Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben o zamanlar her gün 1 kilo sütten muhallebi yapar tek başıma yerdim emzirirken içimden başka bişey çıkıyor
Cook iyi anliyorum canim seni suanda. Iyi yiyorum aslinda ama cok cabuk acikiyorum. Saat sayiyorum bir dahaki ogune kadar

En iyisi canim es destegi olmadan zor. Benim esim nefret ediyor kilodan. 65 in ustune hic cikma diyor hep. Eskiden bir kilo bile alsam farkederdi. Ve tatli cips vs. aldigimda ya hemen yerdi ya da cope atardi. Yeme bunlari diye. Cok kizardim ama onun destegi olmasa ilk dogumdan sonra eski kilomun da altina asla dusemezdim.

Bi tırsmadım değil şimdi ben de karışsam mı karışmasam mı diye

sen anormal kadın mısın valla tembelliğin kitabını yazarım ama başa gelince çekiliyor
Ortim yaaa sen karışmayacan da kim karışacak
Bak ünlü düşünür belmayne aşağıda bir söz söylemiş atasözü gibi maşallah
Kaptanımızda onu ilk sayfadaki maddelere ekleyecek artık.

Hahaha ay bide bana laf soyluyodun ilkgozagrim ya, yazik gizli yeme hastaligi olusacak esinde

Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedir

Ortim bugunu cok guzel kapatmissin tebrik ederim

Canım gayet güzel
geçmişi çok okuyamadım
Detoks nasıl sonuç verdi eksi kaçsın tartıldın mı?

bu arada dünde spor yapmışsın bugünde bunun içinde ayrıca tebrik ederim ortim

Aaa sen karış. Ortilik müessesesi kocalık müessesesinin üstündedir

Ay atlamışım ben o atasözünü süpermiş belmayne tamam karışıyorum bak
Teşekkür ederim canım deneyeceğim mutlaka birini

Destek olmasi cok guzel canim,
iste herkes hissine gore zevkine gore farkli tepkiler veriyor.
Benim esim de 50 kiloyken de 60 kiloykende zayifsin diyordu. 69 iken kilo aldigimi kabul edebildi.Ben surekli kafaya takinca artik,
istiyorsan ver ben destek olurum dedi ve ciktik bu yolculuga. Iyiki cikmisim diyorum simdi.

Masallah canim senin guncel kilon harika Ayni diyet menudu ama Arada cok aclik cekiyorum anlamiyorym. Bugun mesela o kadar cok aclik hissetttim ki adeta basim agridi acliktan. Halbuki gayet iyi listemde olan herseyi atlamadan yedim. Anlamiyorum neden bazen boyle oluyor.

Canım gayet güzel
geçmişi çok okuyamadım
Detoks nasıl sonuç verdi eksi kaçsın tartıldın mı?

bu arada dünde spor yapmışsın bugünde bunun içinde ayrıca tebrik ederim ortim
Tesekkur ederim ortim tartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis umarim cuma guzel sonuc alirim

Emzirmenin cok etkisi var canim bence

Cook iyi anliyorum canim seni suanda. Iyi yiyorum aslinda ama cok cabuk acikiyorum. Saat sayiyorum bir dahaki ogune kadar
Allah kolaylık versin canım. Ben ilk ikisini emzirememiştim istediğim gibi çok içimde kalmıştı. Hep derdim bi daha çocuğum olursa 2 yaşına kadar emzireceğim diye. Sonra 3. 14-15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken de emzirdim doğuma 1-2 ay kala bıraktım. Sonra doğum oldu derken 44 ay çocuk emzirmiş oldum Allahım dedim şükürler olsun dualarım kabul oldu ama çok oldu sanki

Tesekkur ederim ortim tartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis umarim cuma guzel sonuc alirim
Canım eminim güzel sonuç alacağına
Ben sana layık olamıyorum o ayrı hafta donu için kusur bakma
Cidden eskiden böyle değildim ne oluyor bilmiyorum

Canim kucuk bebegin var cok normal sık acıkman.
Bir de bünyenin diyete alışması zaman alıyor.
Ben şu aralar çok beceremesem de bol su içmek yemek yemeyi azaltıyor.
Ben çok az su içerdim diyete başlayıp su miktarını artırınca anladım ki önceden susadığımda bile açlık hissi oluyormuş ce su içmek yerine bişeyler yiyormuşum, zamanla tüm hisleri açlık olarak algılılayabiliyoruz.

Yok yemedim midem çok şiş uyandım o yüzden sadece bi su içip geri yattım. Teşekkür ederimbu arada bugün gündüz burda pek aktif olamadım normalde olurum hoş geldiniz takımımıza
Hmm anladım Canım Hoşbuldummm
Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım

Afiyet olsun canim. Masallah sporlar sahane Sirkeli su aclik hissini bastiroyor mu baya? Ben de deneyeyim yariyorsa. Evde elma sirkesi var.

Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika

Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun

Masallah 1 saat eliptik cok iyi.

Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.

Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.

Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.

O adim ne oyle masallah masallah menu de gayet guzel
Sabah:
-Filtre kahve

Öğle:
-1 tabk hamsi buğulama
-1 salatalık

Akşam:
-1 tabak hamsi buğulama
-1 paprika biber

Ara:
-2 tk şekersiz fıstık ezmesi

@_Reyyan Cherry Mom @nnurc
Guzel olmus, tam balik gunu olmus

Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Akşam
Tavuk döner
Ayran turşu

Su 2.5 lt
Spor kar topu oynadık

Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol @_Reyyan
15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdin himm aciim yaa canim tavuk doner istedi. Cumaya iyi eksi getirirsem. Cuma gunu yesem mi ne yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…