Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bana müsade oğlumda dışarıda biraz kar oynayalım :))
sonra ymeek vs yaparım akşam gelirim inşallah
Yine mi gazan mübarek ola
Hosbuldumm sende hos geldin INSALAHHH o kadar ozluyorum ki eski halimi nasil ozgur hareket ediyomusum bilemedim kiymetini

Hoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma
Kızlar hoşgeldiniz, keyifli kilo verisler ola
Mantı var olur mu ki
Bende deeeee ama 55.0 i gordugumde diye söz verdim kendime,şimdi dursun biraz daha

Çok iyisin ortim maşallah

Esra’cım ben bugün Pazartesi olduğunun bile farkına varamadığım için tartılmadım. Yarın sabah tartılıp yazayım.
Pamuğum nasilsin
Valla ömrümüz mutfakta geçiyor
Ayy bu annelerin ve eşlerin hakkı ödenmez :) Allah yardımcımız olsun az önce 2 makina çamaşır astım daha 2 makina daha var yemek işine hiç girişmedim çünkü hiç planım yok
Ben hafta sonu balkonda kuruttum ama katlanmayi bekliyorlar
Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyor
Çok iyiymis
Deneyeceğim inşallah.Ben de salatasını yapıyordum yoğurtlu sarımsaklı cevizli
Ay kaptanım çok çok özür dilerim ben yazmışım ama göndermemişim
Cuma 67.7
Bu sabah 68.4
+700
Hawarim naptınBensizlik yaramamış sanason annem geri dön
Hedef listemdeki eksiklikler

@nnurc
S Suskunhanim
@thequeensgambit
@birsevgi güncel ve hedef
@Sena616
@Mathilda03

Kızlar cuma günü için hedef listesi yapıyorum sizden de hedeflerinizi alabilir miyim ekleyeyim listeye
56.9 ucundan da olsa gireyim inşallah
İyi akşamlar herkese ben bugün pek aktif olamadım kusura bakmayın iyi ruh hali içerisinde değilimmenümü yazıp kaçayım bugün beni mazur görün
İyi misin canım?
Benim hedef 60.8

Kaptanimm mezun olabiliyor muyum benn
Ooo
Abooo, insan 12 sayfa ne konuşur,agliyiciimm safra ... 60'tan sesleniyorumadimim 7800 bakalım bu sayfalar bitene kadar kaç adım aticimm
10400adim olmuşum1000 de ziplarsam oh mis
Yaaaaaa gonyalııııııııı
Buyrun benim

Sahurda bişi yemediniz mi hiç
Allah kabul etsin inşallah
Yok yemedim midem çok şiş uyandım o yüzden sadece bi su içip geri yattım. Teşekkür ederimbu arada bugün gündüz burda pek aktif olamadım normalde olurum hoş geldiniz takımımıza

Şimdi iyiyim canım benim. Buraya geldim bi menü yazıp çıkacaktım konuşuk konuşmayı açtı kafam dağıldı iyi oldu her yönden iyi geliyor burası ve siz içindekiler

İyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.
Sen nasılsın? Özlemişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…