikiyorum. Saat sayiyorum bir dahaki ogune kadar
Az daha küçük yazsaydın belki görmezdik
Canım eminim güzel sonuç alacağınaTesekkur ederim ortimtartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis umarim cuma guzel sonuc alirim
Canim kucuk bebegin var cok normal sık acıkman.Masallah canim senin guncel kilon harikaAyni diyet menudu ama Arada cok aclik cekiyorum anlamiyorym. Bugun mesela o kadar cok aclik hissetttim ki adeta basim agridi acliktan. Halbuki gayet iyi listemde olan herseyi atlamadan yedim. Anlamiyorum neden bazen boyle oluyor.
Hmm anladım CanımYok yemedim midem çok şiş uyandım o yüzden sadece bi su içip geri yattım. Teşekkür ederimbu arada bugün gündüz burda pek aktif olamadım normalde olurum hoş geldiniz takımımıza
Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım
Afiyet olsun canim. Masallah sporlar sahane15 Şubat 2021
8:00 2 bardak sirkeli su
10:30 sade türk kahvesi
15:30 10 kaşık nohut 6-7 kaşık bulgur pilavı
17:00 sade tükr kahvesi
akşam açlık hissedince yeşil çay içerim
su: 2,5 litre
spor 3 mil leslie= 67,5 puan
200 ip atlama= 40 puan
100 jumping jack= 20 puan
Toplam: 127,5 puan
Cherry Mom Pain Killer
2 numaralı spor yapıldıNikinik
Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika15 Şubat Pazartesi
12.00
1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 2 ceviz, birkaç çatal muhammara, beyaz lahana, turp
Ara
2 yk nar, 1,5 dilim etiform, 3 küçük dilim fırında bal kabağı(sade)
17.00
150 gr haşlama et, bol salata, yarım ceviz
Su:2 litre (devam)
Gece bir yeşil çay içerim
Spor:2 yapıldı
2 mil leslie 45 puan gece tabata inşallah
Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun15 şubat pazartesi
Sabah
11.30
1 yumurta+ 1 beyazından mantarlı omlet
2 parmak peynir
6-7 minicik zeytin
1 salatalık ve domates
1 bardak yeşil çay
Ara 15. 30
1 minicik elma 3-4 çilek
2 tam ceviz
1 kupa türk kahvesi
Akşam
19.00
1 kase yayla çorbası
3-4 kaşık tavuk sote
Üzerine sarımsaklı yogurt
Su ve sporu daha sonra ekleyeceğim .
İyi akşamlar kızlar
Begonya2 sen ne yaptın canım akşam yemeği yedin mi
Masallah 1 saat eliptik cok iyi.15 Şubat Pazartesi
07.10: Limonlu ballı ılık su (Yarım limon+ yarım çk. bal+ su)
07.20: 1 yk lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 tane krep
1 tutam nane
7 zeytin
1 tk bal
Şekersiz çay
12.30: 1 tabak acılı domatesli makarna
2 bardak ayran
18.00: 1,5 karnıyarık
5 yk pilav
2 yk yoğurt
Maydanoz
1 saat eliptik (180 puan)Nikinik
@birsevgi
Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.Merhaba kizlar 15 subat pazartesi gunu
10:00 sade sutsuz sekersiz kahve
12:00 sade sutsuz sekersiz kahve
13:00 tek avuc kadar beyaz leblebi
15:30 nesfit sut ile
19:00 2 ceviz
20:00 1 kase sehriye corbasi 1 kase patates yemegi yarim kizamis hamur
Su: 1 litre
40 dk yuruyus
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik @Tempus
Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli light peynirli tost, yeşil zeytin salata 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel
öğlen et haşlama,salata,2 dilim kepek ekmek
ara züber bar,türk kahvesi
akşam erişteli mercimek çorbası, cacık,salata
ara limonlu yeşil çay
2,5 lt su
spor yapamadım
@_Reyyan @muhursuzpusula
Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.15.02.2021
Kahvaltı
Yulaf lapası (kakaolu)
Ara yeşil çay, sade kahve
Öğle
1 kase lahana sote
1 kase yoğurt
1 tane tb yaprak galeta
Ara sade kahve, yeşil çay
1 elma, 2 çiğ badem, 2 çiğ fındık, 1 kuru kayısı
Akşam
1 kase yoğurt
Kayısı çayı içiyorum şuan(hazımsızlık var)
Su 3 lt
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan @yarimuhendis Nikinik
O adim ne oyle masallah masallah15 Ocak pazartesi
Sabah 10:00
2 yumurta ile yapılmış salata
Peynir zeytin
2 dilim uno denge
ara
1 Armut
Sade türk kahvesi
1 gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase paça çorbası
2 yemek kaşığı kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Bolca salata
Ara
1 elma 1 ceviz
2 ,5 lt su
Bolca şekersiz çay
1 saat yürüyüş
Şuna itibari ile 19820 adım 198 puan
Nikinik 1. Yaptım canım
Cherry Mom
Guzel olmus, tam balik gunu olmusSabah:
-Filtre kahve
Öğle:
-1 tabk hamsi buğulama
-1 salatalık
Akşam:
-1 tabak hamsi buğulama
-1 paprika biber
Ara:
-2 tk şekersiz fıstık ezmesi
@_ReyyanCherry Mom @nnurc
15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdinSabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Akşam
Tavuk döner
Ayran turşu
Su 2.5 lt
Spor kar topu oynadık
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?