- 23 Mart 2016
- 29.856
- 90.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.061
Yaaaaaa gonyalıııııııııAy etli ekmek okuyup anlamaya çalışmak
Yine miKızlar bana müsade oğlumda dışarıda biraz kar oynayalım:))
sonra ymeek vs yaparım akşam gelirim inşallah
Hosbuldumm sende hos geldinINSALAHHH o kadar ozluyorum ki eski halimi nasil ozgur hareket ediyomusum bilemedim kiymetini
Kızlar hoşgeldiniz, keyifli kilo verisler olaHoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma
Mantı varolur mu ki
Çok iyisin ortim maşallah15.02.2021
Kahvaltı
Yulaf lapası (kakaolu)
Ara yeşil çay, sade kahve
Öğle
1 kase lahana sote
1 kase yoğurt
1 tane tb yaprak galeta
Ara sade kahve, yeşil çay
1 elma, 2 çiğ badem, 2 çiğ fındık, 1 kuru kayısı
Akşam
1 kase yoğurt
Kayısı çayı içiyorum şuan(hazımsızlık var)
Su 3 lt
Spor 5 yapıldı 400 p.
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis @Nikinik
Kim oYaaaaaa gonyalııııııııı
S Suskunhanim ve ben konyalıyız ve konyadayız canımTamam etiketlemekmişbi an gonyalı buldum sandım
Ayyy neresindesiniz
Karataydayım benAyyy neresindesiniz
Sahurda bişi yemediniz mi hiçOrtim bitti oruç işi suyu normal zaman gibi tüketemedim ödemli hissediyorum yarın güzel bi normal düzende besleneyim diyorum artık ramazana kadar oruç tutmam herhalde
Pamuğum nasilsinEsra’cım ben bugün Pazartesi olduğunun bile farkına varamadığım için tartılmadım. Yarın sabah tartılıp yazayım.
Valla ömrümüz mutfakta geçiyorBen de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler
Ben hafta sonu balkonda kuruttum ama katlanmayi bekliyorlarAyy bu annelerin ve eşlerin hakkı ödenmez :) Allah yardımcımız olsun az önce 2 makina çamaşır astım daha 2 makina daha var yemek işine hiç girişmedim çünkü hiç planım yok
Benimki yiyerek destek oluyor. O yiyince bana kalmıyor yiyemiyorum iyi oluyor
Deneyeceğim inşallah.Ben de salatasını yapıyordum yoğurtlu sarımsaklı cevizliKızlar kereviz muhabbeti dönmüş ben de sonradan tanıyıp aşık olanlardanım
Bir tarif de ben vereyim size. Çeşit olsun
Kanalıma hoş geldiniz
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.
Hawarim naptınAy kaptanım çok çok özür dilerim ben yazmışım ama göndermemişim
Cuma 67.7
Bu sabah 68.4
+700
56.9 ucundan da olsa gireyim inşallahHedef listemdeki eksiklikler
@nnurc
S Suskunhanim
@thequeensgambit
@birsevgi güncel ve hedef
@Sena616
@Mathilda03
Kızlar cuma günü için hedef listesi yapıyorum sizden de hedeflerinizi alabilir miyim ekleyeyim listeye
İyi misin canım?İyi akşamlar herkese ben bugün pek aktif olamadım kusura bakmayın iyi ruh hali içerisinde değilimmenümü yazıp kaçayım bugün beni mazur görün
OooBenim hedef 60.8
Kaptanimm mezun olabiliyor muyum benn
10400adim olmuşumAbooo, insan 12 sayfa ne konuşur,agliyiciimmsafra ... 60'tan sesleniyorum adimim 7800 bakalım bu sayfalar bitene kadar kaç adım aticimm
Buyrun benimYaaaaaa gonyalııııııııı
Yok yemedim midem çok şiş uyandım o yüzden sadece bi su içip geri yattım. Teşekkür ederimSahurda bişi yemediniz mi hiç
Allah kabul etsin inşallah
Özelden yazayimAyyy neresindesiniz
Vuhuu yaşasınAyy bende ben de hadi özele geçelim
Canım mesaj atamadım ama sanaAyyy neresindesiniz
Şimdi iyiyim canım benim. Buraya geldim bi menü yazıp çıkacaktım konuşuk konuşmayı açtı kafam dağıldı iyi oldu her yönden iyi geliyor burası ve siz içindekilerPamuğum nasilsin
Valla ömrümüz mutfakta geçiyor
Ben hafta sonu balkonda kuruttum ama katlanmayi bekliyorlar
Çok iyiymis
Deneyeceğim inşallah.Ben de salatasını yapıyordum yoğurtlu sarımsaklı cevizli
Hawarim naptınBensizlik yaramamış sana son annem geri dön
56.9 ucundan da olsa gireyim inşallah
İyi misin canım?
Ooo
10400adim olmuşum1000 de ziplarsam oh mis
Buyrun benim
İyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.Pamuğum nasilsin
Valla ömrümüz mutfakta geçiyor
Ben hafta sonu balkonda kuruttum ama katlanmayi bekliyorlar
Çok iyiymis
Deneyeceğim inşallah.Ben de salatasını yapıyordum yoğurtlu sarımsaklı cevizli
Hawarim naptınBensizlik yaramamış sana son annem geri dön
56.9 ucundan da olsa gireyim inşallah
İyi misin canım?
Ooo
10400adim olmuşum1000 de ziplarsam oh mis
Buyrun benim
Hadi pamukcum spora ne şimdiiiii başlıyorum 45 DK yapalım mıİyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.
Sen nasılsın? Özlemişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?